- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.181
su icmekten karnim sisti ya aclik yok ama halsizlik cok var ya sizdede varmi kizlar? Birde yarin meyve gunum muz olmuyordu galiba dogrumu?
Kacamak yaptim dondurma yedim azcik ama cok pisman oldum ya bozmak yok devam bas donmem hala suruyor amaevet canım muz hariç bütün yaş meyveleri yiyebilirsin..
halsizlik sıcaktan olabilir.. aç bırakma kendini.. patates at ağzına bi parça..
Canim kusana kadar yiye bilirsiniz yaziyordu ilk sayfada bosver okadarda olsun ekmegin tatlinin yaninda kupkuru patates yiyoruz napalimkızlarrrrrrrrr ben şu saate kadar 1 kilo patates bitirdim sınırsızı yapıyorum ama gene de çok olmadı mı bu? ne dersiniz ?
merhaba arkadaşlar geçen haftaki başlangıç kilom 61,5 c.tesi sabah 59,1 kg yupiii çok sevimdim çok güzel bir sonuç enim için.kilo verebilen herkesi tebrik ederim.....
maşallah tatlım bebeginde var çok güzel kilon ve daha güzel olur inşallah..kilomuz ve hedefimiz aynı sayılır birbirimize destek olalım verelim şunları
slm kızlarrr elektrik kesikti yeni geldii benimde başlangıç : 62.6
süt günü yaptım bugün,bol su içtim ve 1 şişe maden suyu içtim bende de halsizlik vardı biraz iyi geldi..maden suyu yasakmıydı bilmiyorum ama içtim..
maşallah tatlım bebeginde var çok güzel kilon ve daha güzel olur inşallah..
boy kaç peki
slm bende kılo vermek ıstıorum bıktım artık bu kılolarımdan
önce gıdıcem bı tartı alıcam evıme =))
sonra baslıcam ınsallah bu dıete
et yerıne yumurta yesem dıger gunde lıght yogurt olurmu acaba ?
Et hıc yıyemem ben ıy ıyy
herkese basarılar buarada
160 senin kaç boy
165 canım , günün nasıl geçiyor?patetesi fırında nasıl pişiriyosunuz altına yağlı kağıt falan koyuyormusunuz yapışmaması için
Ooooo senin boy uzun olsun ben bunu duymamış olayım hedefimiz aynı diye kendimi avutayım.
Evet yağlı kağıt koydum, patatesin üzerine pulbiber, kekik çok az tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı koydum ben öbür türlü yiyemem. Bunlar biraz fazla biliyorum ama hiç yapmamaktan iyidir.
Günüm iyi geçiyor, patatesleri lezzetli yapınca kolay oldu
Canim vardi bikac arkadas ama senin bebegin cok kucuk sutunu etkiler falan biraz daha bekle bence ben emzirmedigim icin yapiyorumkısslr ya emziriyorum ben acaba bir iki gün denesem sütüm azalır mı çok istiyorum valla gelip gidip okuyorum sizleri ek gıdaya daha var koşu bandında yürümeye de başladım ama kolayca 1-2 kilo versem daha da hırslanıcam ama sütümü azaltır mı var mı benim gibi deneyen??????????
kısslr ya emziriyorum ben acaba bir iki gün denesem sütüm azalır mı çok istiyorum valla gelip gidip okuyorum sizleri ek gıdaya daha var koşu bandında yürümeye de başladım ama kolayca 1-2 kilo versem daha da hırslanıcam ama sütümü azaltır mı var mı benim gibi deneyen??????????
kısslr ya emziriyorum ben acaba bir iki gün denesem sütüm azalır mı çok istiyorum valla gelip gidip okuyorum sizleri ek gıdaya daha var koşu bandında yürümeye de başladım ama kolayca 1-2 kilo versem daha da hırslanıcam ama sütümü azaltır mı var mı benim gibi deneyen??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?