5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canim vardi bikac arkadas ama senin bebegin cok kucuk sutunu etkiler falan biraz daha bekle bence ben emzirmedigim icin yapiyorum

((((((((((((((((((((((((((((

teşekkür ederim kısslar biliyorum ama bi umut fikrinizi alıp şansımı deneyeyim dedim ya bünye meselesi benimle doğum yapan biçok arkadaşım 40 çıkana kadar aldıkları kiloların çoğunu verdiler ama ben ancak 3 kilo verdim o da sporla fln, şu an 69 um hamile kalmadan önce 60tım ama o zaman bile vermek istediğim 5 kilom vardı yani 14 kilo vermeliyim ama ek gıdaya geçince bu diyeti mutlaka uygulycam

evet arkadasa katiliyorum kecke sutum olsada emzirsem diyet herzaman yapilir ben okadar halsizimki suan dusun artik sutu nasil etkiler

bende deniyorum bugün başladım
yanlız migrenim tuttu bile (((((
veren arkadaşlar gerçekten 5 kilo veriliyormu
ve geri almamız lazım tabi alınıcaksa hiç boşuna eziyet etmeyelim kendimize

herkese merhaba

3 öğün patates yemek benş çok zorluyo kızlar ya diğer günler değil ama haşlanmış patates hiç hoşuma gitmiyo böyle.bugünü atlattıkmı sorun kalmıcak

sizin nasıl gidiyor gününüz

ben sabah ve öğle haşlanmış patates yedim.Akşama baharatlı çıtır çıtır miss gibi patatesler fırında pişiyor.. en geç 19.30 da bitirecegim yemek işini.. ondan sonrada 1.5 saat leslie

Leslie nedir canim? Merak ettim

Leslie bir yürüyüş programı 3 mil 4 -5 mili var.Ben 3 mil yapıyorum. 45 dk. sürüyor. 45 dk. boyunca sürekli ayakların hafif tempolu şekilde koşar gibi çalışıyor.Bir yandan kol, göbek bacak için bir takım egzersizler var. Böyle işte :))

Canim ev ortamindami kosu bandindami anlatsana zahmet veriyorum ama kusura bakma

Canim ev ortamindami kosu bandindami anlatsana zahmet veriyorum ama kusura bakma

Ne zahmeti... Vaktim müsait anlatayım... Evde yapıyorum ben.2 yasında oğlum var,dışarı çıkamadığım için beraber yapıyoruz sauna eşofmanımı giyiyorum.Sabah akşam 45 er dk. yapmaya calısıyorum.Hiç sıkıcı değil, çok eğlenceli.. Ve çok yorucu bir programda değil... Ben faydasını çok gördüm.Bak sana link atayım.Burdan ücretsiz indirirsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugün ben de başladım.kilom 55.8 bakalım ne kadar vercem??şuana kadar 3 haşlanmış patates yedim.şimdi fırına versem bi tane anca yerim.haşlamakda istemiyorum.mikrodalgada oluyormu kızlar?yoksa haşlıcam valla

Kilo veren oldu mu diye soranlar olmuş, ben 4 günde 3.8 kilo verdim, hafta sonu o kiloyu 4e tamamladım.
Yarın Allah izin verirse tekrar başlayacağım.

mehaba kıslar.yazmadan önce hemen okuyorum kim
napmış ne yazmış diye.bende yedim akşam yemeğimi
2 küçük patates
1 kase yoğurt
3 çatal yağsız taze fasulye
yaprak sarma vardı yemedim valla
valla yemedim.tuttum kendimi

canım özel mesaj ile atabiliyorsan atabilir misin bu link rica etsem

............ başlangıç 25 temmuz
mutedeyyin.......80.7
mevhibe34........ 62.1
aksakarya...... 67
denizyerlitas ...... 80.5
annesi ...... 60.5
dryrgp ...... 91.1
gaselle ...... 60
grifinaco ......76.6
nurefsani ......72.5
twillight11 ......62.6
nepertes ......55.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…