5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben yasak diye okudum gecmiste sadece sekersiz acik cay soda ve bol su bende simdi ikinci ogunumu yiyorum:56:

amaaaan o yasak bu yasakkkk:63:

patates yiyos işte ne içtiğimizede karışmasınlar :63:
ağzımız acı acı oldu su su su karnımdan dalga sesleri geliyor :1:

bu gün bitti sayılır hiç acıkmadım inşallah hain eş akşama bişi getirmez:50:
getirsede yemem:19:

bugün 3. günüm sebze günümdeyim ama salatlıkm domates marul ve maydonoz yedim sabah ve öğlen bi halsizlik var nidendir bilmiyorum abur cubur istiyorum ama yemicemmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada ben su içemiyorum yaaa :43:

2 gün sonra bitiyo ya 2 gün herşey serbest ya ekmek filanda serbest dimi tatlı dondurmada serbest dimi kan şekerim düştü sanırım yaa :25:

bilmem ki:53: belki 4 belki 5
zaten 8 tane yaptım ama patateslerim yumurta kadar:1: fırında yaptım güzel oldu ama bilmem acıdı ağzım midemde ekşidi ama belki helvadanda olabilir:17:

canım sen fırın diyince bende haşladıklarımı attım fırına çookk güzel oldu...
normalde haşlanmış biraz kalınca kötü oluyodu ama böyle mmmmmhhh yani:56:
karabiber ve soğanlada harika oluyr, tavsiye ederim...

canım sen sınırlı diyetimi yapıyorsun. Sınırsızda kahve serbest diye biliyordum ben du bi bakayım:26:

Gaselle kahve serbest yazıyo canım. Sanada afiyet olsun bu arada:56:
ben yalnis okusmusum ozaman sinirsiz yapiyorum canim sinirlida inadina daha cok yiyesim gelir oyuzden ben ikinci ogunumude yedim aclik yoktuda metabolizmam yavaslamasin diye bolbol suyuda ihmal etmemek lazim ama ac karnina su icilmiyorya zorla iciyorum off:63:
amaaaan o yasak bu yasakkkk:63:

patates yiyos işte ne içtiğimizede karışmasınlar :63:
ağzımız acı acı oldu su su su karnımdan dalga sesleri geliyor :1:

bu gün bitti sayılır hiç acıkmadım inşallah hain eş akşama bişi getirmez:50:
getirsede yemem:19:
:60: ay istedigi kadar getirsin yemicem aksamada patates yicem vercem bu kilolari ahanda buraya yaziyorum:60: su icmek gercektende zor tuvaleti zaten hic sorma
bugün 3. günüm sebze günümdeyim ama salatlıkm domates marul ve maydonoz yedim sabah ve öğlen bi halsizlik var nidendir bilmiyorum abur cubur istiyorum ama yemicemmmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada ben su içemiyorum yaaa :43:

2 gün sonra bitiyo ya 2 gün herşey serbest ya ekmek filanda serbest dimi tatlı dondurmada serbest dimi kan şekerim düştü sanırım yaa :25:

amanin canim sen simdiden o serbest bu serbest dersen zor olur isin hemen geri alirsin su icmesi evet zor ama mecburuz napalim cekicez erkek olmak vardi kilo aldin dedigimiz zaman kas o diyorlar hemen:63:

ben yalnis okusmusum ozaman sinirsiz yapiyorum canim sinirlida inadina daha cok yiyesim gelir oyuzden ben ikinci ogunumude yedim aclik yoktuda metabolizmam yavaslamasin diye bolbol suyuda ihmal etmemek lazim ama ac karnina su icilmiyorya zorla iciyorum off:63:

amanin canim sen simdiden o serbest bu serbest dersen zor olur isin hemen geri alirsin su icmesi evet zor ama mecburuz napalim cekicez erkek olmak vardi kilo aldin dedigimiz zaman kas o diyorlar hemen:63:

su içmek gerçekten çok zor normaldede içmiyodum pek ama bugün hiç içmedim mi yok sa of off kalkayımda bi su içmeye çalışayı bari. salatada yenmiyoo yarın pattatesmi yesem meyve mi bilemedim benim günler tamamne karışıt

ilk gün yumurta
2. gün tavuk
3. gün salatalık domates marul
yarın pattesmi meyvemi karar veremedim off off 2 haftaya başladıgımda burdaki sıraya uyayaım bari

birde bu sınırlıda et yok bari bi günde haşlanmış nohut yeşil mercimek olsa olmaz mı ki yada bu sınırsızda et yerine başka bişi yesek yeşil mercimek gibi nasıl olur sizce :56:

kızlar allahın izniyle 3. haftama başlıyorumm :51: wlla bu kadar büyük bir azmi ben kendimde beklemiyorudm.dün bozdum dietimi bu sabah tartıldım 65.7 çıktım. 500 gramlık bir artış.ama olsun gider o da. bu hafta umarım 62 yi görürüm:52:

kızlar geçmiş sayfalarda kahve içebilirmiyiz die sorulmuş.şekersiz kahve ve coca cola zero serbest. ben hep içtim.kışın bu dieti diğer kızlarla yaptığımızda onalrda içti.yani korkmayın için.yahu o kadarda serbestliğimiz olsun dimi :) yalnız cola konusunda zero olanı tüketin.light cola çok fena acıktırıyor.ama zero acıktırmıyor.hatta bana spor hocam tavsiye etmişti.kendine kullanıyor.tabi ki de herşeyin fazlası zarar ama olsun bu sınırlı dietteki sınırıs zolan şeyimizde cola ile kahve olsun :54:

yeni başlayın kızlara bol azim.benimle birlikte 2. 3. haftasına giren diğer kızlarada bol kilo vermeler diliyorum

genic :60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
gaselle 61,7
hallibo :62,5
gamzeliyavrum : 58
zynbche : kilosunu net bilmiyor ama o da bizimle :)
kediliturta:65,7

çok süper bu hafta oldukça kalabalık olduk. :))))

genic :60,2
sadiye77 : 66,6
ebrar2010 : 98,2
sekosum : 72,5
gaselle 61,7
hallibo :62,5
gamzeliyavrum : 58
zynbche : kilosunu net bilmiyor ama o da bizimle :)
kediliturta:65,7

çok süper bu hafta oldukça kalabalık olduk. :))))

benide listeye atın dicem ama ben ctesi başladım malum işe yumurta ve tavuk götüremem die :75:

su içmek gerçekten çok zor normaldede içmiyodum pek ama bugün hiç içmedim mi yok sa of off kalkayımda bi su içmeye çalışayı bari. salatada yenmiyoo yarın pattatesmi yesem meyve mi bilemedim benim günler tamamne karışıt

ilk gün yumurta
2. gün tavuk
3. gün salatalık domates marul
yarın pattesmi meyvemi karar veremedim off off 2 haftaya başladıgımda burdaki sıraya uyayaım bari

birde bu sınırlıda et yok bari bi günde haşlanmış nohut yeşil mercimek olsa olmaz mı ki yada bu sınırsızda et yerine başka bişi yesek yeşil mercimek gibi nasıl olur sizce :56:

olur tabi neden olmasin sirasiyla gidince daha rahat oluyor uygulamasi ya kizlar zerre kadar aclik yok ama tatli cekmege basladi canim:43: bozasim geliyor off

bozmak yok diyete devam. eğer çok tatlı yemek istiyosan küçük bir ısırık çikolata ye dayanamam diyosan ama dayanabilirsen yeme kesinlikle. :)))))

bozmak yok diyete devam. eğer çok tatlı yemek istiyosan küçük bir ısırık çikolata ye dayanamam diyosan ama dayanabilirsen yeme kesinlikle. :)))))

dayana biliyorumya kesinlikle aclik yok hatta subheye dustum bu toklukla kilo verilirmi diye ama tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmm:43: yemicem istedigim kadar isteyim yemicem:60: ay tatli istegi delirtti:52:

anammmmmmmmm en şişkonuz bnm yawww offf nerelere gidem kafamı nereleri vuram popomu vuram en iyisi küçülr belkiiiiii süt olsun ye süt olsun yee yedikte noldu ahandaaaaa yağlar yapıştı üstümeeeeeeeee

anammmmmmmmm en şişkonuz bnm yawww offf nerelere gidem kafamı nereleri vuram popomu vuram en iyisi küçülr belkiiiiii süt olsun ye süt olsun yee yedikte noldu ahandaaaaa yağlar yapıştı üstümeeeeeeeee

diyet listesine tekrar baktımda haşlanmış patates diyor. sabah haşlanmış öğlen fırında baharatlı patates yapsak akşam yağgız tuzsuz patates yemeği yapsak yada hep fırında yapsak olmazmı ki illa haşlanmasımı gerekiyo :56:

Back
X