- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.841
hıfzıys canım mrb nasılsın bizim diyette kimseler yoktu bende şu elma diyetine baktım bizim kızlardan yapan oldumu hiç ya çok dehşet sonuçlar var 2 haftada 13-18 kilo veren var ne iş anlamadım :uhm::uhm::uhm:
bir şey olacağında değil canımcım, ortamımı hazırladım kalkıp yemek salata hazırlaması zor sengözlerimebaksanab bahçemde resim yapıyorum takımdada yazdım ya yanımda köpeğim cıvıl cıvıl kuş sesleri :lepi: sizin yazdıklarınız olmasa yemek ihitiyacı da duymayacağım tam olacak :roflol:
:roflol: destek mi köstek mi belli değil di mi kallisim.. sürekli yemekten bahsediyoruz kaydirigubbakcemile3 ama olsun böylece menümüz çeşitleniyo zemuszemus
hıfzıys canım mrb nasılsın bizim diyette kimseler yoktu bende şu elma diyetine baktım bizim kızlardan yapan oldumu hiç ya çok dehşet sonuçlar var 2 haftada 13-18 kilo veren var ne iş anlamadım :uhm::uhm::uhm:
beş gün beş gıda ardından üç günde elma yapsak :roflol:
biraz sağlıksız geldi bana.. yani bi elmayla gider mi.. tamam acıkmazsın ama.. protein yok vitamin yok bişey yok..
erkek arkadaşımla şehir turuna çıktık ve ben bir bardak bira içtimeyvahedigeldismile umarım çok etkilemez.kedi:
oh ohh afiyet olsun canımcokacimcoook sarmısak iyi fikir zaten 3koliri hiç bişey yani güzel olura.s ,ben bu hafta yoğun olduğum için uğraşamadım haşlamaya talim yani ama haftaya ya fırında yada püre olarak yiyebilirim inşallahopuyorumnanaktan
Arkadaslar bir sey soracaktim..Ben gecen hafta sebzelrimi hep cig tuketmistim..Bu hafta pisireyim diyorum..Salca koyabilir miyim?
Birde et gununde sosis yiyebiliyor muyuz?
ben bu diyeti 2 gün yaptım dayanamadım bozdumçok iktidarsız beceriksiz bi şişkoyum bennnnn ( utangac:
incilideniz abla 58 kilomu oldun sen ne zamndır yapıyosun kaç kiloyla başladın:uhm::uhm:
merhaba arkadaşlar geçen hafta bu diyeti yapmıştım. sıfır kaçamaksız 3 kilo verdim. ama bir yeme bozukluğum meydana geldi. ekmek yiyemiyorum. en sevdiğim yiyecek olan balıktan nefret ediyorum. artık gün boyunca aç gezebiliyorum hiç farkında olmuyorum ve yemek yemekten korkuyorum yemek yemek aklıma geldiğinde hemen sofradan kalkıyorum. tekrar kilo alıcam ve bu diyeti uygulamak zorunda kalacağım diye düşünüyorum. ben bu diyetin hiç bir zorluğunu görmedim ama diyetten çıktıktan sonra ben nasıl dayanmışım ya diyom ayrı bir manyaklı bu da tabi. kilo kaybım devam ediyor. çünkü minnacık bir midem oldu. hepinize kolay gelsin.
a.s.ahhh Allah söyletiyo inşallah:Saruboceq: maalesef hala 84 kilodayım:kedi: ama hiç spor yapamıyorum ve hep masa başındayım:sinifsinif: arabayla evden işe, işten eve:sinifsinif: arabayıda iş yerinin ve evin tam önünde park ediyorumsenağlama o hareket yanieyvahedigeldismile bide bu ara davetler, yemekli düğünler, firma ziyaretleri ikramlar mafoldumben hep kaçamak, hep kaçamak:gitme: ama en azından kilo almadım 2 hafta önceki kilodayımkaydirigubbakcemile5 Şöyleki; güne diyet menüsü ile başlıyorum örneğin patates günündeysem sabah, öğla patates ama öğleden sonra ipler kopuyor mafoldumben ikramlardan ondan bundan az az da olsa :sinifsinif:yiyorum.. ertesi günü tekrar öğle kadar diyet menüsü sonra yine kabusopuyorumnanaktan
a.s.biraz geç oldu:kedi::kedi: MUTLU VE SAĞLIKLI YILLAR opuyorumnanaktan bira mıohaoldumsmile
teşekkür ederim canım...kaydirigubbakcemile5
kızlar ben bugün meyve günümdeydim. bütün gün 2 portakal, 4 elma, 5 erik ve 10 kadar çilek yedim ama bunlar gün içindeydi, akşam yiyemedim çünkü meyve pek sevmem şu an çok açım :gitme: yarını iple çekiyorum :dance: yarın sabah tekrar tartılıcam... buarada fırında patates ve püre fikri ilaç gibi geldi çünkü ilk gün miğdem bulanmıştı haşlamadaneyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?