5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

vereliniortak
TEBRİKLER CNM BEN 1 400 TAKILDIM MALESEFF

canim maalesef olurmuuuu bence vazgecmedin ,cok iyi caba gosterdin ,basladin ,kilo verdin,ve devam edecegiz,,,,,,hep beraber .....benim ilk hafta oldugu icin oyle daha sonraki haftalarda 1 kilo versem benim icin super....yeterki verdigimizi geri almayalim onemli olan korumak......

vereliniortak

canim maalesef olurmuuuu bence vazgecmedin ,cok iyi caba gosterdin ,basladin ,kilo verdin,ve devam edecegiz,,,,,,hep beraber .....benim ilk hafta oldugu icin oyle daha sonraki haftalarda 1 kilo versem benim icin super....yeterki verdigimizi geri almayalim onemli olan korumak......

vazgecmedim tabiki devam ediyorum ama bu dıyetle degil sadece az yiyecem önceki hafta gibi haftada 1 kılo cok guzel keske her hafta 1 kılo versek

merhab ben bugün başladım bayrama çok az kaldı en azından biraz vermeliyim diye düşünüyorum...

Kizlar merhaba bu rejime 3 gun once baslayacaktim ama olmadi ,bugun patatezle basladim ,fakat miydeme acayip dokundu ,nasil olacak bu is bilmiyorum valla ..

Ama ilk gunden pes etmeyecegim ,bekle eski kilom yakinda tekrar bir araya gelecegiz:1:
Hem saglik, hemde guzellik icin hepimize bravooooooo:46::46:

gunaydin toriii...ins.ciddi birsey degildir bugunu atlatirsin..... kilolar bizden korksun.pes etmek yok.hepimiz basaracagiz....

bende basladim bugun patatsleee yicem ve okula gidicem okulda da paso cay icerim 2 de yine patates ped etmicem ama soyle bir sorun var tartim yokkkkk:(((((gozle gorunur bisiler olur mu ki ?

günaydın herkese
kızlar ben bişey sormak istiyorum bu diyetle ilgili tecrübeli olan arkadaşlar vardır mutlaka cvp bekliyorum
ben bu diyeti ne kadar yaptıysamda(genelde 3-4 günde bazı aksiliklerden dolayı bırakmayı saymassak)
eğer 2 kilo veriyorsam bırakınca 3 kilo alıyorum kıtlıktan çıkmışcasına saldırıyorum herşeye hiç bir diyet
bende böyle bişey yapmadı bu diyetin dışında acaba ben tamamlayamıyorum ondanmıdır
çünkü 3 kilo versem bırakınca inanın 4 yada 5 kilo alıyorum sebebini bilen kimse varmı lütfen cvp bekliyorum

cok sagol tesekkurler...bende cevap yazdim ama yanlislikla begendim yerine begenmedim yazmisim uzgunum.....
gunun nasil geciyor....patateslerle aran nasil...

Onemli degil canim..
Orada secenegi kaldir butonu var hemen torii adli kisinin mesajini begenmediler yazan yerin sonunda oradan kaldirabilinir ama onemi yok..:1:
valla gunum kucuk afacanla ugrasmakla geciyor ,artik yaramazliklar basladi..:9:
Yemek konusunda bir derdim yok sukur,zaten fazla yemeye duskun biri degilim ,gerci dun en sevdigim yemegi yapmisdim ,soylemiycem caniniz cekmesin, simdi ona bakip bakip ic geciriyorum:56:
Patatezle aram hic iyi degil, galiba beni encok zorlayan o olacak mide problemi ,ama olsun ucunda zayiflamak var ya mecbur midem icin sutle falan dayanacagim..:31:
Senin durumlar nasil tartildinmi ,degisiklik varmi?

ben 3 kilo vermistim 2 gunde geri almadim.bu hafta normal diyet yapiyorum.haftaya tekrar bu diyeti yapmayi dusunuyorum.simdilik guzel gidiyor...

Back
X