5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben 75 kiloyum boyum 158 cm.onun icin 15 kilo verip 60 olmak istiyorum en azindan.bende ilk kez yapiyorum ins.kilo veririz.siz 2.5 kiloyu nasil verdiniz iyi vermissiniz bir haftada.hergun yuruyus yapiyormusunuz.

evet ıyı verdım 1 haftada 2.5 kilo yediklerime çok dikkat ettim beyaz ekmek cıkolata cıps kola ne varsa cıkardım hayatımdan vede ben bunları cok sevıyordum ozellıkle cikolata hastasıyım ama 1 haftadır asla yemedım yemeklerden 4 kasık yedım pılav 1 kasık ama bunlar yemek kasıgıyla hıc ac kalmadım ama tam doyurmadımda kendımı bol su ıctım aralarda meyva yedım bol bol yagsız tuzsuz bol lımonlu salatalar yedım kahvaltımda 1 dılım aksam yemegınde 1 dılım toplam 2 dılım ekmek yedım bole ıste 1 haftadır yaptıklarım heee bu arada bol yeşil çay içtim günde 4 bazen 5 bardak :teytey:

Bende bu diyeti yapmaya çalıştım ama 3. gün dayanamayıp bıraktım, 3 günde bile 2.5 kilo kaybetmiştim.. Keşke devam edebilseydim ama abur cuburdan vazgeçemiyorum :çok üzgünüm:

Bende bu diyeti yapmaya çalıştım ama 3. gün dayanamayıp bıraktım, 3 günde bile 2.5 kilo kaybetmiştim.. Keşke devam edebilseydim ama abur cuburdan vazgeçemiyorum :çok üzgünüm:

ah bu abur cuburlar tırmıkcım bende onlar yüzünden kilo aldım zaten ama bıraktım artık benımde 2 gunum cok guzel gecıyo şimdilik inş böyle bitiririm :1:

ah bu abur cuburlar bizi mahvetti.....bende kolayi ve cikolatayi cok tuketiyordum...bugun benimde iyi gecti yesil cayimi ictim sebzemi yedim suyumu ictim birazda evde spor yaptim.bakalim yarin nasil gececek.ben tavuk balik yemiyorum kofte yapmayi dusunuyorum et gununde.bakalim 5 gunu ins.tamamlarsam kac kilo veririm merak ediyorum sonra ona gore devam edicem.bu diyeti yapan baska kimse yokmu kac kisiyiz.

kızlar ben 85 kiloyum! :bbo: hayatımda hiç böyle olmadım ya! diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo alıyorum!! bana destek olur musunuz? ptesi kesin başlıyorum! haftasonu geçsin diye düşündüm! nolur ptesi de yazıcam her gün yazıcam beni yalnız bırakmayın :Saruboceq:

ah bu abur cuburlar tırmıkcım bende onlar yüzünden kilo aldım zaten ama bıraktım artık benımde 2 gunum cok guzel gecıyo şimdilik inş böyle bitiririm :1:

inşallah canım, zaten 3 günü bitirsek gerisi daha kolay geçicek gibi geliyor.. ben 3. gün akşamı bozmuştum sen dayan şutarafagitti

kızlar ben 85 kiloyum! :bbo: hayatımda hiç böyle olmadım ya! diyet yapmaya çalıştıkça daha çok kilo alıyorum!! bana destek olur musunuz? ptesi kesin başlıyorum! haftasonu geçsin diye düşündüm! nolur ptesi de yazıcam her gün yazıcam beni yalnız bırakmayın :Saruboceq:

ben de pazartesi başlıyacağım (nedense hep pazartesi başlanır :utangac: ) birbirimize destek olalım kaydirigubbakcemile2

inşallah canım, zaten 3 günü bitirsek gerisi daha kolay geçicek gibi geliyor.. ben 3. gün akşamı bozmuştum sen dayan şutarafagitti

inşallah senin dedigin gibi olur bozmıyacam canım kesın kararlıyımm 1 haftalık sonuc ne olacak bakalım ama bı kacamak yapmak zorunda kaldım yarım waffel yedim eşimin zoruyla :a015:

mayıs ayında bende 2 kere bu diyeti denedim.2 sindede haftada 3 kilo gitti.ama diyeti bırakınca hafta sonu geri alım.şuan 62 kiloyum.5 kiloyu birtürlü veremedim.bu diyetle kilo verip geri almayanlar nasıl aşarıyo bunu? Birde sabah sabah et yenmiyo ne yapıyorsunuz?bende çok halsizlik yapıyo sizlerin nasıl gidiyo?

mayıs ayında bende 2 kere bu diyeti denedim.2 sindede haftada 3 kilo gitti.ama diyeti bırakınca hafta sonu geri alım.şuan 62 kiloyum.5 kiloyu birtürlü veremedim.bu diyetle kilo verip geri almayanlar nasıl aşarıyo bunu? Birde sabah sabah et yenmiyo ne yapıyorsunuz?bende çok halsizlik yapıyo sizlerin nasıl gidiyo?

zuhal32 3 kılo haftada cok guzel ınsallah bende o kadar verebılırım ama onemlı olan tabı bunun kalıcılıgını saglamak hafta sonu yıyeceklerımıze bıraz daha dıkkat ettıgımız zamn bısey olmaz sanıyorum ama genede yasayıp gorecez hasızlıgım hıc yok ve benım yarın 3 gunum bugun sadece sabah karısık salata ve aksam yedım salata vede hıc acıkmadım :nazar:

gunaydin az once kahvaltimi yaptim kofte yedim.icine yalniz baharat koydum.tost makinesinde kizarttim.cok kuru oldu.kahvalti oldugu icin maalesef 3 kasik yogurt yedim.simdide cay iciyorum.bu diyete yeni baslayacak arkadaslarada ins/birbirimize destek olup hep beraber zayiflayacagiz. ve verdigimiz kilolari almiycaz.busra17 bugun ne yiyeceksin.merak ettigim birsey var siz sadece sabah ve aksammi yiyorsunuz acikmiyormusunuz...

gunaydin az once kahvaltimi yaptim kofte yedim.icine yalniz baharat koydum.tost makinesinde kizarttim.cok kuru oldu.kahvalti oldugu icin maalesef 3 kasik yogurt yedim.simdide cay iciyorum.bu diyete yeni baslayacak arkadaslarada ins/birbirimize destek olup hep beraber zayiflayacagiz. ve verdigimiz kilolari almiycaz.busra17 bugun ne yiyeceksin.merak ettigim birsey var siz sadece sabah ve aksammi yiyorsunuz acikmiyormusunuz...

ramaska evet sadece sabah aksam yedım 2 gündür acıkmıyorum bugun nolur bılmem

selam bugunde iyi gecti.kendimi iyi hissediyorum.Yarin meyve gunu bilmiyorum nasil olur ama meyve aciktirmaz insallah.busra 17 sizin nasil gecti ins.sizinde iyi gecmistir. zuhal32 2 kere yapmissin bu diyeti.aralarda 2 gun ara verdinmi birde hemen verdigin kiloyu 2 gunde mi geri aldin. herkese iyi geceler

Pazartesi bende başlamak istiyorum. 1.60 boy 70kg'yim. hedefim 58. ilk sayfadan itibaren okudum tam 5 kg verenini pek göremedim ama olsun bi yerden başlamak lazım...

Ben 3 kiloyada raziyim.yeterki geri almayayim..onemli olan verdigini geri almamak.bakalim ben kac kilo vericem.baslamak bitirmenin yarisidir.....

Ben 3 kiloyada raziyim.yeterki geri almayayim..onemli olan verdigini geri almamak.bakalim ben kac kilo vericem.baslamak bitirmenin yarisidir.....

ramaka hıc tartıldnmı pazartesıden berıii ben dun tartıldım 1 kılo verdıgımı gosterıyo bu kadar az yemege ben 1 kılo vermısım cok azzz sen tartıldıysan kac kılo oynuyo senın

ben sali sabahi tartildigimda 1 kilo eksikti.su an tam bilmiyorum.cumartesi sabahini bekliyorum tartilmak icin.ayrica gecen hafta 2.5 kilo vermissin onun etkisi olabilir.birde AZ ve SIK SIK yemek gerekiyor. metabolizmayi calistirmak icin nacizane fikrim.ben diyete yeni basladigim icin belki farkli olabilir kilo vermem ama benimde birdahaki hafta daha az olacaktir.bence moralini bozma unutma onemli olan az da olsa kilo vermek. biz bu kilolari eminim 1 haftada almadik o yuzden sabir gerekiyor.yeterki birbirimize destek olalim.ayrica meyve gununde de iyi kilo verilecegini dusunuyorum.

ben sali sabahi tartildigimda 1 kilo eksikti.su an tam bilmiyorum.cumartesi sabahini bekliyorum tartilmak icin.ayrica gecen hafta 2.5 kilo vermissin onun etkisi olabilir.birde AZ ve SIK SIK yemek gerekiyor. metabolizmayi calistirmak icin nacizane fikrim.ben diyete yeni basladigim icin belki farkli olabilir kilo vermem ama benimde birdahaki hafta daha az olacaktir.bence moralini bozma unutma onemli olan az da olsa kilo vermek. biz bu kilolari eminim 1 haftada almadik o yuzden sabir gerekiyor.yeterki birbirimize destek olalim.ayrica meyve gununde de iyi kilo verilecegini dusunuyorum.

tabiki 1 haftada almadık bu kiloları canım insallah verecez bu kıloları haftada 1 kılo bıle versem razıyımda bide regl donemımdeyim onun sıskınlıgıde olabilir belkı

Back
X