5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar dün giremedim benimde bugün 3. günüm et günüm aslında ama etle aram yok proteinli besinler alıyorum...ben son güne kadar tartılmayı düşünmüyorum ama verdiğimi hissediyorum...

kabızlık sorunu için zynpp e katılıyorum form çayı iç yeşil çay tüket canım..

form çayı denemiştim bi ara ama bıraktım uzun süre içince bağırsaklar tembelleşiyomuş acaba yeşil çay daha mı etkili olur bilemedim

form çayı denemiştim bi ara ama bıraktım uzun süre içince bağırsaklar tembelleşiyomuş acaba yeşil çay daha mı etkili olur bilemedim

canım uzun süre içersen olabilir ama bıraktım diyosun bir kereden bişi olmaz iç sen bence zaten içmesende yarın meyve günün dimi bağırsakların açılır hiç merak etme

yeşil çay okadar yararlı bişeyki hiç bişeye zararı olmaz form cayda tembelleştrmio ya bn kullanıorum aksam yemeklerınden sonra ole hergun 2-3 bardak ıcersen tabı zararı olur 1 bardak zararı olmaz yararı oluo gazı falanda almıs oluo

evet meyve günüm karpuz yemeyi düşünüyorum bol bol bide şeftali bakalım neler olacak teşekkürler cvplar için

Kızlar bugün geç oldu bildirimim dışardaydım.Mat_Mazel ya ben bu sabah annemlerdeydim tartılamadım ama sen 79.0 yaz.Çünkü dün dısardaydım.et yedim ama yanında kola ve bir dilim ekmek yedim :26: o yüzden kilom fazla cıkar az cıkmaz.dün 79.1 bugün 79.0

Yarın patatesle başlıorum aksama kadar patates eve gdıncede yarım saat plates bı form cay tamamdır kesın verırım bu dıyetle ben cok hosuma gtti

onu da düşündüm de almadık kayısı yok şuan ama kayısılı form çayı aldırmayı düşünüyorum akşama içerim artık

tamam canım o da iyi fikir ben kabızlık sorunu hiç yaşamıyorum ama bazen oluyor o zaman kayısılı form içiyorum rahatlıyorum

Yarın patatesle başlıorum aksama kadar patates eve gdıncede yarım saat plates bı form cay tamamdır kesın verırım bu dıyetle ben cok hosuma gtti

evt bu diyet süper tam yaz diyeti hafif hafif

canım ders olsun bu sana bir daha kaçamak yapamzsın ama yinede almamışsın bu iyş bir şey üzülme aynen devam et :13:

evt bu diyet süper tam yaz diyeti hafif hafif

BAKALIM HAYIRLISIYLA Bİ VERSEM BIDE ŞU SALAK SACLARIMUZASA BELİMDEYDI KESTRDIM ENZEMDE FALN SUAN KÜRLE 4 CM FLNUZATTIM BIR AYDA ÖLME EŞŞEİM ÖLME

kzlar yardım edin regli oldum ve belim çok ağrıyo . canım tatlı istiyo .

bu tatlı krizini nasıl çözerim

aay canım seni çok iyi anlıyorum tarçın karanfil çayı iç evde yoksa tarçını demleyipde içebilirsin çay gibi çok işe yarıyo

BAKALIM HAYIRLISIYLA Bİ VERSEM BIDE ŞU SALAK SACLARIMUZASA BELİMDEYDI KESTRDIM ENZEMDE FALN SUAN KÜRLE 4 CM FLNUZATTIM BIR AYDA ÖLME EŞŞEİM ÖLME

kaç kilosun canım ne akdar vermek isityorsun...1 ayda uzarmı o kadar ne kürüymüş bu böyle

suan işteyim evde var o çaydan tesekkür ederim valla hiç aklıma gelmedi . sıcak suya tarcın atıp içiim ozmn

kaç kilosun canım ne akdar vermek isityorsun...1 ayda uzarmı o kadar ne kürüymüş bu böyle
[/QUOTE]

SİNAMEKI KÜRÜ VARYA O CNM UZATIO VE SUPER BAKIM YAPIO AMA HEMEN UZASIN ISTIORUM ANCAK BI SENEYE UZAR

SİNAMEKI KÜRÜ VARYA O CNM UZATIO VE SUPER BAKIM YAPIO AMA HEMEN UZASIN ISTIORUM ANCAK BI SENEYE UZAR [/QUOTE]

anladım canım hiç duymamıştım şalırdım benimde saçlarım annemin tehlikesinde kestir diye tutturdu ya benim de belime yakın uzunluğu bir senede uzuyo doğru

ashleey rica ederim dene mutlaka işe yaradığını görceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…