• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))

süpersin ya :lepi:

merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))

müthişsşin canım inşallah başarırsın............ben hafta sonu 1 kilo aldım çok pişmanım...............

slm kızlar ben geldimm zemuszemus
nasılsınız diyet nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile2
ben 4. haftamda bozdum diyetimi yani gecen hafta yapmadım (delirdim birazcık şimdi psikolojik destek alıyorum) ama bu gün başladım yine sabahtan beri 3 tane minik patates yedim cokacimcoook
5 gün boyunca sürekli yedim 1.600 almısım bir haftalık çabam boşuna gitti ama olsun önce sağlık diyip kendimi teselli ediyorum hihoyyyt
ne olursa olsun bu yaz çıtır olcam:dance:

seviyorum sizleri seviyorum kadınlar kulübünü :teytey:

harkasın tatlım inş. istediğin kiloya kavuşursun :Saruboceq:

slm kızlar ben geldimm zemuszemus
nasılsınız diyet nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile2
ben 4. haftamda bozdum diyetimi yani gecen hafta yapmadım (delirdim birazcık şimdi psikolojik destek alıyorum) ama bu gün başladım yine sabahtan beri 3 tane minik patates yedim cokacimcoook
5 gün boyunca sürekli yedim 1.600 almısım bir haftalık çabam boşuna gitti ama olsun önce sağlık diyip kendimi teselli ediyorum hihoyyyt
ne olursa olsun bu yaz çıtır olcam:dance:

seviyorum sizleri seviyorum kadınlar kulübünü :teytey:

devam canım hiç bozma moralini lütfen kimse bırakmasın sayenizde dayanıyorum güç buluyorum valla birlikte olursak başarırız kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

devam canım hiç bozma moralini lütfen kimse bırakmasın sayenizde dayanıyorum güç buluyorum valla birlikte olursak başarırız kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

evet tatlım benimde en büyük destekcin kadınlar kulübü sizler olmasanız ben hala 2 ileri 1 geri 69 ile 67 arasında olucaktım. hep beraber çıtır olcazzz :sm_cool: :teytey: alkisalkisalkis

günaydınlar bugun et günüm sabah yarım ton balığı 3 parça tavuk göğsü yedim 1 tane çeri domates..şimdi nescafemi içiyorum..
dün meyve günü yapmiştim yaaa bir kaçaamak yaptım light bisküvi yedim :kedi:bugun kolay atlatırım yarında yumurta çok severim benim için zor olan geçti..sositososito

slm kızlar ben bugün doğumgünüm olmasına rağmen tek bi kaçamak yaptım. arkadaşlarıma pastayı bayram gününde almalarını söyledim zemuszemus sabah ve akşam tuzsuz salata yedim (ki ben gibi tuz manyağı birine en zor gelen şey bu) .
mirage 1 gün geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı ideal kilolu yıllaraa.s.

günaydınlar.... bugun bende başladım şuan haşlanıyo patateslerim:)) bakalım haftayı kaç kilo ile kapatacagız...2 haftadır yapmamıştım bir kilosunu geri aldım hiç ama hiç dikkat etmeden yine şükür.bu haftamki kilo başlangıcım 65 umarım inebilirim 60 lara:))))

günaydınlar.... bugun bende başladım şuan haşlanıyo patateslerim:)) bakalım haftayı kaç kilo ile kapatacagız...2 haftadır yapmamıştım bir kilosunu geri aldım hiç ama hiç dikkat etmeden yine şükür.bu haftamki kilo başlangıcım 65 umarım inebilirim 60 lara:))))

inanıyorsan inersin canım hemen hemen aynı kilodayız ve hedefimizde aynı :1hug: inş en kısa zamnda amacımıza ulaşmayı diliyorum :teytey:

ay inşallahhh inanmazmıyımm hiç ...vercegim nasipse ... gidecek bıngıl bıngıl yağlar...inş dediğin gibi kısa sürede gitmesi lazım yaza yağsız fit bir vücutla girmeli yoksa düşünmek istemiyorummmm...azmin elinden hiçbişiy kurtulamaz inş verecegizz

müthişsşin canım inşallah başarırsın............ben hafta sonu 1 kilo aldım çok pişmanım...............

çok teşekkür ederim canım olsun alınan bir kilo olsun verirsin yine ben iki gün özellikle cumartesi korktum biraz yağlı yedim diye ama neyseki pazar akşamı sadece salata ile geçiştirdim kilo almadığıma çok mutlu oldum sende hiç pişman olma bu haftasonu dikkat eder pazar akşamını hafif geçirirsin canım opuyorumnanaktan

senağlama

kızlar ben 5 günde 3 kilo verdim 2 günde 1.5 kilo aldım

pes etmek yok sabah 3 küçük patatesd yedim patatesler çok sıcaktı midem çok ağrıdı yarım çay bardağı süt içmek zorunda kaldım

geçen hafta ilk günümde tansiyonum düşmüştü bu gün midemin ağrısı dışında daha iyiym

Benim 4.günüm bugün ama henüz birşey yiyemedim sabah işe gecikmiştim bir bardak sirkeli suyumu içip çıktım. Meyve günüm bugün çok rahat geçiricem bugünü, çok severim meyveyi. Haftasonu iyi geçti sayılır. Sadece dün et günüydü ve benim midem rahatsızdı fazla et yiyemedim sabah kepek ekmeği ve yağsız peynirle kahvaltı yaptım. Öğleden sonrada haşlanmış tavuk yedim.Başkada birşey yemedim ondan sonra. Yani diyete pek uyamadım dün ama olsun 1 kilo bile versem devam edicem yine bu diyete.Günde 2,5 litre suyumu ve 2 kupa yeşil çayımıda ihmal etmiyorum.Ben yeşil çayı demlerken içine kabuk tarçın bir parça zençefil, tane karabiber birazda biberiye katip demliyorum.

Back
X