5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canım evet güne neyle başlarsan onunla devam ediyorsun,ama 5. gün yumurta,yoğurt ve sütün hepsini yiyin için diye bişey yok.5. gün yumurta günü ama yumurta yemeyenler ya yoğurt yer o gün ya da süt içer.Yani kısacası içlerinden bi tanesini seçiyorsun...

en iyisi yumurta yemek o zaman canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim:54:

arkadaslar bugun benim de sebze gunumdu.firin posetinin icine patates dogradim buyuk ve yuvarlak ,birkac tane biber attim butun, ve havuc da kesip koydum,ustune de baharatli salca doktum pisirdim firinda,cok guzel olmus cidden hem gercek bir yemek gibi hem de cesit oldugu icin cidden doydum:46:sizlere de tavsiye ederim kizlar,isterseniz karnibahar da haslayip limonlu yiyebilirsiniz....:54:

arkadaslar bugun benim de sebze gunumdu.firin posetinin icine patates dogradim buyuk ve yuvarlak ,birkac tane biber attim butun, ve havuc da kesip koydum,ustune de baharatli salca doktum pisirdim firinda,cok guzel olmus cidden hem gercek bir yemek gibi hem de cesit oldugu icin cidden doydum:46:sizlere de tavsiye ederim kizlar,isterseniz karnibahar da haslayip limonlu yiyebilirsiniz....:54:

ben yarın öyle yapacağım :)
karnıbahar havuç haşlayıp üzerine domates sos döküp yiyeceğim. umarım güzel olur :61:

:53::53::53::53:kızlar dün58.3 idim bugün 56.4 :53::53::53::53::53:
1 günde 1.9 kilo nasıl gider:53::53::53::53: dün 3.5 litre suda içtim yine de sudan mı eksildi acaba:53::53:

Günaydıınn günaydın günaydıııın,,Herkese iyi pazarlar.
Bugün diyetimin ilk günü patatesler haşlanıyor şuanda.inşallah dayanabilirim.

kızlar mantarla ıppanağı pişirdim yedim allahım o nasıl bir tad :18::18::18:

zorla yedim onun içine bişey katıp tadlandırmam lazım ne yapmalıyım yiyemem vallaha bir daha öyle:18:

yardım edin nasıl güzel olabilir tadı:18:

zorla yedim onun içine bişey katıp tadlandırmam lazım ne yapmalıyım yiyemem vallaha bir daha öyle:18:

canım bende yapıcaktım vazgeçtim çünkü yağsız salçasız yemek yıyemem kı salata tarzı yıyorum şimdi

canım bende yapıcaktım vazgeçtim çünkü yağsız salçasız yemek yıyemem kı salata tarzı yıyorum şimdi

:18::18:keşke bende yapmasaydım canım:18:

1.5 domat1.5 salatalık 3 4 yaprak marul ve ondan yedim:18:öğlene akşama ne yapacağım nasıl yicem bilmiyorum i:18:

canım içine sarımsak ta koymadın sen sanırım, limon falan sıksaydın üzerine biraz da pul biber mis gibi oluyordu yani ben bugun et günümde baya zorlandım sabah balık ızgara yaptım ama böğüre böğüre yedim geri kalanını da döktüm napcam bilmiyorum :50: belki tavuk yaparım napım gittigi kadar gitsin ölcek değilim ya balık yerine tavuk yıyınce, kalorılerıne de baktım yıyeceklerın aynı kalorııı

ben sabahları greyfurt suyu içiyorum tabi kendim sıkıyorum. şekersiz. yarım saat sonrada kahvaltı. birşey merak ediyorum arkadaşlar 1 haftada yada 1 ayda kaç kg verebildiniz ?

5 günde 5 kilo verilir mi yaaa :20: arkadaşlar 5 kilo verseniz de bu yağlardan olmaz anca su ve kas kaybedersiniz bu da vücut direncinizi düşürür. bundan sonra da ya hasta olursunuz ya da o verdiklerinizi fazlasıyla geri alırsınız. diyet yapacaksanız da aman proteinleri ihmal etmeyin...

kızlar ben yarın tavuk göğsunden biftek yaptırdım ızgara yapıp onu yıycgm yağsız .balık dusunmstm ama sabah yıyemem dıye dusundum vazgectım

5 günde 5 kilo verilir mi yaaa :20: arkadaşlar 5 kilo verseniz de bu yağlardan olmaz anca su ve kas kaybedersiniz bu da vücut direncinizi düşürür. bundan sonra da ya hasta olursunuz ya da o verdiklerinizi fazlasıyla geri alırsınız. diyet yapacaksanız da aman proteinleri ihmal etmeyin...

5 günde zaten ben kendı açımdan 5 kılo veremem 2 kılo fazlalıgım var onu versem yeter :10:

kızlar ben yarın tavuk göğsunden biftek yaptırdım ızgara yapıp onu yıycgm yağsız .balık dusunmstm ama sabah yıyemem dıye dusundum vazgectım

canım iyi yapmışşın şahsen ben bin pişman oldum balık yaptıgıma,akşama tavuk yerım artık kurallara aykırı olsa bile napım aç kalmaktan iyidir:1:

Back
X