- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.821
sanmıyorum canım reg yaklaşıyor 1 kilo almıştım 1 daha oldu o reglden heralde
valla kızlar size şunu diyim acai berry miş bilmem neymiş ben piyasadaki bütün zayıflama haplarını içtim çünkü maddi bi sıkıntım yok biri bitti zayıflatmadı bi sonrakine ama inanın hiçbir işe yaramadı paranızı boşa atmayın o ilaçlarla veremediğim kiloları bu diyetle verdim gerek yok onlara biraz kendinizi sıkıp spor spor spor yapın başka hiçbirşey çözüm değil
canım benim aynen kırk yıllık dost gibiolumunekankayizsmilebenim eşimde dün beni deli etti irmik tatlısı diye tutturdu ben o tatlıyı çok severim yaparsam 1 dilimde olsa yerim bide akşam olmuş o kadar sabretmişim irmik tatlısı falan yapamam dedim inşallah haftasonu yapar yediririma.sopuyorumnanaktana.s.canımopuyorumnanaktan bende konuşuyomuşuz tanışıyomuşuz olumunekankayizsmilegibi hissediyorum dertler ortak olunca insan yakın hissediyo kendisine hiç tanımadığı insanları
fena hırslandım valla dün akşam eşim mırın kırın etti biraz onda kızdım kötükedihüsogit yiyeceksen ye benide kendine uydurmalmaz:ben zayıflıcam dedim budefa çok kararlıyım allahım hepimize yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zayıflamak isteyenler, bu dört besine dikkat! Kırmızı biber, hindiba, greyfurt ve yoğurt vücutta yağ yakımına, kilo vermenize yardımcı oluyorlar.
biyerden okudum bunu paylaşıyım dedim
salça olayına incilideniz abla tuzsuz olsun falan demişti canım salçanın içinde neler var bi bak istersen.. azıcık tatlandırsın diye konulabilir kanımca..
sosis yiyemiyoruz :sinifsinif:
selam kızlar bugün sebze günümde bende yemek yaptım kültür mantarından sulu yemek yaptım çokta güzel oldu:)))
salça olayına incilideniz abla tuzsuz olsun falan demişti canım salçanın içinde neler var bi bak istersen.. azıcık tatlandırsın diye konulabilir kanımca..
sosis yiyemiyoruz :sinifsinif:
afiyet olsun canım.. mantarı çok severim ben de.. ama yarın patlıcan ve kabak planlıyorum..
teşekkür ettim canımm,patlıcan beni doyurmadı bence yanında çoban solata falan bişey daha olsunolumunekankayizsmilea.s
tabi tabi.. salatalık domates soğan Allahın emri zaten kaydirigubbakcemile3
ben bu diyeti 2 gün yaptım dayanamadım bozdumçok iktidarsız beceriksiz bi şişkoyum bennnnn ( utangac:
teşekkür ettim canımm,patlıcan beni doyurmadı bence yanında çoban solata falan bişey daha olsunolumunekankayizsmilea.s
off yaa bugün neden canım herşeyi çekiyor anlamadım ki şimdi patlıcanın yanına birde salata işi çıkardılar mafoldumben
ben bu diyeti 2 gün yaptım dayanamadım bozdumçok iktidarsız beceriksiz bi şişkoyum bennnnn ( utangac:
canım bişey olmaz salatadan canın istiyorsa bol bol yeopuyorumnanaktanoff yaa bugün neden canım herşeyi çekiyor anlamadım ki şimdi patlıcanın yanına birde salata işi çıkardılar mafoldumben
aa kaptanım.. seni burda görmek ne şeref buyrunnnnnnnnn
hıfzıys kaptan seni denetime gelmiş kaydirigubbakcemile3 takıma neden yazmıyon kız :mymeka:
aa kaptanım.. seni burda görmek ne şeref buyrunnnnnnnnn
hıfzıys kaptan seni denetime gelmiş kaydirigubbakcemile3 takıma neden yazmıyon kız :mymeka:
canım bişey olmaz salatadan canın istiyorsa bol bol yeopuyorumnanaktan
canım bişey olmaz salatadan canın istiyorsa bol bol yeopuyorumnanaktan
yazarım canım niye yazmıyım ben hep var gözüküyorum ama pc başına ikinci oturuşum,açık bırakıyorumolumunekankayizsmile:lepi:şimdi oraya tıransfer bakalım neler yapmışsınız senaryo ne alemde::))a.sbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?