- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.961
form çayı denemiştim bi ara ama bıraktım uzun süre içince bağırsaklar tembelleşiyomuş acaba yeşil çay daha mı etkili olur bilemedim
form çayı denemiştim bi ara ama bıraktım uzun süre içince bağırsaklar tembelleşiyomuş acaba yeşil çay daha mı etkili olur bilemedim
evet meyve günüm karpuz yemeyi düşünüyorum bol bol bide şeftali bakalım neler olacak teşekkürler cvplar için
karpuzu bilmem ama şeftali çok işe yarıyor canım sorun hallolmuş bilbir kaçtanede kayısı yersen süper olur rica ederim :82:
onu da düşündüm de almadık kayısı yok şuan ama kayısılı form çayı aldırmayı düşünüyorum akşama içerim artık
Yarın patatesle başlıorum aksama kadar patates eve gdıncede yarım saat plates bı form cay tamamdır kesın verırım bu dıyetle ben cok hosuma gtti
Kızlar bugün geç oldu bildirimim dışardaydım.Mat_Mazel ya ben bu sabah annemlerdeydim tartılamadım ama sen 79.0 yaz.Çünkü dün dısardaydım.et yedim ama yanında kola ve bir dilim ekmek yedim :26: o yüzden kilom fazla cıkar az cıkmaz.dün 79.1 bugün 79.0
evt bu diyet süper tam yaz diyeti hafif hafif
BAKALIM HAYIRLISIYLA Bİ VERSEM BIDE ŞU SALAK SACLARIMUZASA BELİMDEYDI KESTRDIM ENZEMDE FALN SUAN KÜRLE 4 CM FLNUZATTIM BIR AYDA ÖLME EŞŞEİM ÖLME
kzlar yardım edin regli oldum ve belim çok ağrıyo . canım tatlı istiyo .
bu tatlı krizini nasıl çözerim
BAKALIM HAYIRLISIYLA Bİ VERSEM BIDE ŞU SALAK SACLARIMUZASA BELİMDEYDI KESTRDIM ENZEMDE FALN SUAN KÜRLE 4 CM FLNUZATTIM BIR AYDA ÖLME EŞŞEİM ÖLME
aay canım seni çok iyi anlıyorum tarçın karanfil çayı iç evde yoksa tarçını demleyipde içebilirsin çay gibi çok işe yarıyo
kaç kilosun canım ne akdar vermek isityorsun...1 ayda uzarmı o kadar ne kürüymüş bu böyle
kzlar yardım edin regli oldum ve belim çok ağrıyo . Canım tatlı istiyo .
Bu tatlı krizini nasıl çözerim
aslı senı döverım sakın yeme tatlı matlı bı cay kasıı bal yeter sana ılla cıkolata falan yeme sakın
kaç kilosun canım ne akdar vermek isityorsun...1 ayda uzarmı o kadar ne kürüymüş bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?