• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum en sonunda üye oldum ben diyete 83 kilo ile başladım 1 ayda ikbalin gürpınarın dolunay diyeti ile 5 kilo verdim şimdi ise bu 5 günlük diyet bana çok cazip geldi ve dün patates ile başladım bugün sebze günüm ve çok güzel gidiyor 1 kilo daha verdim burda ama yeşil çay ve form çay kullanıyorum ayrıca2 litre su içiyorum bugün itibariyle 76.800 gr oldum hadi bakalım devam vermeye

cnm patatesi nasıl yedin sırf hosalyıp baharat ilemi

kızlar bana acıl cevap verınnnnnnn delikafadulden
bu dıyet işe yarıyor mu gercekten yoksa fasa fıso ıslermı duba olma yolunda hızla ılerlıyorummmmmmmm gercekten zayıflatıyor mu :1shok:

bende pazartesi başladım arkadaşım,işe yaradığını burda yazan hanım arkadaşlar var.inş bende haftaya pazartesi tartılacam bakalım oluyomu,olmuyo mu?..kaydirigubbakcemile3

yaa bende aynı sorun var 20 kilo vermem gerekiyor hayırlısı veririz inşallah ikimizde bugün ilk günün
destekliyorum veririrz ikimizdea.s.

Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Bu benim 20 kilo vermiş halim.Onları verdiysem bunları da veririm.4 aydır diyetteyim.Başlamak bitirmenin yarısı gerçekten. İnsan iradesi her şeyi yapabilecek güçte.Ben böyle doğmadım ama kendimi bu hale getirdim , geri almasını da bilirim dedim başladım. 2 ay sonra 38 beden olacağım inşallah...:teselli:

cok guzel kilo vermişsin bende 600 gram vermişim patates ile bugun sebze gunum salata yaptım kendime onu yiyorum limonda sıktım ama bişi olmaz herhalde :D

teşekkür ederim umarım sende verirsin bende bu gün 1 kabak 1patlıcan 1 kırmızı biber 1havuç 2 domates 2 diş sarımsak ve 1 tane dolmalık biberi ince ince doğradım bunları yağsız tavada soteledim 1 kaşık sızma zeytinyağı ve yarım çay bardağı su alkisalkisalkis kattım yumuşayana kadar pişirdim yanında 1 salatalık yedim ama bu verdiğim tarif 3 öğünlük bayan lar tavsiye ederim sebze günü için idfal oluyor hemde tok tutuyor

teşekkür ederim umarım sende verirsin bende bu gün 1 kabak 1patlıcan 1 kırmızı biber 1havuç 2 domates 2 diş sarımsak ve 1 tane dolmalık biberi ince ince doğradım bunları yağsız tavada soteledim 1 kaşık sızma zeytinyağı ve yarım çay bardağı su alkisalkisalkis kattım yumuşayana kadar pişirdim yanında 1 salatalık yedim ama bu verdiğim tarif 3 öğünlük bayan lar tavsiye ederim sebze günü için idfal oluyor hemde tok tutuyor

Ama 1 kaşık zeytinyağı demişsin :( Koyabilir miyiz ki? En başta gelen yasak yağ değilmiydi?Yoksa sebzelerin yenecek bir tarafı kalmıyor yağsız. Salata gibi yedim bende mecburen. Çok kötü oldu çünkü sadece fırına verince...

Ama 1 kaşık zeytinyağı demişsin :( Koyabilir miyiz ki? En başta gelen yasak yağ değilmiydi?Yoksa sebzelerin yenecek bir tarafı kalmıyor yağsız. Salata gibi yedim bende mecburen. Çok kötü oldu çünkü sadece fırına verince...

1 kaşık sızma zeytin yağında bişey olmaz bence birde bu verdiğim tarif 3 öğünlük günde 1 kaşık yağ almış oluyoruz bence oda gerekli ben yaptığım her şeyi yazıcam sabahları ve cumartesi günüde verdiğim kiloyu yazıcam işe yararsa 1 dahaki hafta deneyebilir arkadaşlar örnek liste olur yapacak arkadaşlara duyrulur

bence yag koymasaydın cnm ya hızlıca verelim :D o nedenle bende salata yaptım patlıcan domates salatalık ve biberden bol limon sıktım kırmızı biber bide :D

inş vericez cnm ya :D

Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Bu benim 20 kilo vermiş halim.Onları verdiysem bunları da veririm.4 aydır diyetteyim.Başlamak bitirmenin yarısı gerçekten. İnsan iradesi her şeyi yapabilecek güçte.Ben böyle doğmadım ama kendimi bu hale getirdim , geri almasını da bilirim dedim başladım. 2 ay sonra 38 beden olacağım inşallah...:teselli:

YA ÇOK MEMNUN OLDUM BENDE AYNI ŞEKİLDE GERİ VERECEĞİM DESTEĞİN İÇİN TEŞEKÜRLER HYDİ KİLOLARI VERMEYEhihoyyyt

bende yarın başlayacagım inşallah olumlu olur :Saruboceq: bu sefer cıccı cıddı bı dıyete baslamayı dusunuyorum bakalım nasıl olacak

emk87 bu hafta deneme yapıyorum eğer 5 kilodan az verirsem yağsız haftaya yağsız yaparım benim ideal kiloma gelmem için 3 hafta yapmam lazım bu diyeti sonrada kiloları geri almamak için koruma diyeti yapıcam. onuda araştırıyorum bulursam burada paylaşırım inşaallah

Merhaba arkadaslar,

Ben 1-2 aydir diyetteyim biraz kilo verdim fakat son iki haftadir kilomda hic bir degisiklik yok nedenini de bilmiyorum hic bir kacamakta yapmiyorum.

Acaba gunde 1-2 saat sporla bu diete baslasam kilo verebilirmyiim sizce?
5 gunde 5 kiloya gerek yok 3 kilo versem bile cok mutlu olurum.
Hic diet yaptiktan sonra bu diete gecince veren oldumu?

Simdiden tsk ederim

arkadaşlar diyetin 2.günündeyim ve daanamadım bir hata yaptım çok üzüldüm ama napıyım dayanamadım..2 küçük dilim börek yedim.ağlamak istiyorum :çok üzgünüm:

slm arkadaşlar ben bu diyeti gecen hafta yaptım ve 1 haftada zorlanmadan 2 ko verdım bu hafta elma diyetıne başladım ama malesef çok zor geciyorr çok acuktıryor ve baş agrısı yaptı bende belkı yarın tekarra bu diyete başlayabılırım bakalım kara veremdım daha

Back
X