- 18 Mart 2010
- 117
- 22
- 98
- 37
- Konu Sahibi incilideniz
- #9.801
benim bitmesine çook varr bu 6 larınbende bende artık bitsib 6... lar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bitmesine çook varr bu 6 larınbende bende artık bitsib 6... lar
bende bende artık bitsib 6... lar
ben de bugün tartıldım ve 2 kiloya yakın gitmiş :)
umarım sonuna kadar bu kadar daha gider.
kurtulmak istiyorum artık 60lardan![]()
Ay canım zayıfsın ya ondan uzun gorunuyorsundur, keşke bende senın kilonda olsam yanı senın duyet yapmana gerek yok kıı tatlım gayet ıyısın, ben bu kıloyla ırı yarı duruyorum ,şöle uzun boylu ama zayıf olsam zaten benım belım çok ınce ustüme bakanlar 36-38 goruyor ama basenim olduğu için altım 40 (bide genetik ) off valla ıyıce stres yaptım nişanlımın gelemesine 25 gün kaldı bari bi 6 kilo vereyim, veririm dimi canım??
:18::18::18::18:
Ay canım zayıfsın ya ondan uzun gorunuyorsundur, keşke bende senın kilonda olsam yanı senın diyet yapmana gerek yok kıı tatlım gayet ıyısın:S:S, ben bu kıloyla ırı yarı duruyorum ,şöle uzun boylu ama zayıf olsam zaten benım belım çok ınce ustüme bakanlar 36-38 goruyor ama basenim olduğu için altım 40 (bide genetik ) off valla ıyıce stres yaptım nişanlımın gelemesine 25 gün kaldı bari bi 6 kilo vereyim, veririm dimi canım??
:18::18::18::18:
ay inşallah ya ama bu diyeti her hafta yapamam, belki kalori hesabına göre devam ederim , benim belim 69 kalçam 106 :S:S sen o kalçayla 38 e girersin ya ama benziyor vücutlarımız sanırım senın eskı halınım bentebrikler canım 2 kilo daha gitti
valla canım kk da okudum 1 2 gün önce biri 1 ayda 20 kilo vermişsen neden 6 kilo veremeyesin
bu diyetle her hafta ortalama 2 kilo versen al dana 6 kilobenim de belim ince 68 cm göğüsler 88
kalçam 40 benimde 96 97 cm arası 93 94 olsun başka bişey istemiyorum![]()
nişanlın askerde mi yoksa
benim sevgilim askerde![]()
kızlar bugun giydiğim kot biraz bol geldi eskiden tam oluyordu sanırım 1.5 kg falan gttıdaha da 2 gün var 48 olsam süper olur
![]()
kızlar bugun giydiğim kot biraz bol geldi eskiden tam oluyordu sanırım 1.5 kg falan gttıdaha da 2 gün var 48 olsam süper olur
![]()
selam kızlar nasıl gidiyor benim ilk gün 700 gr gitti sadece bütün gün 2 patates anca yedım ama size göre az gitti benim2. gün karnıbahar yedım su an ne durumdayım bılmıyorum tartılamadım henüz.. durmak yok kızlar yola devam :):)
ben hiç açlık hissetmedim su ana kadar aksine midem taş gibi bu diyetin bu yonunu cok sevdım yanı tok hıssedıyorusunaz yesen bile..5 günün sonunda 3 kilo fln verseydik süper olurdu
tatlım senın boyun kaç ki 48 olmak istıyosun
ay inşallah ya ama bu diyeti her hafta yapamam, belki kalori hesabına göre devam ederim , benim belim 69 kalçam 106 :S:S sen o kalçayla 38 e girersin ya ama benziyor vücutlarımız sanırım senın eskı halınım ben![]()
Aslında nikahımız oldu ama düğün olmadığı için hala nişanlı gibiyiz :)) canım doğu görevinde benimkisii..
arkadaşlar moralim çok bozukgeçen hafta bu diyetle 2 kilo vermiştim.haftasonu fazla yemediğim halde hepsini geri almışım.. neden böyle oluyor anlamıyorum
![]()
selam kızlar nasıl gidiyor benim ilk gün 700 gr gitti sadece bütün gün 2 patates anca yedım ama size göre az gitti benim2. gün karnıbahar yedım su an ne durumdayım bılmıyorum tartılamadım henüz.. durmak yok kızlar yola devam :):)
Canımm benimmmm dur hemencik anlatıyorum:)Cumartesi günü annemin günü vardı,e serbest günlere de denk gelince yedim tabi pasta börek v.sherkese selam. ohh ne güzel herkescik kilo veriyor Vişne reçeli canım seni merak ettim bugün tartılacaktın naptın?