- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.001
ay allah senı napmasın aslıdeli ya
kaç beden giyiyosun suan cnm ?
58 kg olan ve boyu1.68 olan birisi yaklasık kaç beden giyer sence ?
bende 61 kiloyum 38-40 beden gıorum ama işte basenlerım var
ben 38 giyiyorum canım... o zaman 36 beden giyersin ama spora bağlı bu ben asla sporumu aksatmam 3 senedir bu böyle zaten beni gören 60 kilo sanıyor 2 ay önce 65tim ben birdenbire aldım ondan bedenim değişmedi ama göbeğim çıktı ya hemen yine 65 olmam lazım sonrada 55 :8:
3-4 kg vermem lazım.Şimdiye kadar hayatımda hiç rejim yapmamıştım.Bana da yardım edin .... :////
ne güzel valla cnm inş hiç aksatmasın sprunu
bnm hiç göbeğim yok basenlerim warpilates yapıyorum bu sabah yapamadım hasta olduğum için :2:
gel cnm aramıza hoş geldin
senn 3-4 kg hemen werirsin düzenli spor ve yemekle 1aya kalmaz gider merak etme
doğruları söylüorum napıyım
inş 58 olcam
benimde basenim yok göbeğim var işte bel çevresi yani pilates iyi geliyor basenlere devam et canım
umarım veririm yoksa bunalıma giricem :)) Hamur işi yiyorum.:/
inş bebişimhadi bakalım
en büyük kötülüğü yapıyosun suan yedikçe yiyesin gelir o tür yiyeekleri . hftada bir çok çok az yiyebilirsin ancak erken saatlerde yemeğe dikkat et cnm
aksam yeme
aYNEN öyle yedikçe yiyesim geliyor.Çukulatayı bıraktım zaten 1-2 aydır.Asitli içecekleri ve hamur işini bıraksam iyi olacak.Yürümüyorum da bu aralar hiç.Arabada hep.://Aslında çogu kısıye gore kg az,ama ben hıc bu kg yu gormedım,ilerler diye korkuyorum.
asitli içeçekleri bırakman lazım tatlım ben 1 aydır içmiyorm yemeklerde sadece su içiyorum .
kg ve boyun ne kadar merak ettim? sen millete bakma kendini kaç kgde mutlu hissediyosan o kiloda ol cnm
kesınlıkle bnd 61 kıloyum herkes cok guzel fiziğin falan dıo ama bn vermek ıstıroum 53 falan olucam kı bu basenler gtsin
katılıyoum cnm
şimdi ole yemeımı yıcem minik kepek ekmei sandviç 3 ısırıkta bitenlerdenbide sade soda
ofiste yok bıtkı cayları ya kendımkılerden getrıcem dursun burdayediklerini 15 dkda yemeğe dikkat et cnm öyle daha sağlıklı bende gidi ada çayı yapıcam :)
ofiste yok bıtkı cayları ya kendımkılerden getrıcem dursun burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?