• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

a.s.cancağızım ben de eriğe, çileğe, çağlaya bi şey demedimeyvahedigeldismile valla bizim buralardaki tarlalarda karpuz en erken temmuzda olur. ondan önce kelek niyetine yiyoruzkaydirigubbakcemile3 marketlerde var ama ben tarlada yetiştiği ayı görmeden yemem valla opuyorumnanaktan

yemim o zaman ben de.. :sinifsinif: of ya.. alsanaalsanasmile

evet doğru dedinnzemuszemus

meyveyi son güne bırakayım sağol canımm

şu bira mayası kürünü bi bilen açıklasın yaw kaç oldu yazıyorumohaoldumsmile

incilideniz in blog yazılarında varmış..

a.s.yağsız yumurta, süt, yoğurt ve tuzu azaltılmış light peynir (peyniri abartmadan) hepsini aynı gün kullanabiliyoruzcokacimcoook ama sabah hepisinden de tabağında bulunmalıopuyorumnanaktan

hımm peynir ve yoğurt çok güzel geldi çok teşekkür ederim yumurta ve süt sevmem ama peynir ve yoğurt güzel oldu gerçi sabah sabah yoğurt nasılolur bilmem ama neyse artık deniycez :)) tekrar teşekkür ederim ... birde ben bugün patates günümdeyim ama patates bende ilk tokluk hissi yaratıp sonra bir saat geçmeden açlık hissi uyandırıyor bu normalmi hani patatesin acıktırdığını biliyorum ama bu kadar sık olması normalmi yani birde başağrısı yaptımı sizdede opuyorumnanaktan

evet doğru dedinnzemuszemus

meyveyi son güne bırakayım sağol canımm

şu bira mayası kürünü bi bilen açıklasın yaw kaç oldu yazıyorumohaoldumsmile

a.s.blog yazılarında bira mayasının faydalarını anlatan bir yazı copy lemiştim. ordan okuyunca daha iyi olur:kahve: ben attarlardan alıyorum. küçük bir şişede veriyor ve minicik granüller halinde (cild güzelleşiyor ve saçlar parlıyor) . haftada 1 kez uyguluyorum. 1 tatlı kaşığı bira mayasını ağızım en gerisine boğaza yakın yere boşaltıp, elimde hazır ettiğim bir su bardağı suyu hemen içiyorum:içelim: tadını almamak için bulduğum yöntem bu.opuyorumnanaktan

hımm peynir ve yoğurt çok güzel geldi çok teşekkür ederim yumurta ve süt sevmem ama peynir ve yoğurt güzel oldu gerçi sabah sabah yoğurt nasılolur bilmem ama neyse artık deniycez :)) tekrar teşekkür ederim ... birde ben bugün patates günümdeyim ama patates bende ilk tokluk hissi yaratıp sonra bir saat geçmeden açlık hissi uyandırıyor bu normalmi hani patatesin acıktırdığını biliyorum ama bu kadar sık olması normalmi yani birde başağrısı yaptımı sizdede opuyorumnanaktan

acıktıkça at bi yudum daha zemuszemus ben de baş ağrısı yapmadı..

bu arada kilodaşız senle aklinialirimsmile kim önce vercek acep :1closedeyes:

kızlar ya yarın et günüm benim sonra meyve ama meyve ile yumurtayı değiştirmem lazım cuma önemli bi misafirliğe gidicem akşama kadar yumurta yiyemem ama tok geldim diyip meyve yerim olurmu ki acaba

aaaa :1shok: tavuk ciğeri bende yiyim yaa o zamaaaan.. mmmm.. alışveriş listeme ekliimmm :hulya: 1 tavuk göğsü yemeyi planlıyordum..

a.s.hiç öle planladığın gibi olmuyor canım valla sabah öle bir kalkıyorsun ki 1 but artı birazda gögüs etini uçuruveriyosunsempatiksalakcinni çok bile olmuyor bende tuzsuz tatsız yenirmi diyodum ama cokacimcoook

a.s.hiç öle planladığın gibi olmuyor canım valla sabah öle bir kalkıyorsun ki 1 but artı birazda gögüs etini uçuruveriyosunsempatiksalakcinni çok bile olmuyor bende tuzsuz tatsız yenirmi diyodum ama cokacimcoook

akşama takviye et alırım sabah bitirirsem kaydirigubbakcemile3 öğlen de dışarıda yicem zaten sabah az yiyip çıkarımm.. ayyy.. yarın et günü inanmıyorum ne ka az kaldı kaydirigubbakcemile2

a.s.2 gün çok baş ağrısı oluyor ama 3. gün hafifliyor bende öle oldu yada baş ağrısına alıştım bilemiycem ama ilk 2 gün çok fenaydı bir çok kişidede okudum baş ağrısı nı herkeste oluyor sanırım :sm_confused: ama zayıf olmak için değer bence:)) geçmişler olsun bu arada opuyorumnanaktan

ben yumurta gününü sabırsızlıkla bekliyorumcokacimcoook

et gününüde cokacimcoook

meyve günü zor olucak benim için meyve gününün yapmayabilirim hiç gözüm kesmiyor boshayallersmile

bende meyve gününü ve et gününü iple çekiyorum meyveyi çok seviyorum şimdiden hazırladım ne yiyeceğimicokacimcoookpatlıcanıda koydum közleniyor inşallah geç olmamıştırkaydirigubbakcemile2

acıktıkça at bi yudum daha zemuszemus ben de baş ağrısı yapmadı..

bu arada kilodaşız senle aklinialirimsmile kim önce vercek acep :1closedeyes:

a.s. ayy verelim vallahi artık inşallah şöyle bir kaç kilo veriririmde bu hafta motivasyon olur daha azimle girerim 2 .nci haftaya aslında ben 114 kiloya ulaşmıştım ama çeşitli diyetlerle yürüyerek ve bitkisel zayıflama ilaçları vs 106 ya düştüm inşallah artık ilaç falan kullanmak istemiyorum pek faydasını görmedim bu diyetle son kez ama amaca ulaşmış şekilde kurtulmak istiyorum bu kilolardan inşallah sende ve isteyen herkez kurtulur kilolarından yaza daha ince bayanlar olarak gireriz :))kaydirigubbakcemile5

sağol canımmmŞeniz

a.s.blog yazılarında bira mayasının faydalarını anlatan bir yazı copy lemiştim. ordan okuyunca daha iyi olur:kahve: ben attarlardan alıyorum. küçük bir şişede veriyor ve minicik granüller halinde (cild güzelleşiyor ve saçlar parlıyor) . haftada 1 kez uyguluyorum. 1 tatlı kaşığı bira mayasını ağızım en gerisine boğaza yakın yere boşaltıp, elimde hazır ettiğim bir su bardağı suyu hemen içiyorum:içelim: tadını almamak için bulduğum yöntem bu.opuyorumnanaktan

tamam anladım canımŞeniz
denemem lazım şimdi içsem olurmuu:bbo:

Kızlar cidden 5 günde 5 kg veren var mı.Yarın bende başlamayı düşünüyorummm ne diyorsunuz :)))

slm a.s.canım ewet var 5 kilo veren bu hafta sevgi 5 kilo verdi mesela eğer başlayacaksan takip et burayı işin kolaylaşır farklı fikirler olabiliyor rahat geçirmek adına opuyorumnanaktan

a.s.2 gün çok baş ağrısı oluyor ama 3. gün hafifliyor bende öle oldu yada baş ağrısına alıştım bilemiycem ama ilk 2 gün çok fenaydı bir çok kişidede okudum baş ağrısı nı herkeste oluyor sanırım :sm_confused: ama zayıf olmak için değer bence:)) geçmişler olsun bu arada opuyorumnanaktan

çok sağol rahatsız edici şekilde değil baş ağrısı çok şükür ama patates günündenmi acaba dedim hani karbonhidrat olduğu için aşırımı geldi acaba bünyeme diye düşündüm ama haklısın sonuçta gün boyu aynı çeşit beslenmeye alışık değil vücudm alışana kadar olur böyle şeyler alışır muhakkak inşallah zayıflarızda değer :))opuyorumnanaktan

Back
X