5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sanmıyorum canım reg yaklaşıyor 1 kilo almıştım 1 daha oldu o reglden heralde

him cizelgende 72 gördümde ondan sordum off ya bende hemen geri aliyorum ama birakamiyorumda bu diyeti ne yapcam bilmiyorum bugün yeniden basladim patatese ilk hafta 65.9 dum sonra 63.5 oldum ikinci haftaya 64.4 le basladim ikinci hafta meyve gününden itibaren bozdum dügün filan vardi sonra bugün yneiden 64.5 la basladim bu sefer birakmiycam 2 günde abartmiycam bakalim geri alicakmiyim yine

aynen öle valla tamamaen katılıyorumyok ilacıymış yok zayıflama yağıymış bimem kaç günde şukadar inceltirmiş yok bandıymış yok korsesiymiş hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepsi azıcık boğazımıza hakim olacaz biraz da hareket

canım benim aynen kırk yıllık dost gibiolumunekankayizsmilebenim eşimde dün beni deli etti irmik tatlısı diye tutturdu ben o tatlıyı çok severim yaparsam 1 dilimde olsa yerim bide akşam olmuş o kadar sabretmişim irmik tatlısı falan yapamam dedim inşallah haftasonu yapar yediririma.sopuyorumnanaktan
Zayıflamak isteyenler, bu dört besine dikkat! Kırmızı biber, hindiba, greyfurt ve yoğurt vücutta yağ yakımına, kilo vermenize yardımcı oluyorlar.
biyerden okudum bunu paylaşıyım dedim

sağol canım yeni bilgilerde olursa paylaş,yoğurtla kırmızı biberi biliyorum 1haftada 4 kilo vermiştim bu ikiliyle opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

selam kızlar bugün sebze günümde bende yemek yaptım kültür mantarından sulu yemek yaptım çokta güzel oldu:)))

salça olayına incilideniz abla tuzsuz olsun falan demişti canım salçanın içinde neler var bi bak istersen.. azıcık tatlandırsın diye konulabilir kanımca..

sosis yiyemiyoruz :sinifsinif:

evet canım ben sormuştum tuzlu ev tipi salça değilde küçük tenekelerde satılan tuzsuz salçadan 1 tatlı kaşığı kullanabilirsin demiştiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

salça olayına incilideniz abla tuzsuz olsun falan demişti canım salçanın içinde neler var bi bak istersen.. azıcık tatlandırsın diye konulabilir kanımca..

sosis yiyemiyoruz :sinifsinif:

afiyet olsun canım.. mantarı çok severim ben de.. ama yarın patlıcan ve kabak planlıyorum..

teşekkür ettim canımm,patlıcan beni doyurmadı bence yanında çoban solata falan bişey daha olsunolumunekankayizsmilea.s

ben bu diyeti 2 gün yaptım dayanamadım bozdum çok iktidarsız beceriksiz bi şişkoyum bennnnn(utangac:

ayy olurmu canım kendine haksızlık etme diyette kararlılık biraz zaman alabiliyor ben bu diyete başlamadan önce de diyetteydim o yüzden biraz daha kolay oldu midem küçülmüştüopuyorumnanaktan

off yaa bugün neden canım herşeyi çekiyor anlamadım ki şimdi patlıcanın yanına birde salata işi çıkardılar mafoldumben

aa kaptanım.. seni burda görmek ne şeref buyrunnnnnnnnn

hıfzıys kaptan seni denetime gelmiş kaydirigubbakcemile3 takıma neden yazmıyon kız :mymeka:

ben bu diyeti 2 gün yaptım dayanamadım bozdum çok iktidarsız beceriksiz bi şişkoyum bennnnn(utangac:

canım öyle deme bu benim üçüncü haftam anca tutunuyorum.. ilk iki hafta ben de 3 gün yapıp bozdum.. sen dağılma.. bıkma.. baştan başla.. bizi unutma.. yaz buraya olumunekankayizsmile

off yaa bugün neden canım herşeyi çekiyor anlamadım ki şimdi patlıcanın yanına birde salata işi çıkardılar mafoldumben
canım bişey olmaz salatadan canın istiyorsa bol bol yeopuyorumnanaktan

aa kaptanım.. seni burda görmek ne şeref buyrunnnnnnnnn

hıfzıys kaptan seni denetime gelmiş kaydirigubbakcemile3 takıma neden yazmıyon kız :mymeka:

yazarım canım niye yazmıyım ben hep var gözüküyorum ama pc başına ikinci oturuşum,açık bırakıyorumolumunekankayizsmile:lepi:şimdi oraya tıransfer bakalım neler yapmışsınız senaryo ne alemde::))a.sbayanssulusmile

hıfzıys canım mrb nasılsın bizim diyette kimseler yoktu bende şu elma diyetine baktım bizim kızlardan yapan oldumu hiç ya çok dehşet sonuçlar var 2 haftada 13-18 kilo veren var ne iş anlamadım :uhm::uhm::uhm:

canım bişey olmaz salatadan canın istiyorsa bol bol yeopuyorumnanaktan

bir şey olacağında değil canımcım, ortamımı hazırladım kalkıp yemek salata hazırlaması zor sengözlerimebaksanab bahçemde resim yapıyorum takımdada yazdım ya yanımda köpeğim cıvıl cıvıl kuş sesleri :lepi: sizin yazdıklarınız olmasa yemek ihitiyacı da duymayacağım tam olacak :roflol:

hikayeye başa aldım canım.. bu topiğe yazıyorum artık bak sen de.. her gün bi kısmını yazıcam.. oku hemen yorum yap delikafadulden

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...62499-candy_candy-min-diyet-gunlugu-xd-5.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…