• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hanımlar günaydın,bugün diyetin 3.günündeyim.yoğurt yiyeceğim akşama kadar.dün biraz kaçamak yapmama rağmen direneceğim bırakmayacağım.tartıldım 600 gr.vermişim az ama olsun buda bişey......:1:

hanımlar günaydın,bugün diyetin 3.günündeyim.yoğurt yiyeceğim akşama kadar.dün biraz kaçamak yapmama rağmen direneceğim bırakmayacağım.tartıldım 600 gr.vermişim az ama olsun buda bişey......:1:

gunaydiin, bugun benimde 3. gunum biraz once tartildim ve 500 gr daha gitmis :1: 55 kiloyla basladim ve simdi tam 54 kiloyum cook mutluyum.

gunaydiin, bugun benimde 3. gunum biraz once tartildim ve 500 gr daha gitmis :1: 55 kiloyla basladim ve simdi tam 54 kiloyum cook mutluyum.

çok sevindim arkadaşım,inş daha da gidecek kilolarımız ; ama endişem şu ki kaslardan kaybetmek yada vucuttan su kaybı.bunlardan dolayı kilo kaybı oluyorsa çok daha kötü.bunun için bol su içiyorum ben .sizde su içmeyi ihmal etmeyin..

Kızlar diyetimin 2. günü ve 2. haftam henüz kilo kaybım olmadı , çok açım ve çok üzgünüm ya veremezsem nolucak? Hiç 2-3 hafta ya da daha uzun süre ara vermeden yapan var mı aranızda?

:roflol:

Dün bu başlığı bayağı gezdim
Bütün yorumlara bakamadım ama baktığım kadarıyla sonuçlar gayet güzel.
Ve uzun zamandır diyet yapıcam diye diye hep ertelemiştim
Taa ki dün bu listeyi bulana kadar..
Evet liste çok acımasız.
Çünkü ekmek,tuz olmazsa olmazım.
Ama bu sabahtan itibaren başladım artık.
Patates haşladım ve bir tabak yedim.
Egzersiz hareketleri yapıyorum.
Ve gün içerisinde bol bol su içiyorum.
Ilık su içmeninde zayıflamaya yardımcı olduğunu duymuştum.
Bu nedenle soğuk su içmiyorum dışarıdan içiyorum :)
Henüz yeni başlamama rağmen içimde bi rahatlık var
Sanki 1 ay falan bu diyete devam edersem istediğim kiloya kavuşacakmışım gibi hissediyorum..

57 kiloyla başladım, hedefim 50 kilo :utangac:

çok sevindim arkadaşım,inş daha da gidecek kilolarımız ; ama endişem şu ki kaslardan kaybetmek yada vucuttan su kaybı.bunlardan dolayı kilo kaybı oluyorsa çok daha kötü.bunun için bol su içiyorum ben .sizde su içmeyi ihmal etmeyin..

evet bende gunde 2 litre su iciyorum ve diyetle beraber sporla ugrasiyorum tenis oynuyorum yarim saatlik yuruyus yapiyorum, sanirim bugun sabah biraz abarttim yuruyusu cunku eve gelirken elim ayagim yine titremeye basladi, bu diyette agir spor yapamicami anladim, vucudum cabuk yoruluyor akannehir

Gunaydin kizlar,

Bugun diyetimin 4. gunundeyim, hergun 500 gr verdim ve 55 kilodan 54 e dustum ama dun 1 gr bile vermemisim cok uzuldum ustelik hic kacamak falanda yapmadim.
Ama dun adet oldum acaba onun etkisi olabilirmi?

Kızlar diyetimin 2. günü ve 2. haftam henüz kilo kaybım olmadı , çok açım ve çok üzgünüm ya veremezsem nolucak? Hiç 2-3 hafta ya da daha uzun süre ara vermeden yapan var mı aranızda?

:roflol:

canim sakin hemen pes etme, Moralini yuksek tutmaya calis bu cok onemli, Gecmis sayfalarsa okudugum kadariyla bazi arkadaslar son gunlere yakin kilo vermeye baslamis belki metabolizmayla alakali biseydir.
Diyetle beraber herhangi bi sporla ugrasiyormusun? Yapmiyorsanda yarim saatlik yuruyusler bile etkili olacagini dusunuyorum. Zaten agir spor yapilmiyor bu diyetle, Ben kendi adima konusayim cok gucsuz halsiz hissediyorum. Cunku cok acimasiz bi diyet benneyaptımki

El birligiyle verecez bu kilolari merak etme canim.

Slm Kızlar, iki haftadır sizleri takipteyim sempatiksalakcinni en sonunda bu diyeti yapmaya karar verdim ve bugün 4. günüm, pazartesi sabahı 90.6 kg ile başladım , bu sabah 87.2 idi kilom, diyete harfiyen uyuyorum, hiç kaçamak yapmıyorum, bol bol su içiyorum, birde akşamları kocaman bir bardak ayran içiyorum, 3 hafta sonra tatile gideceğim ve bu diyet bana ilaç gibi geldi kaydirigubbakcemile2
bu diyeti paylaşan ıncilideniz'e çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

Slm Kızlar, iki haftadır sizleri takipteyim sempatiksalakcinni en sonunda bu diyeti yapmaya karar verdim ve bugün 4. günüm, pazartesi sabahı 90.6 kg ile başladım , bu sabah 87.2 idi kilom, diyete harfiyen uyuyorum, hiç kaçamak yapmıyorum, bol bol su içiyorum, birde akşamları kocaman bir bardak ayran içiyorum, 3 hafta sonra tatile gideceğim ve bu diyet bana ilaç gibi geldi kaydirigubbakcemile2
bu diyeti paylaşan İncilideniz'e çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

Canım kolay gelsin.Ne güzel kilo vermişsin. Bir de harfiyen uyuyorum demişsin ama akşamları kocaman bardak ayran demişsin?Belki onu da içmesen daha fazla verebilirdin. Eğer kilo vermende bir engel olmadıysa ben de içeyim çünkü çok açım 2 haftadır:çok üzgünüm:

brchngcr canım sağol, ayranın kilomda etkisi olduğunu düşünmüyorum ama yanılıyorda olabilirim idda etmiyeyim kilo verdiğimi sadece tartıdan değil kıyafetlerimden de anlıyorum, dün et günü beni biraz yıprattı, sabah kahvaltısında karışık yedim günü öylede bitirdim ama çok ağır geldi sanki, bugün meyve günüm ve çok mutluyum,çota hafifim :lepi: iş yerinde de çok rahat uyguladığım bir diyet oluyor, hafta sonu bayram günü ama dikkat edeceğim yinede, pzt devam ..:sm_cool:

brchngcr canım sağol, ayranın kilomda etkisi olduğunu düşünmüyorum ama yanılıyorda olabilirim idda etmiyeyim kilo verdiğimi sadece tartıdan değil kıyafetlerimden de anlıyorum, dün et günü beni biraz yıprattı, sabah kahvaltısında karışık yedim günü öylede bitirdim ama çok ağır geldi sanki, bugün meyve günüm ve çok mutluyum,çota hafifim :lepi: iş yerinde de çok rahat uyguladığım bir diyet oluyor, hafta sonu bayram günü ama dikkat edeceğim yinede, pzt devam ..:sm_cool:

Canım ben geçen hafta 6 kg verdim. Bu hafta verememiş olmaktan korktuğum için tartılmıyorum. Bugün benim de et günüm ama sınırsız diye bir şey yok , 3 köfte yiyorum akşama kadar toplamda , sebze ve et günleri benim kabusum diyebiliriz.İnşallah bu hafta da 2-3 kg verebilirim.Ben sadece bir gün ara verdim onda da çok çok az yemek yedim.1 ay kesintisiz yapmayı düşünüyorum.Seninde dediğin gibi iş yerinde yapması çok kolay oluyor..

Canım ben geçen hafta 6 kg verdim. Bu hafta verememiş olmaktan korktuğum için tartılmıyorum. Bugün benim de et günüm ama sınırsız diye bir şey yok , 3 köfte yiyorum akşama kadar toplamda , sebze ve et günleri benim kabusum diyebiliriz.İnşallah bu hafta da 2-3 kg verebilirim.Ben sadece bir gün ara verdim onda da çok çok az yemek yedim.1 ay kesintisiz yapmayı düşünüyorum.Seninde dediğin gibi iş yerinde yapması çok kolay oluyor..

Canım inşallahhh daha çok istediğin kadar kilo verebilirsin, yanındayım :1hug: Sen şu ana kadar çok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum, devam edeceğine eminim, hadi ha gayret en zor kısmını başarmışsın, ben yarın nasıl yumurta yiyeceğimi düşünüyorum kara kara, acaba omlet yapsam yağsız olurmu :bbo: Birde ben donruma yemeyi çok özlüyorum :icecream:

selam herkese bugun benım yumurta ve son gunum ama koptum ben artık sabah yumurta ve salata domates bıber yedım daha da yıyebılcegımı snamıyorum hıc sevmem cunku yumurtayı bende ufak caplı kacamaklarla 4 gunde 63 ten 61 e dustum hıc spor da yapamadım spor ve tam anlamıyla uyguşlnasa cok ıyı bır dıyet tavsıye ederım :)

Canım inşallahhh daha çok istediğin kadar kilo verebilirsin, yanındayım :1hug: Sen şu ana kadar çok güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum, devam edeceğine eminim, hadi ha gayret en zor kısmını başarmışsın, ben yarın nasıl yumurta yiyeceğimi düşünüyorum kara kara, acaba omlet yapsam yağsız olurmu :bbo: Birde ben donruma yemeyi çok özlüyorum :icecream:

Canım ben yumurtayı çılbır yapıp light yoğurtla yedim o da bütün gün boyunca 3 tane yiyebildim , her gün zor aslında :) benimde en çok özlediğim şey simit ve kaşar :(

Back
X