5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın,

tam 67 kiloyum. bugün yumurta ile başlıyorum.

sınırlı olan diyeti yapacağım. başka sınırlıyı yapan var mı?

herkese başarılar.

günaydın kıslar.bende patatesle başladım.
haşladım getirdim iş yerine 4 tane.annemde
götürdü işekilomu da yazayım 80.5ben
annem 60,5

Son düzenleme:
Günaydııınnnnnn :79:

Kilom: Tam 91.100 Kg

Herkese Bol şans ve Azim diliyorum..

Bol bol ve kalıcı verin kilocukları...

Patatesle başlıyorum bu güne..

gunaydin kizlar kilom 59du 1ay once 60 diyeyim net bilmiyorum evimde yok tartilamiyorum platesimi yaptim degisik hareketlerle sporda yaptim ara vererek 15dakkadan beride durmadan tempolu dans ettim atletim siril siklam oldu oldum desem yeridi kaslarim agridi of simdi buzgibi dus ve ardindan bol su daha patateslerimi yemedim hepimize kolay gelsin mevibe34 bebelerimiz ayni gunde dogdu galiba

Evet ben de baktım 23 aralıkta doğmuşlar maaşallah çocuklarımıza ama benim kilom çok kaldı hala 8 kilom var inşallah verelim hepsini sağlıkla

gunaydin kizlar kilom 59du 1ay once 60 diyeyim net bilmiyorum evimde yok tartilamiyorum platesimi yaptim degisik hareketlerle sporda yaptim ara vererek 15dakkadan beride durmadan tempolu dans ettim atletim siril siklam oldu oldum desem yeridi kaslarim agridi of simdi buzgibi dus ve ardindan bol su daha patateslerimi yemedim hepimize kolay gelsin mevibe34 bebelerimiz ayni gunde dogdu galiba

Evet ben de baktım 23 aralıkta doğmuşlar maaşallah çocuklarımıza ama benim kilom çok kaldı hala 8 kilom var inşallah verelim hepsini sağlıkla
Evet masallah nazar degmesin bebeklerimize 62degilmiydi canim kilon? Hedefin kaç bence çok degil verirsin önemli olan diyetteyim diye düsünme ozaman zor oluyor tutmasi sporda yapiyormusun keske imkanim olsada yurtyusede çika bilsem

Evet masallah nazar degmesin bebeklerimize 62degilmiydi canim kilon? Hedefin kaç bence çok degil verirsin önemli olan diyetteyim diye düsünme ozaman zor oluyor tutmasi sporda yapiyormusun keske imkanim olsada yurtyusede çika bilsem

ama ben 54 ile hamile kaldım spor yapmaya çalışıyorum kosu bandım var ama bu ara belimden yapamıyorum senin kaç kiln kaldı

ben de katılmak istiyorum yenisine
kilom 76.6

beni de ekler misin matmazel

bu arada bugun sebzeyle başladım ben

kızlar bugün tartıldım 72,5 geldim ama ben yumurt ile başladım bırakıyormolur değilmi cuma tatile cıkcaz oyüzden yanımda kolay götürebilceğim meyveyi ogüne bırakıyorm

Bende patatesle başladım.Haşladım patateslerimi.Sabah iki tane yedim,şimdide iki tane yedim.Küçüklerdi ama... Birazdan baharatlayıp fırına vericem.... off inş. veririm şu kiloları sıkıldım artık ya.. :84: bi ileri iki geriii

merhaba arkadaşlar geçen haftaki başlangıç kilom 61,5 c.tesi sabah 59,1 kg yupiii çok sevimdim çok güzel bir sonuç enim için.kilo verebilen herkesi tebrik ederim.....

kızlar evde patates kalmamış farketmemiştim..

bugün yumurta günü yaptım..

öğlene anca kahvaltı yapabildim..

12:00 de

2 haşlama yumurta bir ince dilim yağsız light peynir.

2 bardak şekersiz çay..

1.5 litre su içtim şimdiye kadar..

Bende patatesimin içine 5 dal maydanoz
yarım domates doğrayarak yedim.
şimdiye kadar 2 litre su içtim
karnım şişti valla.acılı yaptım ya biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…