• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kalori hesabı yapmadığımız için aslında istediğimiz kadar patates yiyebiliriz.. kalori ile işimiz yok ama işte patates olunca da insan çekiniyo.. ben orta boy patates tercih ediyorum ve dün 6-7 tane yedim.. bi tanesi biraz büyükçeydi

birşey sormak istiyorum yumurta gününde sadece yumurtamı yenmeli yada yumurta süt yoğurt bir arada yenebilirmi ben yumurta sevmemde belki zorlamayla tok tutsun diye kahvaltıda yiyebilirim yumurta günlerinde eğer hepsi aynı anda tüketiliyorsa çok iyi olur ...

a.s.yağsız yumurta, süt, yoğurt ve tuzu azaltılmış light peynir (peyniri abartmadan) hepsini aynı gün kullanabiliyoruzcokacimcoook ama sabah hepisinden de tabağında bulunmalıopuyorumnanaktan

kızlar yumurta gününde haşlanmış yumurtanın üstüne yoğurt dökerek yiyebilirmiyim.

ben de bunları çok merak ediyorum yani.. yumurta gününde dilediğim kadar light yoğurt ve peynir ve hatta süt kullanabilir miyim.. yumurtayı da seviyorum onu da yicem onu da.. olur mu yani böyle?

a.s.bişey sorucam kızlar sizde benim gibi sabahlarıo aşırı aç bir şekilde mi kalkıyosunuz gün içinde sorun yok ama sabah açlıktan uyanıyorum 5,30 ta kalkıyorum cokacimcoook

ben de gece kıvranıyorum uyuyana kadar onun dışında bi problem yok.. sebze gününde ne kadar yesem de aç oluyorum.. meyve gününü daha denemedim çok korkuyordum ama şimdi karpuz ve erik çıktı ya iple çekiyorum desem yeri kaydirigubbakcemile2

ben de bunları çok merak ediyorum yani.. yumurta gününde dilediğim kadar light yoğurt ve peynir ve hatta süt kullanabilir miyim.. yumurtayı da seviyorum onu da yicem onu da.. olur mu yani böyle?

a.s.yağsız yumurta, süt, yoğurt ve tuzu azaltılmış light peynir (peyniri abartmadan) hepsini aynı gün kullanabiliyoruzcokacimcoook ama sabah hepisinden de tabağında bulunmalıopuyorumnanaktan

ben de cevabımı almış oldum.. abartmadan.. tamam :hulya:

Son düzenleme:

ben de gece kıvranıyorum uyuyana kadar onun dışında bi problem yok.. sebze gününde ne kadar yesem de aç oluyorum.. meyve gününü daha denemedim çok korkuyordum ama şimdi karpuz ve erik çıktı ya iple çekiyorum desem yeri kaydirigubbakcemile2

a.s.tatlım mevsimi dışında meyva ve sebze kullanmamalıyız:olmaz: karpuz için oldukça erkenbilmiyorumkismile asıl kanser sebebi mevsimi dışında yediğimiz sebze, meyva ve rafine (beyaz un, şeker, tuz, pirinç, beyaz unudan yapılmış makarna vs) gıdalar:olmaz:
tabi yine de karar seninopuyorumnanaktan

aslında yeşil elma greyfurt falan yesen daha ii olur sanki ben öle yaptım birde korkmana gerek yok bence çok ii geçti meyve günü bende yumurta günüden korkuyodum şimdilik süper gidiyor ama en iisi et günüydü a.s

a.s.tatlım mevsimi dışında meyva ve sebze kullanmamalıyız:olmaz: karpuz için oldukça erkenbilmiyorumkismile asıl kanser sebebi mevsimi dışında yediğimiz sebze, meyva ve rafine (beyaz un, şeker, tuz, pirinç, beyaz unudan yapılmış makarna vs) gıdalar:olmaz:

kız bahçedeki ağacımızda bile erikler çıktı.. karpuzlarda oluyo yavaş yavaş.. halamın bostanı var kaydirigubbakcemile3 mevsimi yani bunların.. çilek de var.. çağlalar çıktı.. bi tek çileğin mevsimimidir bilmem onu dalında görmedim aklinialirimsmile

canım şu maya kürünü nasıl yapıyorum açıklarmısın

geçmiş sayfaları okudum bulamadımvereliniortak

meraba jayjay ben 5 orta boy patates yedim toplamda en fazla 1000 kalori yapar yani patates çok kalorili olduğo için bence çok yememek gerekiyor.biz sporda yapıyoruz(callanetics ve leslie) yani böyle devam edersek kilo vermememiz imkansız.

sevgi 2 kilo yemiş. yani öle yazmış geçen hafta ve 5 kilo verdi hatta 4 kilo domates salatalık 1tüm tavuk 1+ kg tavuk cigeri ve 8 yumurta yazmıştı bende şok oldum bu duruma ama 5 kiloyuda verdi maşallah :nazar:

sevgi 2 kilo yemiş. yani öle yazmış geçen hafta ve 5 kilo verdi hatta 4 kilo domates salatalık 1tüm tavuk 1+ kg tavuk cigeri ve 8 yumurta yazmıştı bende şok oldum bu duruma ama 5 kiloyuda verdi maşallah :nazar:

aaaa :1shok: tavuk ciğeri bende yiyim yaa o zamaaaan.. mmmm.. alışveriş listeme ekliimmm :hulya: 1 tavuk göğsü yemeyi planlıyordum..

selam kızlar sebze günümün açılışını daha yeni yapıyorum ancak vakit buldum biber közledim domates salatalık yiyorum,kırmızı biber metebolizmayı hızlandırıyormuş aklınızda lsun,akşamada patlıcan biber közlemeyi,domates salatalık yemeyi düşünüyorum..

selam kızlar sebze günümün açılışını daha yeni yapıyorum ancak vakit buldum biber közledim domates salatalık yiyorum,kırmızı biber metebolizmayı hızlandırıyormuş aklınızda lsun,akşamada patlıcan biber közlemeyi,domates salatalık yemeyi düşünüyorum..

canım şimdide patlıcan közle o zaman yoksa akşama yiyemezsin akannehir ben yiyemiyorum bak mafoldumben

yumurta gününde bende yoğurt yemeyi düşünüyorum yumurtayla aram hiç yok.:))

ben yumurta gününü sabırsızlıkla bekliyorumcokacimcoook

et gününüde cokacimcoook

meyve günü zor olucak benim için meyve gününün yapmayabilirim hiç gözüm kesmiyor boshayallersmile

ben yumurta gününü sabırsızlıkla bekliyorumcokacimcoook

et gününüde cokacimcoook

meyve günü zor olucak benim için meyve gününün yapmayabilirim hiç gözüm kesmiyor boshayallersmile

son gün yap o zaman.. yine de dene yani yapmayı.. bak ayva tok tutuyomuş.. mevsimimidir bilmem ama..

kız bahçedeki ağacımızda bile erikler çıktı.. karpuzlarda oluyo yavaş yavaş.. halamın bostanı var kaydirigubbakcemile3 mevsimi yani bunların.. çilek de var.. çağlalar çıktı.. bi tek çileğin mevsimimidir bilmem onu dalında görmedim aklinialirimsmile

a.s.cancağızım ben de eriğe, çileğe, çağlaya bi şey demedimeyvahedigeldismile valla bizim buralardaki tarlalarda karpuz en erken temmuzda olur. ondan önce kelek niyetine yiyoruzkaydirigubbakcemile3 marketlerde var ama ben tarlada yetiştiği ayı görmeden yemem valla opuyorumnanaktan

Back
X