- 3 Nisan 2010
- 314
- 32
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
- #5.481
meraba kızlar,benim meyve günüm güzel geçiyor,kilo verdiğimi hissediyorum ama sonuna kadar tartılmayacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar,benim meyve günüm güzel geçiyor,kilo verdiğimi hissediyorum ama sonuna kadar tartılmayacağım.
tatlım ben de bırakmak istemedim ama haftaiçi uyuyordum zar zor haftasonu herşeye saldırıyordum böylelikle kaç haftadır yerimde saydım keşke kilom çizelgemdeki gibi 66.7 olsaydı ama daha fazla mafoldumben
bu diyeti yapanların başarıya ulaşabilmesi için serbest günlerde insanın kendini frenlemesi lazım ben fren yerine gaza bastım olmadı kendimi hala çok kilolu hissediyorum onca gün geçti diyete başlayalı (1 ay) bari 64-63e inebilseydim kafamçokkarıştı
neyse inşallah yeni başlayacağım yöntemde bunu başarırım![]()
sebze günümde bitse ya kafamçokkarıştı midem bi tuhaf oldu bugün.domates,salatalık,brokoli üçlüsü uymadı galibaÇok üzgünüm çoook
ben çok fazla meyve yedim sanırım inşallah vericem derken almam bu meyveler yüzünden ama yemesemde duramıyorum midem kazınıyor aynı zamandada karnımda şişkinlik var diğer 3 güne göre şişmiş gibiyim bu normalmi kızlar meyve yediğim içinmi böyle yediklerimi yazayım çokmu yemişim acaba sabah kahvaltıda yarım elma 4/1 ayva 4/1 armut bolca çilek bir tabak dolusu hepsi iş yerindede 1 ayva 1 armut 2 elma yaklaşık yarım kiloda çilek bunları yedim şiş olmamın sebebi bu fazlasıyla yediğim meyvelermi sizce kızlar napıcam bu şişlik için ben ...
ben çok fazla meyve yedim sanırım inşallah vericem derken almam bu meyveler yüzünden ama yemesemde duramıyorum midem kazınıyor aynı zamandada karnımda şişkinlik var diğer 3 güne göre şişmiş gibiyim bu normalmi kızlar meyve yediğim içinmi böyle yediklerimi yazayım çokmu yemişim acaba sabah kahvaltıda yarım elma 4/1 ayva 4/1 armut bolca çilek bir tabak dolusu hepsi iş yerindede 1 ayva 1 armut 2 elma yaklaşık yarım kiloda çilek bunları yedim şiş olmamın sebebi bu fazlasıyla yediğim meyvelermi sizce kızlar napıcam bu şişlik için ben ...
herkese ii akşamlar mesai bitti yarın patateslerim cokacimcoookve ben aranızda olucam herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
yani sen normalde verdinde 2 gün serbestte mi geri aldın yoksa hiç mi vermedin anlamadım bu arada inş. yeni diyetinde istediğin kiloya ulaşırsınopuyorumnanaktan