• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bugun sebze gunum salata yıyorum ;marul kırmızı lahana salatalık içine azıcık salata sosu kattım;bıraz sonra markete gıdıp ton balığı alcam.

Yüzüne asit sıçradı yanıkları var
5 gün hastanede yattı
ınşallah iz kalmaz diye dua ediyoruz
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin
ayyyy inşallah kalmaz canım kullandığı eşyaların temizliğine çok dıkkat et havlusuydu yastık kılıfıydı falan
canım çok teşekkür ederim bugün başladım bende pateteslerimi yiyorum üstüne limonda azcık kattım bakalım nolcak.. eylülde düğünüm var ve ben tombiş bi gelin olmak istemiorum nişanlımda arada söylüyo moralim bozuluo haftaya da nişanlımgile gideceğimiz için biraz kilo vererek ona sürpriz yapmak istiorum umarım olurrr bilmiyorumkismile
aaa eylüle kadar çok verirsin canım ama iradenı bozma..eylulde dugun varsa sen şımdı çeyız olaylarını bayağı halletmıssındır ;çeyız düşkunu bırı olarak teflon tencere aldın mı aldıysan markasını sorabılır mıyım?a.s.

ecrin nasıl gıdıyor canım

twilight11

canım iyi giidyor valla nasıl gitsin ben 1,gün patates yedım 2,gün meyva yedım meyvayı cok alkdıgım için ziyan olmasın diye meyva yedım 3,gün bugunde sebze yiyorum canım göbek salata aldım limon sıktım üstüne oyle yedım oglen arada domates salata falanda yiyorum canım bde çok böyle titremeye başlarsaam eti vor yiyorum 2tane falan canım bide 54bi arad cay içiyo o zaten tok tutuyorr benı.bugun 1.5lıtre suda içtim inş.2lt buklurum :9

twilight11

canım iyi giidyor valla nasıl gitsin ben 1,gün patates yedım 2,gün meyva yedım meyvayı cok alkdıgım için ziyan olmasın diye meyva yedım 3,gün bugunde sebze yiyorum canım göbek salata aldım limon sıktım üstüne oyle yedım oglen arada domates salata falanda yiyorum canım bde çok böyle titremeye başlarsaam eti vor yiyorum 2tane falan canım bide 54bi arad cay içiyo o zaten tok tutuyorr benı.bugun 1.5lıtre suda içtim inş.2lt buklurum :9
maşallah ıyı gıdıyosun canım yarın son gunun yanı dımı bugun 4.gunun:uhm:
kızlar bişey sorcam diyeti bırakınca verdiğiniz kiloları geri alıyomusunz
bırakıp dıkkat etmezsen her dıyette oldugu gıbı bunda da alıyosun canım.

twilight11,ecrin87 teşekkür ederim
Kızım şimdi evde raporlu
Yüzüne asit sıçradı yanıkları var
5 gün hastanede yattı
İnşallah iz kalmaz diye dua ediyoruz
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin

çook geçmiş olsun.. bu yaz sakın güneşe çıkarmayın. yüksek faktörlü krem ve iyice gölge yapan şapka taksın mutlaka..

ecrincim sana da rabbim güzel bir bebiş nasip edecek inşallah ... pko tedavisi en kolay rahatsıalık diyorlar üzme canını ama eşin ameliyatı bir an önce olsun biz beklediğimize pişmanız valla...

eee senin diyet nasıl gidiyor bakalım?

twilght ben daha öncede bu diyeti yaptığım için artık patatesin o halinden nefret ediyorum o nedenle ben o da karbonhidrat diye ekmek kızartıp yedim valla daha lezzetli oldu:))) meyve günü çok rahat gçeti artık çeşit çeşit meyve var ohhhhhhh.... bende et günümü bitirdim yarın sebze ay bu kez benim diyet tamamen ters döndü bu da özlemce bir diyet olacak bakalım sonucu nasıl olacak:)))

bırakıp dıkkat etmezsen her dıyette oldugu gıbı bunda da alıyosun canım.
Peki dikkat edersek aliyomuyuz bugün 4.gunumdu ilk 3gun zorlandım özellikle sebze gunumde yarın son gün harfiyen uyguladım ve sonuc çok iyi 3kilo verdim inşallah bu kadar zorluklara deger ve verdigim kiloları geri almak istemiyorum yapan varsa bu diyeti sonradan kilo almışmı merak ediyorum cevabınızı hemen bekliyorum cunku bazı arkadaslar sadece sudan gidiyo diyor uygulayanların ve sonrasında kilo alıp almadığınızı merak ediorumm????

Peki dikkat edersek aliyomuyuz bugün 4.gunumdu ilk 3gun zorlandım özellikle sebze gunumde yarın son gün harfiyen uyguladım ve sonuc çok iyi 3kilo verdim inşallah bu kadar zorluklara deger ve verdigim kiloları geri almak istemiyorum yapan varsa bu diyeti sonradan kilo almışmı merak ediyorum cevabınızı hemen bekliyorum cunku bazı arkadaslar sadece sudan gidiyo diyor uygulayanların ve sonrasında kilo alıp almadığınızı merak ediorumm????

maşallah canım çok ıyı..bende onceden yapmıstım cok kılo vermemiştim 1.5 kılo vermıstım sonra 3hafta hıc dıkkat etmedım o kıloyu gerı aldım..bu hafta ıse vucudum sankı dırenıyor gıbı yada tartımda sorun var 3.gunum daha kılo veremedım saka gıbı kaçamaklarım oldu ama oyle aman aman şeyler değil ;bu sabah yuruyuse basladım belkı bırden gıder:uhm:

twıılıght 11

canım evet çeyizin baya bayası gitti sayılır misafir odamızı benim odam yaptık malum yarıya kadar eşya dolu .. teflon tencere setim var emsan ın ama annem zamanında almış koymuş yani .. sende mi nişanlısın çeyiz hazırlıkları yapıosun yoksa..

bugun 4,günüm canım benım p.tesi başladım benim biraz karısık oldu yanı.pazartesi pates yedım canım akşam kaçamak yaptım azcık akrpuz yedım.2,günde meyveyı fazla almıstım karpuz falan meyva günü yaptım.3,günüde sebze yaptım canım göbek salata yedım bol limonlu ve salata domates falan yedım arada cok acıktıgım oluyorr ve hemen etı form yıyorum 3-4dılım :)bugun 4,günüm et günü yaptım bugunude biraz karsık oldu sırayı bozdum yanı.eti haşladım sabah yedım birazzz :)arada suda içiyorum şimdilik iyi oyle çok zorklamdı bu diet benı ama arad titreme geliyor tabı hemen eti form yiyom günde 2litrede su akşamlarıda biraz mekık cekıyorum 10tane falan canım bakalım inş.faydaısnı görcezz.

ecrincim sana da rabbim güzel bir bebiş nasip edecek inşallah ... pko tedavisi en kolay rahatsıalık diyorlar üzme canını ama eşin ameliyatı bir an önce olsun biz beklediğimize pişmanız valla...

eee senin diyet nasıl gidiyor bakalım?

amin cnaım benim amin cümlemize inş.evet canım çok kişiden duydum pkonun basit bi rahatsızlık oldugunu ve cok kişi duydum yumurta takıbı ve aşılaömayla hamıle kalan.eşim tatılden sonra amelıyta olmayı düşünüyor canım benim ekim gibi olcak sonrada tedavıye devam tedavı olana kadar da inş.istedıgım kıloya düşerim diyet şimdilik iyi gidiyor canım 2 günde1 kılo vermısım daha tartılmıycam belkı cuma akşamı tartılırım .senın nasıl gidiyor canım

Bugün diyette ikinci günüm , haşlanmış patates tok tuttuğundan dün rahat geçmişti ama bugün gayet korkunç geçiyor , sebzelere tuz eklememek çok kötü gerçekten ne tatlı ne tuzlular , alışkın olmadığımdan mide bulantısı yapıyor çok fena. 1 kabak 1 avuç taze fasulye 1 patlıcan soğan ve yarım havucu akşamdan kekik ve pul biberle fırına verdim. Bütün gün domates eşliğinde bunları yiyorum. Umarım yarın daha iyi olur , hiç tartılmadım 2 gündür. Bittiğinde tartılmak istiyorum.

Dün akşam 1 saat taebo yaptım , çok eğlenceli bir workout. Koşu bandı sıkıcı geliyor , değişiklik arıyor insan.

kızlar 1 haftadr bu topıgı okuorm yaza grıorz we acılen zayflamam gerek ! dun pattsle basladım ama buarada bde hastayım bogazm agrıo zaten yutamıorm bsey:D ama dun zorla corba ıcrdler hastaym dıye bgn sebze gunu domates salatalıla basladım ne onerrsınz sebze gnunde yapılcak bseler?

bir de ben vejeteryanım ve yarın et günü kara kara düşünüyorum acaba protein açısından zengin mercimek falan mı yesem bütün gün bana alternatif sunabilir misiniz? Et tavuk ve balık yemiyorum mafoldumben

maşallah canım çok ıyı..bende onceden yapmıstım cok kılo vermemiştim 1.5 kılo vermıstım sonra 3hafta hıc dıkkat etmedım o kıloyu gerı aldım..bu hafta ıse vucudum sankı dırenıyor gıbı yada tartımda sorun var 3.gunum daha kılo veremedım saka gıbı kaçamaklarım oldu ama oyle aman aman şeyler değil ;bu sabah yuruyuse basladım belkı bırden gıder:uhm:
ınsallah canım bende son gunumdeyim benimde kilo vermem durdu yarın ısveç diyetlne basliycam sanırım inşallah bu kadar çektiğimize deger ve bu kiloları geri almam alirsam bu kadar direncli olamayabilirim :( bana onerebilecegin bı diyet varsa sabirsizlikla bekliyorum sadce hedefime 3 kilo kaldı :((

bugun 4,günüm canım benım p.tesi başladım benim biraz karısık oldu yanı.pazartesi pates yedım canım akşam kaçamak yaptım azcık akrpuz yedım.2,günde meyveyı fazla almıstım karpuz falan meyva günü yaptım.3,günüde sebze yaptım canım göbek salata yedım bol limonlu ve salata domates falan yedım arada cok acıktıgım oluyorr ve hemen etı form yıyorum 3-4dılım :)bugun 4,günüm et günü yaptım bugunude biraz karsık oldu sırayı bozdum yanı.eti haşladım sabah yedım birazzz :)arada suda içiyorum şimdilik iyi oyle çok zorklamdı bu diet benı ama arad titreme geliyor tabı hemen eti form yiyom günde 2litrede su akşamlarıda biraz mekık cekıyorum 10tane falan canım bakalım inş.faydaısnı görcezz.

amin cnaım benim amin cümlemize inş.evet canım çok kişiden duydum pkonun basit bi rahatsızlık oldugunu ve cok kişi duydum yumurta takıbı ve aşılaömayla hamıle kalan.eşim tatılden sonra amelıyta olmayı düşünüyor canım benim ekim gibi olcak sonrada tedavıye devam tedavı olana kadar da inş.istedıgım kıloya düşerim diyet şimdilik iyi gidiyor canım 2 günde1 kılo vermısım daha tartılmıycam belkı cuma akşamı tartılırım .senın nasıl gidiyor canım

inşallah gelecek minik melekler canım... ben daha hiç tartılmadım bugün de okula birşeyler getirenler oldu azcık tattım valla bilmiyorumkismile bakalım cmt ne olacak ama öyle kayda değer oranda yemedim 1 çatal sadece yani devam idyete....

valla ben bu diyeti yaptım 4 kilo verdim kendi hatalarım yüzünden geri aldım bence çok dikkat etmek gerek ben pazar k flakes diyetine başlıyorum bu beni bu kez çok yordu 2. hafayı vücudum kaldıracak durumda değil bugün çok zorlandım....

yarın son günüm ben cacık yapacağım onu yiyeceğim tek başına yoğurt bulandırıyor midemi hem salatalığın kalorisi yok denecek kadar az hemde naneli soğuk soğuk iyi olur....

Selam herkese.
2 haftadır elma diyeti yapıyorum ama bol kaçamaklı. :/ :kedi: Elma yemekten usandım yaa. Midem bulanıyor artık yiyemiyorum. Bir de her gün elma bulamıyorum.
Bu haftanın sonuna kadar elmaya devam. Pazartesi günü bu diyete başlayacağım.
Sebze ve yumurta günü beni pek bi zorlayacak ama ne yapalım elmadan iyidir.
Umarım bir sonuç alabilirim. :/
5 Temmuz'a kadar bi 20 kilo versem keşke. mafoldumben

Selam herkese.
2 haftadır elma diyeti yapıyorum ama bol kaçamaklı. :/ :kedi: Elma yemekten usandım yaa. Midem bulanıyor artık yiyemiyorum. Bir de her gün elma bulamıyorum.
Bu haftanın sonuna kadar elmaya devam. Pazartesi günü bu diyete başlayacağım.
Sebze ve yumurta günü beni pek bi zorlayacak ama ne yapalım elmadan iyidir.
Umarım bir sonuç alabilirim. :/
5 Temmuz'a kadar bi 20 kilo versem keşke. mafoldumben

ah ben de 5 temmuza kadar 20 kilo versem uçarım uçarım sevinçten oturur sabahlara kadar ağlarım

Back
X