• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugünü de kaçamaksız kapattım meyve günümde biraz başdönmesi oldu yinede rahattı ama en kolay et ve patates günüydü kaçamak yok:))yarın zorlanacağımı düşünüyorum yumurta yiyemediğim için yoğurt yiyeceğim aç kalacakmışım gibi hissediyorum:((

en çok korktuğum meyve günün geçirdimmmalkisalkisalkis

biraz kaçamak yaptım akşam 1 avuç leblebi yedim

yürüyüşe bile çıkamadım çok halsizlik oldu akşamüzeri neyse atlattım

sabah ilk işim yoğurt yemek oldu sonra 1 yumurta ve peynir yedim

bu gün rahat geçicek gibi tok tutan şeyler var

ben dün 3 greyfurt 1 kilo kırmızı elma yedim elma çok kazındırdı midemi meyve günü geçti çok şükür :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar sabah tartıldım hafta başında 63 idim şimdi 60.8 çıktım. tamam çok vermedim ama vücudum inanılmaz değişti. popom sıkılaştı -spor yapmadım olayı çözemedim. niye sıkılaştım ki ben bilmiyorumkismile - selülitlerimin çoğu gitti. göbekten çok şikayetçiydim elimi atıyorum göbiş diye bi şey yok :lepi: üstelik yarın regl günümmm. açıkcası sıfır spor yaptım ama bu gün izin aldım evdeyim leslie ile 5 mil hedefim. madem bu kadar vücudum güzelleşti ben de spor yapıyım katkı olsun. hafta sonu dinlenme günü ama 4 yıl sonra 61 in altını görmek süper oldu hele hele 59 lu bi şeyler görsem süper mutlu olacağım. bu nedenle hafta sonu tatil diye saldırmayacağım. dün eşime yaptığım pilavın tuzuna baktım. bunun dışında hiç bir kaçamak yokkk.:lepi:

sabah iki küçük yumurta, bir üçgen light peynir, bir kaç kaşıkta light yoğurt yedim. yalnız light peynir tuzlu ya. bi de hep yağ gibime geldi. eşime hellim peyniri kızarttım tuzu çok az. minicik bir parça aldım. bana daha az yağlı geldi. ama kalori olarak hellim peyniri 100 gr 300 üzerinde bir kalori, light peynir ise 192 miydi neydi. light peynirin tuzu beni korkuttu açıkcası bilemiyorum. peynir iyi seçim değil galiba..

merhaba arkadaşlar sabah tartıldım hafta başında 63 idim şimdi 60.8 çıktım. tamam çok vermedim ama vücudum inanılmaz değişti. popom sıkılaştı -spor yapmadım olayı çözemedim. niye sıkılaştım ki ben bilmiyorumkismile - selülitlerimin çoğu gitti. göbekten çok şikayetçiydim elimi atıyorum göbiş diye bi şey yok :lepi: üstelik yarın regl günümmm. açıkcası sıfır spor yaptım ama bu gün izin aldım evdeyim leslie ile 5 mil hedefim. madem bu kadar vücudum güzelleşti ben de spor yapıyım katkı olsun. hafta sonu dinlenme günü ama 4 yıl sonra 61 in altını görmek süper oldu hele hele 59 lu bi şeyler görsem süper mutlu olacağım. bu nedenle hafta sonu tatil diye saldırmayacağım. dün eşime yaptığım pilavın tuzuna baktım. bunun dışında hiç bir kaçamak yokkk.:lepi:

canım çok su ile desteklediysen tüm yağları yakmışsın demekkikaydirigubbakcemile5 çok sevindim senin adına moralini yüksek tutmaya devam et canım:lepi:. dün sebze günümdeydim başımın ağrısından duramadım midemde bulanmaya başladı akannehir beyaz leblebi yedim biraz bugün et günüm umarım güzel geçerkafamçokkarıştı. bu arada daha ilk haftan mı bitti?

kimse yok ben burayı boş bulmuşken biraz daha yazayım
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
dün bir kaç dilim portakal, iki kivi, 1 elma,
7-8 çilek ve erik, 1 ayva yedim cokacimcoook . çoğunu sabah yedim zaten
akşam canım hiç bir şey çekmedi. yiyemedim.
barsakları maşallah iyi çalıştırdı :kedi:

ben dün diyeti bozdum yine 3 gün yapıp bozuyorum zaten.. ama bugün yumurtayı yapıp yarın kilo bildirmeyi planlıyorum yine de.. meyveyi de haftaya sona atıcam :mymeka:

canım çok su ile desteklediysen tüm yağları yakmışsın demekkikaydirigubbakcemile5 çok sevindim senin adına moralini yüksek tutmaya devam et canım:lepi:. dün sebze günümdeydim başımın ağrısından duramadım midemde bulanmaya başladı akannehir beyaz leblebi yedim biraz bugün et günüm umarım güzel geçerkafamçokkarıştı. bu arada daha ilk haftan mı bitti?

canım çok fazla su içen bir insanım dikkat etmesem günde 5 litreye kadar içiyorum. sağlığım bozulurdiye fazla su içmek istemiyorum. 3 litre ile sınırlandırıyorum kendimi. ama arkadaşlara baktığımda çok az su içmekten yakınıyorlar şaşırıyorum insan nasıl su içmek istemez. bilmiyorumkismile

bu gün son gün canım. inşallah yarın daha da zayıflayacağım. ama bir hafta ara vereceğim. hemen başlamak istemiyorum.

umarım sende zayıflarsın sakın diyeti bırakma işe yarıyorr. yerimseniben

çok güzel tebrik ederim a.s.

bende malum dönemdeyim bugün tartıldım 3 kilo vermişim

kızlar ya ben 2 gün bayram yapmak istemiyoommmbenneyaptımki

bayramı 1 gün yapsam pazar günü tekrar bu diyete başlasam :bbo:
olur dimeezemuszemus

ben dün diyeti bozdum yine 3 gün yapıp bozuyorum zaten.. ama bugün yumurtayı yapıp yarın kilo bildirmeyi planlıyorum yine de.. meyveyi de haftaya sona atıcam :mymeka:

alala benim en rahat günüm meyve olmuştu. canım sen ayva armut gibi hem doyurucu hem de mideye oturan şeyler yesen daha faydalı olur sanki. ama bırakmakla yazık etmişsin. olsunn zararın neresinden dönersen kardır. moralini bozma diyete kaldığın yerden devam. :teselli:

canım çok fazla su içen bir insanım dikkat etmesem günde 5 litreye kadar içiyorum. sağlığım bozulurdiye fazla su içmek istemiyorum. 3 litre ile sınırlandırıyorum kendimi. ama arkadaşlara baktığımda çok az su içmekten yakınıyorlar şaşırıyorum insan nasıl su içmek istemez. bilmiyorumkismile

bu gün son gün canım. inşallah yarın daha da zayıflayacağım. ama bir hafta ara vereceğim. hemen başlamak istemiyorum.

umarım sende zayıflarsın sakın diyeti bırakma işe yarıyorr. yerimseniben

malesefki benimde su alışkanlığım hiç yok ne kötüakannehir ama 3 gündür 2 lt den aşağı içmiyorum zorla içiyorum çok faydası var kesinlikle yüzüme bile renk geldiyerimseniben. umarım bırakmam bilmiyorumkismile

meyva günündemi dayanamadınn

bende çok zor dayandım ama bozmadım sonuç 1 kilo gitti

haftaya öyle yap o zaman meyvayı son güne bırak

ben yarın akşama ancak kilomu yazabilirim haberiniz olsun

bu gece misafirim varr temizlik yapmama lazım birde yiyecek çeşit çeşit nasıl dayanıcam bilmiyorum laelaelaelaelae

çok güzel tebrik ederim a.s.

bende malum dönemdeyim bugün tartıldım 3 kilo vermişim

kızlar ya ben 2 gün bayram yapmak istemiyoommmbenneyaptımki

bayramı 1 gün yapsam pazar günü tekrar bu diyete başlasam :bbo:
olur dimeezemuszemus

bence tatili iki gün yap ama ekstra olarak spor yap. vücudun kendini korumaya almasın . yoksa hooop diye geri gelir o kilolar. ben bir sonraki pazartesi başlıyacağım. vücudum alışsın istemiyorum. zemuszemus
ay valla iki kilo ile bu kadar güzel bir vücuda döneceğimi bileydim hiç yemek yemezdim yaa. çook havalı oldum ben çoook bayanssulusmile

ya arkadaşlar aklıma geldi biz niye light peynir yerine
çökelek tüketmiyoruz ki. hay kafama :mymeka:
100 gr da sadece 81 kalori var. neyse
yumurta gününü yapacak arkadaşlara yardımımız olur
light çok tuzlu tuz bize yasak yasakkelime çökelek tuzsuz
üstelikdaha önce ben bunu başka bir yerde yazmıştım
gel gör ki kelin ilacı meselesine döndüm.
neyseeee :sm_confused:

günaydın kızlar,bugün benim yumurta günüm.yumurtayı kaynayan suya kırdım.üstüne yoğurt döktüm çok güzel oldu.1 bardakta süt içtim.yarın tartılacağım kaç kilo verdiğimi mera ediyorum.
bu hafta bu diyete ara vereceğim.vücudumun alışmasını istemiyorum.normal kalori hesabı yaparım haftaya tekrar devam ederim.

a.s.günaydın kızlar 2. haftama başlıyorum patateslerim yanımda ama 1 kilo almışım sanki 2 gün tatilde ama koca bir bardak su içtikten sonra tartıldım belki ondardır neyse olsun bakalım durmak yok devam edicem şimdiki kilom 83

şimdi" allahım lütfen bütün çaba gösteren arkadaşlarımı ve beni istediğimiz kilolara en kısa zamanda düşmemize yardım et " amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bence kendisini ye meyvenin çünkü atıyorum bir portakal yersin toklık hissedersin ama 3portakaopuyorumnanaktanlı sıkarsın tokluk hissi vermez hem posalı yemek daha ii olur kanaatimce tatlım

tesekür ederim canim,kendisinide yiycemde hani yaninda icebilirmiyiz acaba diye sormustum

a.s.günaydın kızlar 2. haftama başlıyorum patateslerim yanımda ama 1 kilo almışım sanki 2 gün tatilde ama koca bir bardak su içtikten sonra tartıldım belki ondardır neyse olsun bakalım durmak yok devam edicem şimdiki kilom 83

şimdi" allahım lütfen bütün çaba gösteren arkadaşlarımı ve beni istediğimiz kilolara en kısa zamanda düşmemize yardım et " amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/

1. hafta kaç kilo vermiştin

Back
X