5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bakalim p.tesi bende size katilmak istiyorum bu diyetle bakalim.benim en buyuk dusmanim cikolata bayilirim.ama bence ben biraz tuz katarim yoksa yenmez beehh. siz hafta 1 kezmi tartiliyorsunuz ben hergun tartilmazsam catlarim

zaten yaşadığım için ben de böyle yazdım kaydirigubbakcemile3
yazın yaşam stilimi değiştirip sağlıklı bir şekilde kilo veren ben, okul zamanı bunu bozarak kendimi yemeğe adıyorum.

ders çalışırken acıkınca doğru kantine hoooppp gelsin cipsler, kolalar, ekmek arası köfteler:gitme:

şimdi de polonyadayım. yarın yüzmeye başlamayı düşünüyorum.

ay bana köfte ekmek demeeee:gitme: bu diete başlamadan önce canım çekmişti eşimin yarım ekmek mi yiceksin sözüne kırılıp yememiştim. hala aklımda beynimde kokusu burnumda ufff:sinifsinif::sinifsinif:
chukle ben elma diyetine 6 gun once basladim 5.5 kg verdim.daha once lahana diyeti yaptim ama tam uygulayamadim maalesef 2 falan vermistim

süpperrrsinnnhihoyyytcanım ben lahana dietini 3-4 kilo fazlam oluşmuştu evlendiğim senelerde 48 den 52 ye çıkmıştım vay vayy bana neyse işte o zaman yapmıştım. kışa denk gelmişti bol bol içmiştik eşimle çorbayı. ve ie yaramıştı bende beyaz lahana bulabilirmiyim acep bu hafta onu yapsam..:bbo:

ay kıyamam ben sanaaopuyorumnanaktan canım tabiki bayılacak gibi olursun. hergün homini gırlak ye. sonra birden mideye sadece 2 patates gönder kan şekerin düşer bayılırsın alım allah. yapma böyle eziyet etme kendine. dietin kuralı ne o günün yiyeceğini acıktıkça ye. ye sende yaww:hulya::hulya:
canım haftaya uygulayabilirmiyim eşlik edebilirmiyim bilmiyorum. ama yanınızda olacağım her daim..başarılar canımm.. biliyorumki başarırsın. gözünü kapa pastalara. bende kandil günü fena oldum. kapı çalıyor çıyorum sıcacık helva, kapı çalıyor ohh mis gibi şeker pare, kapı çalıyor hop kandil simiti yapmış komşu sıcacık. valla hepsinden tırtıktırtık yaptım napim. ama karnımı doyurmadım:kedi:

ay canım ben cok yiyen biri değilim sadece hareket etmedim uzun zamandır ve bünyem kilo almaya da vermeye de çok müsait kaydirigubbakcemile3 evet kan şekerim baya düştü böyle gözlerim karardı titremeye başladım yaa sonra kepek ekmeğiyle domates yedim yine çok bişey yemedim :kedi: tamam canım aman sen yanımızda olda yanlız kalmıym burda eyvahedigeldismile ooooohhhh bana diyene bakın neler de yemişş! kaydirigubbakcemile3 ya canım kilo verdiğin belli mi benim 6 kg gibi bişey vermem yeterli bana bununla sence kalıcı verebilirmiyim sen denemişsin anlat bakıyım birazcıkkkk boshayallersmileboshayallersmile

sagol canim ama daha yolun basindayim verilecek okadar coook kilom varki yapistilar birakmiyolar beni ah ah bende boyle sayfa sayfa diyet geziyorum iste iki sene once isvec yapmistim o da fena degildi am cay kahve yasak kahvesiz yapamam.13 gunde 7 kilo vermistim

canim ya demek kofte ekmek canin cekiyo gel ben sana light ekmek arasi kofte yapayim :)
burda bulunuyo lahana orayi bilemem aslinda hic ac kalmiyosun ben tadinida cok sevmistim ayrica

bakalim p.tesi bende size katilmak istiyorum bu diyetle bakalim.benim en buyuk dusmanim cikolata bayilirim.ama bence ben biraz tuz katarim yoksa yenmez beehh. siz hafta 1 kezmi tartiliyorsunuz ben hergun tartilmazsam catlarim
ben her gün tartıldım mende çatlardım vllaaabayanssulusmilebayanssulusmile

ay canım ben cok yiyen biri değilim sadece hareket etmedim uzun zamandır ve bünyem kilo almaya da vermeye de çok müsait kaydirigubbakcemile3 evet kan şekerim baya düştü böyle gözlerim karardı titremeye başladım yaa sonra kepek ekmeğiyle domates yedim yine çok bişey yemedim :kedi: tamam canım aman sen yanımızda olda yanlız kalmıym burda eyvahedigeldismile ooooohhhh bana diyene bakın neler de yemişş! kaydirigubbakcemile3 ya canım kilo verdiğin belli mi benim 6 kg gibi bişey vermem yeterli bana bununla sence kalıcı verebilirmiyim sen denemişsin anlat bakıyım birazcıkkkk boshayallersmileboshayallersmile
he tırtıkladım vallaaohaoldumsmile
canım şu kadarını söyleyyeim annem şoklarda nasıl yani diyor 10 kilo fazlan var ama sanki bu 3,5 kiloymuş seni dombili gösteren diyor. gerçektende vucudumda büyük fark oluştu. çok mutluyum. kalıcı olmasına gelince bu tarz dietler eğer dikkat etmezsen hiç bir zaman kalıcı olmaz. o yzden ben hala sanki dietteymiş tatil günü değilmiş gibi dietin. az az yiyorum.. ama yarın eşim evde naarım bilmimm.
a bu arada eskisi gibi ekmeği çıkardım hayatımdan. zaten hangi ara nasıl sinsice girdi hayatıma anlamadımalsanaalsanasmile

canim ya demek kofte ekmek canin cekiyo gel ben sana light ekmek arasi kofte yapayim :)
burda bulunuyo lahana orayi bilemem aslinda hic ac kalmiyosun ben tadinida cok sevmistim ayrica
tiamam sen koy köfteleri men geliyom. ama iki de amortim var yanımdakaydirigubbakcemile3
hahay dimi ama bende çok sevmiştim tadını limon sıkı sıkıp içiyordum. eşim herşeyi sevmez obile akşamları bayıla bayıla içiyordu. ayy keşke anneme deseydim pazrı var bugün buranın bakardı tüh yaa. ama yok bu mevsimde bulunm az sanırsam..bilmiyorumkismile

ben de her gün tartılıyorum hatta günde bikaç kez:kedi: dayanamıyorum hiç

ben her gün tartıldım mende çatlardım vllaaabayanssulusmilebayanssulusmile

he tırtıkladım vallaaohaoldumsmile
canım şu kadarını söyleyyeim annem şoklarda nasıl yani diyor 10 kilo fazlan var ama sanki bu 3,5 kiloymuş seni dombili gösteren diyor. gerçektende vucudumda büyük fark oluştu. çok mutluyum. kalıcı olmasına gelince bu tarz dietler eğer dikkat etmezsen hiç bir zaman kalıcı olmaz. o yzden ben hala sanki dietteymiş tatil günü değilmiş gibi dietin. az az yiyorum.. ama yarın eşim evde naarım bilmimm.
a bu arada eskisi gibi ekmeği çıkardım hayatımdan. zaten hangi ara nasıl sinsice girdi hayatıma anlamadımalsanaalsanasmile

ayyy ne güzel ben de ozaman yapıyım bakalım nasıl sonuc alıcam yaa varyaaa canımmm selülit bile oluşmaya başladı artık valla sinirden ölcem offff :olmaz: tamam artık dikkat ediyorum ben zaten su falan çok içiyorum yememe de dikkat etmeye calısıyorum bu diyetide yapalım bakalımmm sonuc ne olacak :)) ben de kepek ekmeği yiyorum tadı daha güzel valla hiç şikayetim yok günde 2 veya 3 dilim yiyorum :)))

blackandwhite canim ben kahveden vazgecemeyen birisi olarak sutlu iciyorum!pudra sut turkcesi ne bilmiyorum.ince ayrintiya takilmamali bence

ikide bende var bak sen cumbuse hadi kos gel ben kofteleri kizartim bi guzel :))
oyy oyy oyy şenliğe bak sennnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 hemen özel jetimi hazırlatıyom:1:
ayyy ne güzel ben de ozaman yapıyım bakalım nasıl sonuc alıcam yaa varyaaa canımmm selülit bile oluşmaya başladı artık valla sinirden ölcem offff :olmaz: tamam artık dikkat ediyorum ben zaten su falan çok içiyorum yememe de dikkat etmeye calısıyorum bu diyetide yapalım bakalımmm sonuc ne olacak :)) ben de kepek ekmeği yiyorum tadı daha güzel valla hiç şikayetim yok günde 2 veya 3 dilim yiyorum :)))
selülit diyor yaaa. geçen gün eşim ne dedi bilyon mu ondan sonra diete karar verdim zaten . hamileyken bile böyle görünmüyordum. kolların bile selülit doldu. azcık dikkat etsen demezmii. bide yarım ekmek mi olayımız var ay bak yine iştah falan kalmadıalsanaalsanasmile

bu arada yarın ızgarada köfte yapam da yiyem bari slata eşliğinde olur heralde dimi. pazar kahvaltısını kazasız atlatırsam tamam dimektir:))

oyy oyy oyy şenliğe bak sennnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 hemen özel jetimi hazırlatıyom:1:

selülit diyor yaaa. geçen gün eşim ne dedi bilyon mu ondan sonra diete karar verdim zaten . hamileyken bile böyle görünmüyordum. kolların bile selülit doldu. azcık dikkat etsen demezmii. bide yarım ekmek mi olayımız var ay bak yine iştah falan kalmadıalsanaalsanasmile

bu arada yarın ızgarada köfte yapam da yiyem bari slata eşliğinde olur heralde dimi. pazar kahvaltısını kazasız atlatırsam tamam dimektir:))

ayyy adama bak sennn:olmaz: niye öyle dedi ki insan destek olur yaaaa :((( bana sevgilim öyle dese geçirirdim kafasına bi odun :olmaz: ben de sadece bacak arkalarımda az var ve dikkat etmem lazım cunku babannem annanem annem vucutları cok elverişli selülite o yüzden mafoldumben e bide kiloya el verişli oluncaaaa diyet kaçınılmazzzzzz kaydirigubbakcemile

canlar benim cadılardan biri uyandı. öperim hepinizi. pes etmek yok. hele birbucük iskender hiç yok. aşk olsumn melek yaaa..

wavy canim kac yasindasin?

sen takma kocanin dediklerini o dogursaydi iki tane cocukta onuda gorseydik butun kocalar icin gecerli

canım 33 yaşındayım. sorun şu doğurduğum zmaan çırpı bacaklarım ve dümdüz bir karnım vardı o yüzden takıldı adamda:(( geçen hadfta resmen hami,leliğimin 6. ayı gibiydim:((
öptüm . takipteyimm

Back
X