5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ne guzel bak yavas verirsen daha kalici olur diye biliyorum.ben suan elma diyeti yapiyorum p.tesi bu diyete baslayim diyorum ama nasil dayanilirmi?

walla cnm dayanmaya dayanılıoo , açıkcası bi ilk gün zorlanmıştım, bide sebze gününde çok zorlanmıştım
yanii yapabilirsin bencee...
ama bu kadar sıkı yapıp da sadece 1 kg vermiş olmak çok sinir bozucuu,çünkü herkes en az 3 kilo vermiş bu diyetle okuduğum kadarıylaaa....
gerçi hiç spor fln yapmadım bu süre zarfındaa bilmiyorum diğer arkadaşlar yapıomuydu ama:(((
yarın son günüm bakalımmm...

ben geldim. çıldırttılar y,ine beni. chucle canım bence bana kalori verdiren evdeki iki canavar:)))

meruse canım elma dietini ben yapamamıştım ya. sen nsıl dayanıyorsun. onu ypabiliyorsan emin olki bunu kesin yaarsın..
chucle bence hiç üzme kendini. bence vucudun direniyor eğer pes wtmezsen birden gid3er kilolar canım. bende 3.5 kilo verebildim canım. çok sayılmaz..

chucle canım ben de sporla desteklemedim. bildiğim kadarı ile diet yapmaya yeni başlıyorsan dietisyenler bile spor önermiyor canım. sonraki evrelerde veriyorki vucut direnç göstermesin..

wavy tatlım ben başlamıştım ama bıraktım yaaa offf doğum günüydü annemin yedik pastlaarı yedik :(( tekrar başlicam canım yarın hem sporada başlicam bu arada patates günümde sadece 6 ya kadar 2 patatesle kalmıştım gözüm karardı ellerim titredi bişeyler atıştırdım sanırım ben aç kaldım ve felaket kötü oldum ama daha çok patates yerim artık ilk günümde ve spor yapmak istiyorum yaaa puuuf bol su içmeye başladım bile canım yarın yeniden başlicammmmm :)

et sevmem fazla o gun biraz zorlanirim hele tuzsuz hayatta yiyemem gibi geliyo siz tuz kulaniyomusunuz?gerci bence bisi olmaz biraz tuzdan.buarada bende spor yapmiyorum sadece vakit bulursam cocuklar uyurlarsa yuruyorum yarim saat 1 saat kadar sukur bugun 5.5 kilo oldu

evet yaaa o yeşil çayı bende sevmedim ama içiorum günde 2 bardak mecburennn:((
bencede wavy seni incelten bence o 2 bıdıkkk;)))
wallaa veremedim ama yinede bırakmadım diyetiii uyuz oldummm devam edioorumm sonuna kadarr....

meruse peki elma diyetiyle ne kadarr verdiinn??
olmazsa yarın bu bitio p.tesi ona başlayayımm:))

ben yağ tuz kesinlikkleee kullanmaaddımmm, ondan çatır çattıırr koskocaman bir 1 kg verdiimm:)))))
hhaayy allaahım yaaa,kafayı yedim galibaa:)))

diyet 5 kilo verdirir mi bilmiyorum da yemek alışkanlığınız değişmezse 5 günde 10 kilo almanın da nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.

çok haklısın canım senin söylediklerine bir örneğim ben maalesef..çok kısa bir zamanda 12 kilo aldım ben :(( hayatıma cips,kola,çikolata,dondurma,pasta,kuruyemiş girince sonuç bikaç ayda 12 kilo almak oldu :((

wavy tatlım ben başlamıştım ama bıraktım yaaa offf doğum günüydü annemin yedik pastlaarı yedik :(( tekrar başlicam canım yarın hem sporada başlicam bu arada patates günümde sadece 6 ya kadar 2 patatesle kalmıştım gözüm karardı ellerim titredi bişeyler atıştırdım sanırım ben aç kaldım ve felaket kötü oldum ama daha çok patates yerim artık ilk günümde ve spor yapmak istiyorum yaaa puuuf bol su içmeye başladım bile canım yarın yeniden başlicammmmm :)
ah yavrucum ben anladım senin bıraktıüını ve ne zaman gelip günah çıkarcan diye bekliyordum açıkçasıalsanaalsanasmile
ama 2 patatesle akşam edilmezki. ben kahvaltıda 2 öğlen 2 arada 1 akşam 2 yatarkende 1 patates yemiştim ve günüm çok iyi geçmişti. bünyeyi aç bırakırsan vucut kitler kendini kilo veremezsinki. bu dietin amacı aç kalmamak o yüzden sınırsız herşey..

ilk iki gun cok zorlandim ama simdi alistim gunde 3 elma 3-4 litre su ve nefret etsemde 2 bardak yesil cay.

su çok önemli. benim su içmeme durunca kilo vermemde durdu. haftaya annem memlekete gidiyor. yemek yemeye fazla vaktim olmayacak. belki 1 hafta sonra bende elma dieti yapabilirim. en azından önüme yemek gelemeyeceği için elma atıştırırım aparatif gibiakannehir

et sevmem fazla o gun biraz zorlanirim hele tuzsuz hayatta yiyemem gibi geliyo siz tuz kulaniyomusunuz?gerci bence bisi olmaz biraz tuzdan.buarada bende spor yapmiyorum sadece vakit bulursam cocuklar uyurlarsa yuruyorum yarim saat 1 saat kadar sukur bugun 5.5 kilo oldu

ben hiç tuz kullanmadım canım .tavuğa limon karabiberi acı biberi nanaeyi bastım yedim valla. nerdeyse en sevdiğim şeyden öö gelcekti..

evet yaaa o yeşil çayı bende sevmedim ama içiorum günde 2 bardak mecburennn:((
bencede wavy seni incelten bence o 2 bıdıkkk;)))
wallaa veremedim ama yinede bırakmadım diyetiii uyuz oldummm devam edioorumm sonuna kadarr....

meruse peki elma diyetiyle ne kadarr verdiinn??
olmazsa yarın bu bitio p.tesi ona başlayayımm:))

yeşil çay idrarla ödem atıyor canım. bol su da destekliyor sanırım biz suyu fazla içemedik:(( ah bıdıklarım beni bu halede onlar getirdi bu haldende onlar çıkaracak heraldeeyvahedigeldismile

tuzsuz ben de yiyebileceğimi düşünmüyorum en çok da tuzu azaltmak zor gelecek gibi hiç birşeyin tadını alamıyorum ki ozaman

çok haklısın canım senin söylediklerine bir örneğim ben maalesef..çok kısa bir zamanda 12 kilo aldım ben :(( hayatıma cips,kola,çikolata,dondurma,pasta,kuruyemiş girince sonuç bikaç ayda 12 kilo almak oldu :((

zaten yaşadığım için ben de böyle yazdım kaydirigubbakcemile3
yazın yaşam stilimi değiştirip sağlıklı bir şekilde kilo veren ben, okul zamanı bunu bozarak kendimi yemeğe adıyorum.

ders çalışırken acıkınca doğru kantine hoooppp gelsin cipsler, kolalar, ekmek arası köfteler:gitme:

şimdi de polonyadayım. yarın yüzmeye başlamayı düşünüyorum.

ah yavrucum ben anladım senin bıraktıüını ve ne zaman gelip günah çıkarcan diye bekliyordum açıkçasıalsanaalsanasmile
ama 2 patatesle akşam edilmezki. ben kahvaltıda 2 öğlen 2 arada 1 akşam 2 yatarkende 1 patates yemiştim ve günüm çok iyi geçmişti. bünyeyi aç bırakırsan vucut kitler kendini kilo veremezsinki. bu dietin amacı aç kalmamak o yüzden sınırsız herşey..

su çok önemli. benim su içmeme durunca kilo vermemde durdu. haftaya annem memlekete gidiyor. yemek yemeye fazla vaktim olmayacak. belki 1 hafta sonra bende elma dieti yapabilirim. en azından önüme yemek gelemeyeceği için elma atıştırırım aparatif gibiakannehir

ben hiç tuz kullanmadım canım .tavuğa limon karabiberi acı biberi nanaeyi bastım yedim valla. nerdeyse en sevdiğim şeyden öö gelcekti..

yeşil çay idrarla ödem atıyor canım. bol su da destekliyor sanırım biz suyu fazla içemedik:(( ah bıdıklarım beni bu halede onlar getirdi bu haldende onlar çıkaracak heraldeeyvahedigeldismile

simdi haber vermeye fırsatım oldu canım napim kii çok fena titredim korktum biraz ama yine başlicam bukez daha çok yicem patates :gitme: bakalım bu kez nasıl olcak yaa yarın başlicam hemen ayyy bi titredim kiii baya korktum o gün bayılmaktan :gitme: kızma banaaaaaa mafoldumben

zaten yaşadığım için ben de böyle yazdım kaydirigubbakcemile3
yazın yaşam stilimi değiştirip sağlıklı bir şekilde kilo veren ben, okul zamanı bunu bozarak kendimi yemeğe adıyorum.

ders çalışırken acıkınca doğru kantine hoooppp gelsin cipsler, kolalar, ekmek arası köfteler:gitme:

şimdi de polonyadayım. yarın yüzmeye başlamayı düşünüyorum.

aynen tatlım ya ben de yaşam stilimi değiştirip verdiğim 18 kilonun 12sini tekrar sağlıksız yaşama dönerek hoooop aldımmm :(( okul dönemleri hep öyle oluyor ama ne yazık ki hareket olmuyor ve kafamız çalışsın diye de bol bol yiyoruz :))
yüzmeye başlaman çok iyi ama süper bir spor dikkat edersen kısa zamanda mükemmel sonuçlar alırsın yine moralini bozma

simdi haber vermeye fırsatım oldu canım napim kii çok fena titredim korktum biraz ama yine başlicam bukez daha çok yicem patates :gitme: bakalım bu kez nasıl olcak yaa yarın başlicam hemen ayyy bi titredim kiii baya korktum o gün bayılmaktan :gitme: kızma banaaaaaa mafoldumben
ay kıyamam ben sanaaopuyorumnanaktan canım tabiki bayılacak gibi olursun. hergün homini gırlak ye. sonra birden mideye sadece 2 patates gönder kan şekerin düşer bayılırsın alım allah. yapma böyle eziyet etme kendine. dietin kuralı ne o günün yiyeceğini acıktıkça ye. ye sende yaww:hulya::hulya:
canım haftaya uygulayabilirmiyim eşlik edebilirmiyim bilmiyorum. ama yanınızda olacağım her daim..başarılar canımm.. biliyorumki başarırsın. gözünü kapa pastalara. bende kandil günü fena oldum. kapı çalıyor çıyorum sıcacık helva, kapı çalıyor ohh mis gibi şeker pare, kapı çalıyor hop kandil simiti yapmış komşu sıcacık. valla hepsinden tırtıktırtık yaptım napim. ama karnımı doyurmadım:kedi:

Back
X