- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.681
neyse citirlar ben cikiyorum:)
size iyi diyetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar..
bende yarın bu diyete başlamak istiyorum..1 yaşında oğlum var ve artık aldığım kiloları vermeliyim..
1. gün patates sınırsız mı gerçekten..yani siz deneyenler sınırsız yediniz mi??
bana biraz diyetin püf noktalarını yazarmısınızzzz???kendi deneyimlerinize dayanarakkk..
günaydın arkadaşlar..
bende yarın bu diyete başlamak istiyorum..1 yaşında oğlum var ve artık aldığım kiloları vermeliyim..
1. gün patates sınırsız mı gerçekten..yani siz deneyenler sınırsız yediniz mi??
bana biraz diyetin püf noktalarını yazarmısınızzzz???kendi deneyimlerinize dayanarakkk..
çok teşekkürler kızlar..
bu sabah başlama niyetindeydim evde patates yokmuşş..yarın başlıycamm..
bugünde istediğimii yiiiimm bariiii..
yarın :hulya:başlangıç kilomu bildiriirimm...
canım ben patates gününde patatesi taze taze sıcak sıcak azcık su katıp püre yapıyorum güzel oluyor sebze gününde şöle bol yeşillikli limonlu salata et gününde yağsız tavuk ciğeri tavuk balık lıgt dardanel ton yiyorum meyvede de muz hariç bütün meyveler istersen günde 10 kilo meyve ye serbest yumurta gününde de az olmak kaydıyla yumurtanın yanına lıg süt ve lıght peynir serpiştiriyorum böylece hafta kolay geçiyor
süper gidiyor bebişim dün 1.5 günde 2.6 kilo gittiğini öğrendim uçuyorum
bence uygulaması oldukça kolay. fazlaca bir hazırlık gerektirmiyor. birde acıktıkça yeme şansın var. diyetisyenler 5 öğün diyorlar ya bu diyette bunuda yapabilirsin. yalnız hafif tempolu da olsa 30 dk yürüyüş ekleyince daha verimli oluyor....
şuanda 89 kiloyum. bu diyete gelecek pazartesi başlayacağım. çünkü bugün pirinç lapası diyetine başladım. 5 gün bunu yapacağım. amacım regl öncesi ödem atmak. ortalama bununlada 3-5 kg gidiyor.
kararlıyım hazirana enfazla 55 kg ile gireceğim...:lepi:
evet tatlım küçülme var göbeğim çoktu şimdi yok denilcek gibi pantolonlarıma girmeye başladım haftasonu sana mutlaka fotoğraf koyucam söz hem diyetten önceki halimi hemde şiimdikinisevgicim su an kaç kilosun ve bide küçülme varr mı farkediliyor mu bide resim paylaşır mısın bu hafta sonunda:) çok merak ediyorum seni inşallah bende pazartesiye kadar 5 kilo düşerim:hooray:
peki bu diyetle istenilen kiloya geldikten sonra koruma yöntemi varmı belli bir süre sonra kilo alınca tekrar mı 5 gün yapacagız
evet tatlım küçülme var göbeğim çoktu şimdi yok denilcek gibi pantolonlarıma girmeye başladım haftasonu sana mutlaka fotoğraf koyucam söz hem diyetten önceki halimi hemde şiimdikini
sempatiksalakcinni
valla ben korumayı şöle sağlıcam bu diyetten önce doktorun verdiği bi liste var baya doyurucu ama hafif ona dewam etmek istiyorum korumak için iyi bi yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?