• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bence hangi diyeti bırakırsan bırak aynı şey olacaktır.önemli olan kafanda bişeyleri oturtmak ve diyetini kendini ona göre ayarlamak.. bi daha asla tıka basa yemeyeceğini bilmek.. zaten doğrusu da bu değil mi..

ama bu diyetle fazlalıklarından kurtulduğunda yavaş yavaş diyetini değiştirirsen sorun olacağını sanmıyorum.. ama bu diyeti 2 ay yapıp sonra kebap lahmacun diyetine dönersen ne de olsa 60 oldum diye, o zaman olmaz tabiki.. ve bu tek tip beslenme diyetiyle değil tüm diğer diyetlerle alakalı..

bu diyet tek tip ya da kalori hesaplı diyetlerden çok farklı bence.. o kadar da tek tip değil yani..

ve tek tip kebap yemiyoruz mesela di mi.. yani biraz bilgi ekliyoruz, düzenliyoruz.. gl sine bakıyoruz.. doyuruculuğuna, besin içeriğine.. yani mantıklı bi diyet bence..

ben bu diyeti yapar gibi yapıyorum montiyle karma biraz tatilim yok 7 gün benim.. yeni başladım.. karışık yani.. ilk gün makarna yaptım çavdar ekmeği de yedim galeta da.. 1 kilo verdim ama ilk gün diye bence.. bi daha bu kadar şanslı olamam.. ikinci gün sebze mesela çok çeşitli yiyebilirsin.. ne eksiğin varsa tamamla.. vitaminidir, mineralidir.. 3. gün de protein eksiğini tamamlıyorsun.. meyve gününde tatlı isteğini bastırıyor kaliteli şekerle besleniyor vitamin alıyorsun.. sonra da yumurta süt ve yoğurtla yine kaliteli bir protein günü geçiriyorsun.. et günü de balık ve tavuktan yana olursan 4 gün boyunca gayet kaliteli beslenirsin.. ben patatese takılmıştım ama onu da makarna ile değiştirince bi problem kalmadı.. ben makarna gününde çavdar ekmeği de yedim ki o güne de biraz kalite katayım.. bi de her günüme ceviz badem katıyorum ben..

yani benimki modifiye bi diyet

Dr. Öz+montinag+incilideniz kaydirigubbakcemile3

en güzelini yapıyorsun canım bence çok sağlıklı yaptıkların hele sporlada destekliyorsun kesinlikle incecik hem zayıf hemde hoş bir hanım olacaksın kaliteli geçirdiğin günlerin sana kaliteli ve kalıcı zayıflamalar getirir inşallah canım opuyorumnanaktan

kepekli makarna mı? bir daha aslaaaaaaa!!!! aman tanrım yok böyle bişey! bir daha yanından yöresinden geçmem:(.. gözünü sevdiğim patatesin suyumu çıkmış, öyle de böyle de yeniyor sonuçta..dün benim için bir kabustu..

selam arkadaşlar...bu diyeti bende yaptım 5 gün bitti çok sükür bugün ara vercem normalde 2 günmüş ara ama ben bi gün vercem yeter yarın başlıcam inş..5 günde 3 kg verdim inş hep böle gider..son iki gün biraz zorladı ama yinede güzel geçti..çünkü sınırsız her şey ama yinede sınırsız dye abartmamak lazım..herkse ii zayıflamalar :dance:

kepekli makarna mı? bir daha aslaaaaaaa!!!! aman tanrım yok böyle bişey! bir daha yanından yöresinden geçmem:(.. gözünü sevdiğim patatesin suyumu çıkmış, öyle de böyle de yeniyor sonuçta..dün benim için bir kabustu..

deme öyle yaa ben cok sevdim kaydirigubbakcemile2 inanmıcaksın ama bayıldım hatta doyuyorum makarnamı yedikce ekmek yiyormusum gibi gelio değişik bi tat olarak bundan sonra yemeklerimn arasında yer alacak... sırnaşık şey

selam arkadaşlar...bu diyeti bende yaptım 5 gün bitti çok sükür bugün ara vercem normalde 2 günmüş ara ama ben bi gün vercem yeter yarın başlıcam inş..5 günde 3 kg verdim inş hep böle gider..son iki gün biraz zorladı ama yinede güzel geçti..çünkü sınırsız her şey ama yinede sınırsız dye abartmamak lazım..herkse ii zayıflamalar :dance:

evet tatlım bencede 1 gin ara yetio zaten 2. günü verdiğinde mutlaka fazla yiyorsun 3 kilo cok güzel bi basarı tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis

evet tatlım bencede 1 gin ara yetio zaten 2. günü verdiğinde mutlaka fazla yiyorsun 3 kilo cok güzel bi basarı tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis

saol cnm.. hızlı kg verip aldığım için verdim 3 kgyu vermekte çok zorlanmadım birazda spor yaptım.. asıl sorun verdim kg ları korumak..bir ay içinde 10 kg vermek istiyorum..inş pes etmem

meyvenull ve incilideniz ilginize tşk...ve de hoşbulduk.bugün 2. günüm meyve günü yaptım dün akşam üstü biraz bozdum ama aynen devam...bugün henüz sapasağlam ve tam olarak diyet devam ediyor.yarın e beni kotkutuyor nefret ederim et ve tavuktan ton balığı da yemem okul var nerde balık yiycem kimbilir...belki pek uygun düşmeyecek amaa benim köfteden başka yiyebilecek etim olamaz...sanırım köfte yiyeceğim...

en güzelini yapıyorsun canım bence çok sağlıklı yaptıkların hele sporlada destekliyorsun kesinlikle incecik hem zayıf hemde hoş bir hanım olacaksın kaliteli geçirdiğin günlerin sana kaliteli ve kalıcı zayıflamalar getirir inşallah canım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan

meyvenull ve incilideniz ilginize tşk...ve de hoşbulduk.bugün 2. günüm meyve günü yaptım dün akşam üstü biraz bozdum ama aynen devam...bugün henüz sapasağlam ve tam olarak diyet devam ediyor.yarın e beni kotkutuyor nefret ederim et ve tavuktan ton balığı da yemem okul var nerde balık yiycem kimbilir...belki pek uygun düşmeyecek amaa benim köfteden başka yiyebilecek etim olamaz...sanırım köfte yiyeceğim...

eh şimdiden yarın için kolay gelsin tatlım aslında bende pek et sevmem yarın için farklılık yapıp (diyete aykırıdır diye düşünüyorum) döner aldım tüm gün döner yicem bakalım nasıl olcak zaten bu haftan fep farklılıklar haftası oldu böyle bi haftada da zayıflarsam zincirlirimi kırdım demektir kaydirigubbakcemile3

deme öyle yaa ben cok sevdim kaydirigubbakcemile2 inanmıcaksın ama bayıldım hatta doyuyorum makarnamı yedikce ekmek yiyormusum gibi gelio değişik bi tat olarak bundan sonra yemeklerimn arasında yer alacak... sırnaşık şey

damak tadına uygunmuş demek ki, benim ilk tecrübemdi ve hiç hitap etmedi..patatesle yola devam:))

kızlar karnınız gurul gurul olmuyomu mesela başınız ağrımıyomu ben geçen aylarda elma diyeti yapıyım dedim 1.gün akşama doğru bozdum açlıktan elim ayağım titredi ilk ve sondu bu diyet maceram ama bu diyeti düşünüyorum 5 kilo vermeliyiim 66yım şuan 62 olsam bile süper şimdilik

kızlar karnınız gurul gurul olmuyomu mesela başınız ağrımıyomu ben geçen aylarda elma diyeti yapıyım dedim 1.gün akşama doğru bozdum açlıktan elim ayağım titredi ilk ve sondu bu diyet maceram ama bu diyeti düşünüyorum 5 kilo vermeliyiim 66yım şuan 62 olsam bile süper şimdilik

ilk hafta başlangıç haftası olduğundan mıdır nedir bende başağrısı olmuştu ama ikinci haftadan itibaren böyle bi şikayetim olmadı..

Forumda en çok işe yarayan diyet bu galiba. =) Patatesleri haşlıyorum, yarın başlıyorum o zaman. Zaten gün içinde çok fazla yürüyorum, okul dönüşlerini de uzatırım. Şimdi kilom 55. Hedefim 46. Beş gün sonra görüşürüz, tabi dayanabilirsem. zemuszemus

bende başladım bugün :bbo:
pek zorlandığımı söyleyemem,sadece canım tatlı istiyor ama yemiyorum :jeyyar:
diyete başlamadan önce tartılmadım şuan kilomu bilmiyorum sadece tahmini :):)
diyet bittiğnde zaten kilo verirsem eğer (ki vereceğim kesinlikle inancım sonsuz.) vücudumdan anlayabilirim..önümüzdeki haftada yeşil elma diyetine başlayacağım...2 haftada kısmetse ğer 5 kilo kadar vermek istiyorum...
bügün başlayanlar birlikte ilerleyebiliriz :):)
umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız..başarılar hepimize....

kıızzzlaaar lütfen banada yardımcı olun.gram oynamıyo ya düşünün.hep alıyorum hayatımda hiç diyet yapmadım.diyetisyene gittim elime bir kağıt tutuşturdu bunları ye.hiç bişimi ölçmeden bana biraz tuhaf geldi

Back
X