• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bence en zoru patates günü. sebze gününde konserve közlenmiş patlıcan ve mısır alıp bunları yeşilliklerle karıştırıp salata yaptım. yurtta kalmasam evde fırın olsa kendim közlerdim biber domates patlıcan fln, daha sağlıklı olur... ben her gün 1-2 lokma ekmek simit fln da yedim bu diyeti yaparken çünkü bazen midem kazınıyordu sanki bulanıyordu, 1-2 lokma ekmekle düzeldi..

walla konserve patlican superrr fikir :) cok tesekkurler :)

arkadaslar war mi bugun baslayan ?

ben basladim, bu patates gunu pek hayirli gecmiyor :( soguk soguk hic hos deilmis yaff :)) bu kadar kotu gelecegini hic dusunmemistim aksine pattess gunu ii gecer die hayal etmistim :) neyse azimliyim bugunu atlaticam işşşalllah :)

bugun baslayan kimler war? nsl gidiyor?

ben de bugün 2. turuma başladım. bugün en zor gün bence çünkü tek bir çeşit. diğer günler sebzeler meyveler et türleri ve yoğurt yumurta fln çeşit çeşit... bugün midem bulandığı için biraz nesfit ve simit yedim. akşama kadar midem bulandıkça simitten azcık azcık yiycem ama toplam yarım simit...

gamyoncuiremsu
ben de bugün 2. turuma başladım. bugün en zor gün bence çünkü tek bir çeşit. diğer günler sebzeler meyveler et türleri ve yoğurt yumurta fln çeşit çeşit... bugün midem bulandığı için biraz nesfit ve simit yedim. akşama kadar midem bulandıkça simitten azcık azcık yiycem ama toplam yarım simit...

bende de soguk patatesi yerken bi mide bulantisi kemirio gibi ama henuz direnmekteyim :)

yarin icin de dedigin gibi konserve patlican kozlemesine domates salatalik vs eklicem dolly...

suan kg 62,600 bakalim kapanis nsl olcak :)

benim şu an dijital tartımda açken 46 tokken 47.5 ama biraz eksik gösteriyor bence.. normal tartıda 47-48 çıkıyor. bakalım cuma günü ben dijitalde 45i görebilecek miyim.. geçen sene bir seve aralıksız çalıştım ve kapalı ortamda hiç hareket etmedim. 50yi gördüm ki hayatımda ilk kez oldu. o zaman bi süre kendimce dikkat ediyordum en fazla 49a düşüyordum, doğru dürüst rejim yapamıyordum ortamdan dolayı.. 1 yıldan sonra 48i ilk kez bu rejimle gördüm, hem de sadece 5 günde... ben akşama doğru patatesin içine maydonoz doğramayı düşünüyorum patates salatası gibi olur çünkü böyle midem bulanıyor ve zaten verilcek kilom fazla değil, 5 günde 5 kg vermesem de olur, 2 kg de yeter...

aynen suan da bende de mide bulantisi war :(

netsem bilemedim :( yani aclik yok, sadece patatesin tadi agzima geliyor o zamanda bulantim basliyor :)

hatta bas agrimda basladi :)) bende 5 gunde 5kg verebilecegimi dusunmuyorum acikcasi... 3kg de versem razi durumdayim :)

60 kg ım bugün başladım beraber götürelim isterseniz.bende patetes gününde çok zorlandım.çalıştığım iş yerinde öğle yemeği çıktığında eziyet çektim resmen. günlerde değişiklik yapabiliyor muyuz?

60 kg ım bugün başladım beraber götürelim isterseniz.bende patetes gününde çok zorlandım.çalıştığım iş yerinde öğle yemeği çıktığında eziyet çektim resmen. günlerde değişiklik yapabiliyor muyuz?

sanirim yapanlar war ama ben riske atmamak adina tam uymayi planliyorum... bugun bi bitse :) hic haz almadim soguk haslanmis patatesten :)) ne kdr süslü bakmaya calissam da patates ayni patates heheh :)

patates günü ekstra yediklerim bir kutu activia yoğurt ve yarım simit. bi de akşam yemeği olarak patatesin içine bol maydonoz taze soğan koymayı düşünüyorum.

amann kim bununla uğraşmak ister ki ben hergün patates yesem içimde patates ağacı çıkar aman :1::1: ama ynede biLqin için çok teşekkürler yerimseniben

ben patatese limon sıktım karabiber tuz ve acı biber koydum.acı biberi çok kaçırmışım ama üstüne iki lokmada ekmek yedim.banada bahane oldu umarım bişey değişmez koca gün bu eziyeti boşa çekmiş olmayayım.

ben bir kavanoz hazır patlıcan salatası bir konserve mısır aldım bol maydonoz salatalık domatesle tüketicem.. midem kazınırsa yarım simit kadar ekmek ya da simit yerim yine..

Back
X