- Konu Sahibi incilideniz
- #6.681
denisfb tebrik ederim canım darısı başıma inşallahhhhh...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecrincim seni çok iyi anlıyorum bende evlendiğimde 56 kilo falandım evlilik kilo aldırıyor :)) bizde siz gibi bebiş için uğraşıyoruz ve bende çok ilaç kullandım şimdiki sonuç81 işte(( neyse bizle beraber doğmadı yapışmadı ya bu kilolar veririz elbet:)))
ecrincim bizde bebiş için tedavi gördüm ama uzun zamandır bıraktım yoruldum çünkü ama sanırım bu ay tüp deneyeceğiz hayırlısı bakalım sizin sorun neydi canım?
benımde meyve gunum zor geçmişti bide benım dun patetes gunumdu çok zor yedım haftaya tekrar yaparsam patates yerıne kepeklı makarna yıcem..benimde 2. günümdü ama evde sebze çeşidi çok olmadığı için ben meyve yaptım artık meyve günüdede sebze yaparım:))) yarın et günüm tavuğum haşlandı bile... bakalım cmt kaç kilo olacağım ama itiraf edeyim nedense bugün zorlandım ilk yaptığımda böyle olmamıştı ama bu kez oldu.... sizde var mı böyle durumlar?
çok geçmiş olsun canım kızın nasıl şimdi?tebrıkler opuyorumnanaktanGünaydın
Bir haftadır bu diyeti atlaya-zıplaya yapmaya çalışıyorum:icecream:
Yaklaşık 2,5 kg verdim
Bu hafta kızım küçük bi kaza geçirdi düzenimiz alt-üst oldu
Şu sıra evde misafirlerimiz var,ayrıca geçmiş olsuna gelenler oluyor çokça o yüzden uygulayamıyorum
.
arkadaşlar bende bu diyete başlamayı düşünüorum fakat bunun yanı sıra spor yapıpta mı veriosunuz kiloları yoksa sadece bu diyetle mi göördüğüm sonuçlar çok sevindirici çünkü benimde 5 kg luk bi fazlam var yardımcı olursanız sevinirim
Günaydın
Bir haftadır bu diyeti atlaya-zıplaya yapmaya çalışıyorum:icecream:
Yaklaşık 2,5 kg verdim
Bu hafta kızım küçük bi kaza geçirdi düzenimiz alt-üst oldu
Şu sıra evde misafirlerimiz var,ayrıca geçmiş olsuna gelenler oluyor çokça o yüzden uygulayamıyorum
Ama işler düzene girince tekrar deniycem
Uzun zamandır ilk kez kilo vermeyi başardım hemde hiç zorlanmadan
Kendime güvenim geldi
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlera.s.
günaydınn güzeller..
pazartesi başlıycam demiştim ama bi aksilik oldu..bugün itibariyle tekrar başşlıyorum..
pattislerim haşlanıyoo..aynı zamanda günde 3 bardak lahana suyu içicem..ve 2 fincam yeşil çay..ve sabah ve akşam elma sirkesi..
başlangış kg 58.800..hadi hayırlısıııı...
hadı hayırlısı canım inş.diledıgın kıloya kavusursun
[
twilight11,ecrin87 teşekkür ederim
Kızım şimdi evde raporlu
Yüzüne asit sıçradı yanıkları var
5 gün hastanede yattı
İnşallah iz kalmaz diye dua ediyoruz
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin