- Konu Sahibi incilideniz
- #7.841
gunaydin...bugun tartildim 3 kilo vermisim.72 kiloyum....yediklerime dikkat edicem ins..
TEBRİKLER CNM BEN 1 400 TAKILDIM MALESEFF bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin...bugun tartildim 3 kilo vermisim.72 kiloyum....yediklerime dikkat edicem ins..
TEBRİKLER CNM BEN 1 400 TAKILDIM MALESEFF
vereliniortak
canim maalesef olurmuuuu bence vazgecmedin ,cok iyi caba gosterdin ,basladin ,kilo verdin,ve devam edecegiz,,,,,,hep beraber .....benim ilk hafta oldugu icin oyle daha sonraki haftalarda 1 kilo versem benim icin super....yeterki verdigimizi geri almayalim onemli olan korumak......
merhab ben bugün başladım bayrama çok az kaldı en azından biraz vermeliyim diye düşünüyorum...
gunaydin toriii...ins.ciddi birsey degildir bugunu atlatirsin..... kilolar bizden korksun.pes etmek yok.hepimiz basaracagiz....
ben 3 kilo vermistim 2 gunde geri almadim.bu hafta normal diyet yapiyorum.haftaya tekrar bu diyeti yapmayi dusunuyorum.simdilik guzel gidiyor...
canim tartilamiyorsan eger vucut olculerini alabilirsin.en azindan incelme olup olmadigini gozlemleyebilirsin..