- Konu Sahibi incilideniz
- #6.501
bence hangi diyeti bırakırsan bırak aynı şey olacaktır.önemli olan kafanda bişeyleri oturtmak ve diyetini kendini ona göre ayarlamak.. bi daha asla tıka basa yemeyeceğini bilmek.. zaten doğrusu da bu değil mi..
ama bu diyetle fazlalıklarından kurtulduğunda yavaş yavaş diyetini değiştirirsen sorun olacağını sanmıyorum.. ama bu diyeti 2 ay yapıp sonra kebap lahmacun diyetine dönersen ne de olsa 60 oldum diye, o zaman olmaz tabiki.. ve bu tek tip beslenme diyetiyle değil tüm diğer diyetlerle alakalı..
bu diyet tek tip ya da kalori hesaplı diyetlerden çok farklı bence.. o kadar da tek tip değil yani..
ve tek tip kebap yemiyoruz mesela di mi.. yani biraz bilgi ekliyoruz, düzenliyoruz.. gl sine bakıyoruz.. doyuruculuğuna, besin içeriğine.. yani mantıklı bi diyet bence..
ben bu diyeti yapar gibi yapıyorum montiyle karma biraz tatilim yok 7 gün benim.. yeni başladım.. karışık yani.. ilk gün makarna yaptım çavdar ekmeği de yedim galeta da.. 1 kilo verdim ama ilk gün diye bence.. bi daha bu kadar şanslı olamam.. ikinci gün sebze mesela çok çeşitli yiyebilirsin.. ne eksiğin varsa tamamla.. vitaminidir, mineralidir.. 3. gün de protein eksiğini tamamlıyorsun.. meyve gününde tatlı isteğini bastırıyor kaliteli şekerle besleniyor vitamin alıyorsun.. sonra da yumurta süt ve yoğurtla yine kaliteli bir protein günü geçiriyorsun.. et günü de balık ve tavuktan yana olursan 4 gün boyunca gayet kaliteli beslenirsin.. ben patatese takılmıştım ama onu da makarna ile değiştirince bi problem kalmadı.. ben makarna gününde çavdar ekmeği de yedim ki o güne de biraz kalite katayım.. bi de her günüme ceviz badem katıyorum ben..
yani benimki modifiye bi diyet
Dr. Öz+montinag+incilideniz kaydirigubbakcemile3
en güzelini yapıyorsun canım bence çok sağlıklı yaptıkların hele sporlada destekliyorsun kesinlikle incecik hem zayıf hemde hoş bir hanım olacaksın kaliteli geçirdiğin günlerin sana kaliteli ve kalıcı zayıflamalar getirir inşallah canım opuyorumnanaktan