5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kaç beden giyiyosun suan cnm ?

58 kg olan ve boyu1.68 olan birisi yaklasık kaç beden giyer sence ?

ben 38 giyiyorum canım... o zaman 36 beden giyersin ama spora bağlı bu ben asla sporumu aksatmam 3 senedir bu böyle zaten beni gören 60 kilo sanıyor 2 ay önce 65tim ben birdenbire aldım ondan bedenim değişmedi ama göbeğim çıktı ya hemen yine 65 olmam lazım sonrada 55 :8:

ne güzel valla cnm inş hiç aksatmasın sprunu

bnm hiç göbeğim yok basenlerim war pilates yapıyorum bu sabah yapamadım hasta olduğum için :2:

en büyük kötülüğü yapıyosun suan yedikçe yiyesin gelir o tür yiyeekleri . hftada bir çok çok az yiyebilirsin ancak erken saatlerde yemeğe dikkat et cnm

aksam yeme

aYNEN öyle yedikçe yiyesim geliyor.Çukulatayı bıraktım zaten 1-2 aydır.Asitli içecekleri ve hamur işini bıraksam iyi olacak.Yürümüyorum da bu aralar hiç.Arabada hep.://Aslında çogu kısıye gore kg az,ama ben hıc bu kg yu gormedım,ilerler diye korkuyorum.

asitli içeçekleri bırakman lazım tatlım ben 1 aydır içmiyorm yemeklerde sadece su içiyorum .

kg ve boyun ne kadar merak ettim? sen millete bakma kendini kaç kgde mutlu hissediyosan o kiloda ol cnm

asitli içeçekleri bırakman lazım tatlım ben 1 aydır içmiyorm yemeklerde sadece su içiyorum .

kg ve boyun ne kadar merak ettim? sen millete bakma kendini kaç kgde mutlu hissediyosan o kiloda ol cnm

kesınlıkle bnd 61 kıloyum herkes cok guzel fiziğin falan dıo ama bn vermek ıstıroum 53 falan olucam kı bu basenler gtsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…