- Konu Sahibi incilideniz
-
- #9.701
Canım evet güne neyle başlarsan onunla devam ediyorsun,ama 5. gün yumurta,yoğurt ve sütün hepsini yiyin için diye bişey yok.5. gün yumurta günü ama yumurta yemeyenler ya yoğurt yer o gün ya da süt içer.Yani kısacası içlerinden bi tanesini seçiyorsun...
öğretmen mi eşin
arkadaslar bugun benim de sebze gunumdu.firin posetinin icine patates dogradim buyuk ve yuvarlak ,birkac tane biber attim butun, ve havuc da kesip koydum,ustune de baharatli salca doktum pisirdim firinda,cok guzel olmus cidden hem gercek bir yemek gibi hem de cesit oldugu icin cidden doydumsizlere de tavsiye ederim kizlar,isterseniz karnibahar da haslayip limonlu yiyebilirsiniz....
kızlar mantarla ıppanağı pişirdim yedim allahım o nasıl bir tad :18::18::18:
zorla yedim onun içine bişey katıp tadlandırmam lazım ne yapmalıyım yiyemem vallaha bir daha öyle:18:
yardım edin nasıl güzel olabilir tadı:18:
kızlar dün58.3 idim bugün 56.4
1 günde 1.9 kilo nasıl giderdün 3.5 litre suda içtim yine de sudan mı eksildi acaba
canım bende yapıcaktım vazgeçtim çünkü yağsız salçasız yemek yıyemem kı salata tarzı yıyorum şimdi
bence o eksilen kilo dğldir toksinlerdir ben perşembe sabahı tartılcağım tam kilomu öğrenmek için
canım bende yapıcaktım vazgeçtim çünkü yağsız salçasız yemek yıyemem kı salata tarzı yıyorum şimdi
kızlar dün58.3 idim bugün 56.4
1 günde 1.9 kilo nasıl giderdün 3.5 litre suda içtim yine de sudan mı eksildi acaba
kızlar mantarla ıppanağı pişirdim yedim allahım o nasıl bir tad :18::18::18:
zorla yedim onun içine bişey katıp tadlandırmam lazım ne yapmalıyım yiyemem vallaha bir daha öyle:18:
yardım edin nasıl güzel olabilir tadı:18:
Günaydıınn günaydın günaydıııın,,Herkese iyi pazarlar.
Bugün diyetimin ilk günü patatesler haşlanıyor şuanda.inşallah dayanabilirim.
5 günde 5 kilo verilir mi yaaaarkadaşlar 5 kilo verseniz de bu yağlardan olmaz anca su ve kas kaybedersiniz bu da vücut direncinizi düşürür. bundan sonra da ya hasta olursunuz ya da o verdiklerinizi fazlasıyla geri alırsınız. diyet yapacaksanız da aman proteinleri ihmal etmeyin...
kızlar ben yarın tavuk göğsunden biftek yaptırdım ızgara yapıp onu yıycgm yağsız .balık dusunmstm ama sabah yıyemem dıye dusundum vazgectım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?