• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar ben bugün doğumgünüm olmasına rağmen tek bi kaçamak yaptım. arkadaşlarıma pastayı bayram gününde almalarını söyledim zemuszemus sabah ve akşam tuzsuz salata yedim (ki ben gibi tuz manyağı birine en zor gelen şey bu) ama öğleyin maalesef işteki imkansızlıktan dolayı bir kase domates çorbası içtim bilmiyorumkismile ama yarın et günüm çok sevinçliyim çünkü ete bayılırım kaydirigubbakcemile3 sizlerin kilo verdiğini duydukça çok azimleniyorum. hayatımda ilk defa diyet yaparken mutluyum, eskiden aşırı asabileşirdim. bu da sizlerin ve yazdıklarınızın sayesinde. herkese teşekkürlerrra.s.

inşallah bu hafta güzel kilo verirsin canım bol şanslar bende bir 79'u görsem sonra 69'u en son 59-60 yeterli:))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

Canim ha gayret,hepimiz vericez insallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kizlar benim metobolizmam manyaklasti sanirim..Diyet yaptim yarim kilo zor verdim ..Dunden beri yiyorum simdi tartildim kacla basliycam haftaya diye 79 gosteriyor tarti..Yarim kilo diyetle yarim kilo yiyerek gitmis...Bisey anlayan varsa beri gelsin CADIARZU

slm kızlar ben bugün doğumgünüm olmasına rağmen tek bi kaçamak yaptım. arkadaşlarıma pastayı bayram gününde almalarını söyledim zemuszemus sabah ve akşam tuzsuz salata yedim (ki ben gibi tuz manyağı birine en zor gelen şey bu) ama öğleyin maalesef işteki imkansızlıktan dolayı bir kase domates çorbası içtim bilmiyorumkismile ama yarın et günüm çok sevinçliyim çünkü ete bayılırım kaydirigubbakcemile3 sizlerin kilo verdiğini duydukça çok azimleniyorum. hayatımda ilk defa diyet yaparken mutluyum, eskiden aşırı asabileşirdim. bu da sizlerin ve yazdıklarınızın sayesinde. herkese teşekkürlerrra.s.
et günü bana rahat geçti canım inşallah seninde rahat kaçamaksız geçer,azmini hiç kaybetmessin inşallahkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:nazar:
Canim ha gayret,hepimiz vericez insallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kizlar benim metobolizmam manyaklasti sanirim..Diyet yaptim yarim kilo zor verdim ..Dunden beri yiyorum simdi tartildim kacla basliycam haftaya diye 79 gosteriyor tarti..Yarim kilo diyetle yarim kilo yiyerek gitmis...Bisey anlayan varsa beri gelsin CADIARZU
ıNŞALLAH canım, bende çözemedim CADIARZUregli falan oluyorsan belki ondan olmuştur veya baskülün şaşırmıştıra.s:nazar::nazar:

a.s.kutluyorum:lepi:

a.s.yemininden sonra basaracagına eminimopuyorumnanaktan

a.s.aramıza hoşgeldinvereliniortak diyein mucidi 2 gün ara verilmesini önermiş:uhm: ben ce ara vermek lazımbilmiyorumkismile belkide araverilmezse bidahaki hafta kilo verme hızı düşebilir veya hic verilemeyebiliropuyorumnanaktan

a.s.kuru kaysı serbest günlerde kullanabilirsinzemuszemus ama diyette yas meyva yiyebiliyoruzopuyorumnanaktan

a.s.aramıza hoş geldinvereliniortak

a.s.kesin birsey söylemek zor :uhm: ama olabilir gibibilmiyorumkismile

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan:nazar:

günaydınlar.. ben salı günü tekrar başlıyorum.. sanırım kilo almadan başlayacağım yarın zemuszemus

kızlar geçen hafta verdiğim 3 kilonun 1 kilosunu geri aldım müthiş yedim ama davetler vardı napimsenağlama,66 olarak bugün başladım bakalım bu hafta napcazhaftada 2 kiloyu garantilesem ayda 8 kilo yapar müthiş bence......................................

dün sanırım biraz fazla kaçırdım o yüzden bugün sadece yağsız tuzsuz cacık yiyorum 1 bardakta şekersiz nescafe içtim hareketim sıfır bide hareket olsa çok daha fazla verirdim yediğimi yakardım yarın halı yıkamaya başlayacağım aslında yıkatmayada verebilirdim ama sırf spor olsun diye:))

a.s.:))) yıka canımopuyorumnanaktan yıka bende dün bir temizlik yaptım sabahtan akşama kadar silinmedik cam kapı halı kıyı köşe bırakmadım bide üstüne misafir canım çıktı ama ii oldu 5 gün ara verdim ama 600 gr almışım sadece çok mutluyum bu arada bu hafta hangimiz daha çok verecek bakalım eyvahedigeldismile

teşekkür ederim canım darısı senin başına

diyeti bırakmak zorunda olduğuma üzüldüm ama pes etme

pazartesi günü bizimle beraber başlarsınkaydirigubbakcemile4

kızlarrrr:teytey:
ben 3 kilo vermişim yumurta gününde hiç verememeiş gibiyim ama moralimi bozmuyorum ben elimden gelni fazlasıyla yaptımalkisalkisalkis
malum zamanın azizliğine uğradım bu haftaaaa ama pazartesi gününden itibaren diyete devam bu hafta daha çok kilo vericeğimi umut ediyorum

kızlar bayramınız nasıl geçiyoosırnaşık şey

ben sabah pastayla kahvaltı yaptım:1shok: neler yedim neler
akşamada kola içicem 1 bardak yeter dime
yarında dondurma yiycem
pazartesi günü kaç kilo olurum Allah bilir artıkakannehir

kaç oldun kız.. merak ettim valla..

çok teşekkür ederim hıfzıys yalnız yine olmadı..öngörülen formatta değil diyorr???

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wBlwZfV/weight.png

ayşecim bu hıfyzs ın yaptığı çizelge.. bunu kopyala yapıştır canım.. olacak bu sefer yerimseniben

Son düzenleme:
günaydınnnnnnzemuszemus ya ben inanamıyorumm bu durumaa bugün 3. günümdeyim ve şimdi tartıya çıktığımdaaa tam 2.100 kilo vermişimmmmmsositososito et günüme ton balığı ve tavuk ızgara ile başlayacağım inşlh herşey böyle güzel devam edeeerrr:lepi:

günaydınnnnnnzemuszemus ya ben inanamıyorumm bu durumaa bugün 3. günümdeyim ve şimdi tartıya çıktığımdaaa tam 2.100 kilo vermişimmmmmsositososito et günüme ton balığı ve tavuk ızgara ile başlayacağım inşlh herşey böyle güzel devam edeeerrr:lepi:

tebrikler canımopuyorumnanaktan olacak sonunda hepimiz istediğimiz kilolara ulaşıcaz bence ben inanıyorum isteyince veriliyo

çok iyi vermişsin canım.. inşallah haftasonuna seni de 5 kilo eksik göreceğiz :lepi:

candy_candy nbr canım başladınmı buğün bu defa kaçamak yok dimi baka bende buğün başladım beraberiz olumunekankayizsmile

candy_candy nbr canım başladınmı buğün bu defa kaçamak yok dimi baka bende buğün başladım beraberiz olumunekankayizsmile

ben salı günü başlıyorum canım.. meyve gününü de 5. gün yapıcam.. cumartesiye atıcam meyveyi yani.. meyveleri yıkar odama çıkarım inmem bi daha da hiç.. başarılı olurum diye düşünüyorum.. bi de böyle denicem bakalım..

ben salı günü başlıyorum canım.. meyve gününü de 5. gün yapıcam.. cumartesiye atıcam meyveyi yani.. meyveleri yıkar odama çıkarım inmem bi daha da hiç.. başarılı olurum diye düşünüyorum.. bi de böyle denicem bakalım..

ii olacagına inanıyosan öle dene balakım bu defada tatlım ama bozma lütfen tamammı ya düşünsene incecik olmak var bu yolun sonunda alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))

Back
X