- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.161
[ı]bende yarınnn varım kızlarrr ama kilomu 12 gibi yazarım buraya çünkü geç kalkıyorum...meyveyle başlıcammm
[/ı]
gunaydin kizlar kilom 59du 1ay once 60 diyeyim net bilmiyorum evimde yok tartilamiyorum platesimi yaptim degisik hareketlerle sporda yaptim ara vererek 15dakkadan beride durmadan tempolu dans ettim atletim siril siklam oldu oldum desem yeridi kaslarim agridi of simdi buzgibi dus ve ardindan bol su daha patateslerimi yemedim hepimize kolay gelsin mevibe34 bebelerimiz ayni gunde dogdu galiba
Evet masallah nazar degmesin bebeklerimizeEvet ben de baktım 23 aralıkta doğmuşlar maaşallah çocuklarımıza ama benim kilom çok kaldı hala 8 kilom var inşallah verelim hepsini sağlıkla
Evet masallah nazar degmesin bebeklerimizeEvet ben de baktım 23 aralıkta doğmuşlar maaşallah çocuklarımıza ama benim kilom çok kaldı hala 8 kilom var inşallah verelim hepsini sağlıkla
Evet masallah nazar degmesin bebeklerimize62degilmiydi canim kilon? Hedefin kaç bence çok degil verirsin önemli olan diyetteyim diye düsünme ozaman zor oluyor tutmasi sporda yapiyormusun keske imkanim olsada yurtyusede çika bilsem
merhaba arkadaşlar geçen haftaki başlangıç kilom 61,5 c.tesi sabah 59,1 kg yupiii çok sevimdim çok güzel bir sonuç enim için.kilo verebilen herkesi tebrik ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?