- Konu Sahibi incilideniz
- #7.061
chukle ben elma diyetine 6 gun once basladim 5.5 kg verdim.daha once lahana diyeti yaptim ama tam uygulayamadim maalesef 2 falan vermistim
tebrik ederim canım çok güzel gitmiş kilolar :)) darısı başımıza inşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chukle ben elma diyetine 6 gun once basladim 5.5 kg verdim.daha once lahana diyeti yaptim ama tam uygulayamadim maalesef 2 falan vermistim
zaten yaşadığım için ben de böyle yazdım kaydirigubbakcemile3
yazın yaşam stilimi değiştirip sağlıklı bir şekilde kilo veren ben, okul zamanı bunu bozarak kendimi yemeğe adıyorum.
ders çalışırken acıkınca doğru kantine hoooppp gelsin cipsler, kolalar, ekmek arası köfteler:gitme:
şimdi de polonyadayım. yarın yüzmeye başlamayı düşünüyorum.
ay kıyamam ben sanaaopuyorumnanaktan canım tabiki bayılacak gibi olursun. hergün homini gırlak ye. sonra birden mideye sadece 2 patates gönder kan şekerin düşer bayılırsın alım allah. yapma böyle eziyet etme kendine. dietin kuralı ne o günün yiyeceğini acıktıkça ye. ye sende yaww:hulya::hulya:
canım haftaya uygulayabilirmiyim eşlik edebilirmiyim bilmiyorum. ama yanınızda olacağım her daim..başarılar canımm.. biliyorumki başarırsın. gözünü kapa pastalara. bende kandil günü fena oldum. kapı çalıyor çıyorum sıcacık helva, kapı çalıyor ohh mis gibi şeker pare, kapı çalıyor hop kandil simiti yapmış komşu sıcacık. valla hepsinden tırtıktırtık yaptım napim. ama karnımı doyurmadım:kedi:
ben her gün tartıldım mende çatlardım vllaaabayanssulusmilebayanssulusmilebakalim p.tesi bende size katilmak istiyorum bu diyetle bakalim.benim en buyuk dusmanim cikolata bayilirim.ama bence ben biraz tuz katarim yoksa yenmez beehh. siz hafta 1 kezmi tartiliyorsunuz ben hergun tartilmazsam catlarim
he tırtıkladım vallaaohaoldumsmileay canım ben cok yiyen biri değilim sadece hareket etmedim uzun zamandır ve bünyem kilo almaya da vermeye de çok müsait kaydirigubbakcemile3 evet kan şekerim baya düştü böyle gözlerim karardı titremeye başladım yaa sonra kepek ekmeğiyle domates yedim yine çok bişey yemedim :kedi: tamam canım aman sen yanımızda olda yanlız kalmıym burda eyvahedigeldismile ooooohhhh bana diyene bakın neler de yemişş! kaydirigubbakcemile3 ya canım kilo verdiğin belli mi benim 6 kg gibi bişey vermem yeterli bana bununla sence kalıcı verebilirmiyim sen denemişsin anlat bakıyım birazcıkkkk boshayallersmileboshayallersmile
tiamam sen koy köfteleri men geliyom. ama iki de amortim var yanımdakaydirigubbakcemile3canim ya demek kofte ekmek canin cekiyo gel ben sana light ekmek arasi kofte yapayim :)
burda bulunuyo lahana orayi bilemem aslinda hic ac kalmiyosun ben tadinida cok sevmistim ayrica
bakalim p.tesi bende size katilmak istiyorum bu diyetle bakalim.benim en buyuk dusmanim cikolata bayilirim.ama bence ben biraz tuz katarim yoksa yenmez beehh. siz hafta 1 kezmi tartiliyorsunuz ben hergun tartilmazsam catlarim
arkadaşlar sütlü nescafe ye cevabınız nedir?? ben çok seviyorum içersem kilo vermemi engellemiş mi olurum?
ben her gün tartıldım mende çatlardım vllaaabayanssulusmilebayanssulusmile
he tırtıkladım vallaaohaoldumsmile
canım şu kadarını söyleyyeim annem şoklarda nasıl yani diyor 10 kilo fazlan var ama sanki bu 3,5 kiloymuş seni dombili gösteren diyor. gerçektende vucudumda büyük fark oluştu. çok mutluyum. kalıcı olmasına gelince bu tarz dietler eğer dikkat etmezsen hiç bir zaman kalıcı olmaz. o yzden ben hala sanki dietteymiş tatil günü değilmiş gibi dietin. az az yiyorum.. ama yarın eşim evde naarım bilmimm.
a bu arada eskisi gibi ekmeği çıkardım hayatımdan. zaten hangi ara nasıl sinsice girdi hayatıma anlamadımalsanaalsanasmile
oyy oyy oyy şenliğe bak sennnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 hemen özel jetimi hazırlatıyomikide bende var bak sen cumbuse hadi kos gel ben kofteleri kizartim bi guzel :))
selülit diyor yaaa. geçen gün eşim ne dedi bilyon mu ondan sonra diete karar verdim zaten . hamileyken bile böyle görünmüyordum. kolların bile selülit doldu. azcık dikkat etsen demezmii. bide yarım ekmek mi olayımız var ay bak yine iştah falan kalmadıalsanaalsanasmileayyy ne güzel ben de ozaman yapıyım bakalım nasıl sonuc alıcam yaa varyaaa canımmm selülit bile oluşmaya başladı artık valla sinirden ölcem offfflmaz: tamam artık dikkat ediyorum ben zaten su falan çok içiyorum yememe de dikkat etmeye calısıyorum bu diyetide yapalım bakalımmm sonuc ne olacak :)) ben de kepek ekmeği yiyorum tadı daha güzel valla hiç şikayetim yok günde 2 veya 3 dilim yiyorum :)))
oyy oyy oyy şenliğe bak sennnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 hemen özel jetimi hazırlatıyom
selülit diyor yaaa. geçen gün eşim ne dedi bilyon mu ondan sonra diete karar verdim zaten . hamileyken bile böyle görünmüyordum. kolların bile selülit doldu. azcık dikkat etsen demezmii. bide yarım ekmek mi olayımız var ay bak yine iştah falan kalmadıalsanaalsanasmile
bu arada yarın ızgarada köfte yapam da yiyem bari slata eşliğinde olur heralde dimi. pazar kahvaltısını kazasız atlatırsam tamam dimektir:))
wavy canim kac yasindasin?
sen takma kocanin dediklerini o dogursaydi iki tane cocukta onuda gorseydik butun kocalar icin gecerli