• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım ben de bırakmak istemedim ama haftaiçi uyuyordum zar zor haftasonu herşeye saldırıyordum böylelikle kaç haftadır yerimde saydım keşke kilom çizelgemdeki gibi 66.7 olsaydı ama daha fazla mafoldumben
bu diyeti yapanların başarıya ulaşabilmesi için serbest günlerde insanın kendini frenlemesi lazım ben fren yerine gaza bastım olmadı kendimi hala çok kilolu hissediyorum onca gün geçti diyete başlayalı (1 ay) bari 64-63e inebilseydim kafamçokkarıştı
neyse inşallah yeni başlayacağım yöntemde bunu başarırım kaydirigubbakcemile4

yani sen normalde verdinde 2 gün serbestte mi geri aldın yoksa hiç mi vermedin anlamadım bu arada inş. yeni diyetinde istediğin kiloya ulaşırsınopuyorumnanaktan

sebze günümde bitse ya kafamçokkarıştı midem bi tuhaf oldu bugün.domates,salatalık,brokoli üçlüsü uymadı galibaÇok üzgünüm çoook

valla bana da tuhaf geldi bu üçlü. ben sebze günümde dondurulmuş gıdaları kullanıp yemek yaptım ama sizde yeşil fasulye, bamya, bezelye ile yemek yapabilirsiniz. anlatayım hemen bu sebzeleri ayıklıyorsunuz tencere dibine koyup üzerine domates koyuyorsunuz. sonra kapağını kapatıp bekliyorsunuz. ne tuz ne yağ mis gibi yemek oluyo. benim aklıma bunlar geldi başka sebzeler ile de yapılabilir. ben domates-biber ikilisini de seviyorum. ikisini de kaynatınca bi de baharatlayınca süper oluyo. bi de salatalık yedim. acıktığımda yemek yedim. atıştırmak istediğimde salatalık.

ben her gün tartılıyorum. her gün düzenli olarak 500 gramın üzerinde verdim. 63 ile başladım. şimdi 61.2 oldum. cumartesi regli günüm. ama hiç diyeti bozmadım sadece sebze günü arkadaşın biri küçük bir şeker ikram etti. ben de diyetteyim diye düşünmediğim için ağzıma attım. sonradan aklıma geldi. başka hiiiç bir kaçamak yapmadım. hatta limon yemedim diye balığı dahi limonlamadım. bol bol su içiyorum. bir de cumartesi sabahı regl günüm. ne çıkacağım çook merak ediyorum. zaten özellikle bu haftayı seçmiştim.

maden suyuna bu gün başladım arkadaşlar. vücudumun minerale ihtiyacı var. belki yanlış ama kendimi fazla zorlamak istemiyorum. amacım 60 ın altını görebilmekti. bilemiyorum inşallah görürüm.

ben çok fazla meyve yedim sanırım inşallah vericem derken almam bu meyveler yüzünden ama yemesemde duramıyorum midem kazınıyor aynı zamandada karnımda şişkinlik var diğer 3 güne göre şişmiş gibiyim bu normalmi kızlar meyve yediğim içinmi böyle yediklerimi yazayım çokmu yemişim acaba sabah kahvaltıda yarım elma 4/1 ayva 4/1 armut bolca çilek bir tabak dolusu hepsi iş yerindede 1 ayva 1 armut 2 elma yaklaşık yarım kiloda çilek bunları yedim şiş olmamın sebebi bu fazlasıyla yediğim meyvelermi sizce kızlar napıcam bu şişlik için ben ...

ben çok fazla meyve yedim sanırım inşallah vericem derken almam bu meyveler yüzünden ama yemesemde duramıyorum midem kazınıyor aynı zamandada karnımda şişkinlik var diğer 3 güne göre şişmiş gibiyim bu normalmi kızlar meyve yediğim içinmi böyle yediklerimi yazayım çokmu yemişim acaba sabah kahvaltıda yarım elma 4/1 ayva 4/1 armut bolca çilek bir tabak dolusu hepsi iş yerindede 1 ayva 1 armut 2 elma yaklaşık yarım kiloda çilek bunları yedim şiş olmamın sebebi bu fazlasıyla yediğim meyvelermi sizce kızlar napıcam bu şişlik için ben ...

bişey olmaz bendede olmuştu canım

herkese ii akşamlar mesai bitti yarın patateslerim cokacimcoookve ben aranızda olucam herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

hayır çok yememişsin ferihan meyveler şişkinlik yapıyor normal yanikaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar biraz yürüyüp geldik ailecek,sonunda layt yoğurtta buldum kaç market gezdim bitmiş son gittiğim yerdede 3 tane kalmış herkes yoğurtla diyet yapıyor herhalde:))dışarı çıkınca karnım daha çok acıkıyor bozma derecesine geliyorum ama şükür bozmadım,en fazla 15dk yürüdük temposuz bebek arabasıyla hızlı yürünmüyor bide mevsim alerjisi mafediyor beni:((hiç spor yapamıyorum:((

yani sen normalde verdinde 2 gün serbestte mi geri aldın yoksa hiç mi vermedin anlamadım bu arada inş. yeni diyetinde istediğin kiloya ulaşırsınopuyorumnanaktan

canım son zamanlarda 2 kg vermeye başlamıştım haftaiçi serbest günlerde 2 ve 2 den fazla aldım benim en sinir olduğum özeliğim de bu zaten insanlar beni bi görüyorlar çok zayıflamışsın bi görüyorlar kilo almışsın diyorlar verdikten sonra sabitleyemedim hiç... araya regl falan girince senağlama senağlama olmadı kızlar benim serüvenim yarıda kaldı siz fınıshe ulaşırsınız inşallah

bugün benim et günümdü çok zorlandım midem bulandı hatta akşam daha hiç bişey yemedim diyebilirim 1.30 da yediğim 3 köfteyle duruyorum birazcık bi kaç çilek ve bi iki bisküvi kaçamağı yaptım sırf midemin bulantısını alsın diye:sinifsinif:

ii geceler..oğlum rahatsızdı bikaç gün bişey yazamadım..

ben ilk hafta 1800 gr verdim kızlar nerdeee 5 kilo..

2. haftamdayım bugün sebze günümdü..az önce kocaman bi tabak karnıbahar yedimm...netten baktım 100 gr mı 27 kal..400 gr yemişimdir rahat..

yarın için tavuk aldım..birazda kıyma yiycem o kadar..

şu iki günlük bayramdada ayran detoksu yapmayı düşünüyorum.. o çorba çok dikkatimi çekti nohuta mercimege bayılırım..deniycem..

bu arada 59.4 oluşum..hedefim 50 olmakkkk..temmuza kadar vaktim varrr..

verirmiyim 2 aydaaa???bazen çok umutsuzluğa düşüom..canım neler çekioo yaa..:((

bu arada eşim çok büyük destekçimm..günden güne güzelleşiyosun dioo..motive edioo aşkımm hehehe..

bende bu pazartesi tekrar devam edeceğim hiç dikkat etmeme ragmen 2 haftada gayet iyi yürütmüşüm kilo almamayı doyasıya yediğim halde iyiyim yanee...hedef 55 olasıya kadar devam pes etmicem

slm bayanlar ben siteyi yeni keşfettim ve çok beğendim kaydirigubbakcemile4 bu diyeti uygulamayı düşünüyorum yarından sonra start vereceğim. inşlh güzel sonuçlar alır herkes. bir de yeni olduğum için çözemedim bu kilo cetvellerini nasıl ekliyoruz :utangac:

benim et günüm de kaçamaksız tamamlandı kızlaaar.... guclubacismile
yarın meyvedeyim... portakal,elma ve de kivi var evde bunları yiyecegim artık...
bugün hava cok güzeldi, canım öyle cok sulu,soguk,tatlı bişeyler istedi ki anlatamam... et gününün doyurma acısından zor olmadıgı kesin ama sıcak havalarda insan zor frenliyor kendisini dogrusu...
yine de hepimizin bi şekilde hem tok hem de zayıflıyor olacagımıza inanıyorum... zemuszemus
bu arada karnım hala şiş artık sebebi nedir anlayamadım... umarım gecici bişeydir... boshayallersmile
kimse moralini bozmasın,hepimiz yüksek tutalım.. cok tartılmayalım ki moral bozuklugu olmasın.... kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan

Back
X