- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.241
liste için rica ederim kızlarr son hali daha güzel olmuş elline sağlık mutedeyyin..süperrr ya ilk günden süper kilolar verilmiş tebrik ederimmm inşallah devamı böyle gelir bende 500 gr vermişimm...bugün sebze günü yapıyorum bamya yemeği yiyorum az yağlı bakalım yarın hata yapıp yapmadığımı anlarım :)
mevhibe senin başlangıcınn oldummm
Sagol canim ye ye afiyet olsun spor yapali hertarafim agriyorya az uyuyam dedim bebelerden bikalk biyat salak oldum kaldim resmen ya havaya namazida kacirdim kalkip kilayim komsumda geldi az once cok iyisin ne diyeti diyo ama dogumdan sonra baya gobegime takip durmustu sinir basim catliyo kizlar tartida 500 grda olsa zayifladigimi gormedikce birakasim geliyoooryerim ben onları ya allah bağışlasın maaşallah.
baksana konuşmamız bile yemekle alakalı
çocuğu yemeyi düşünmüşüm
............ başlangıç 25 temmuz
Mutedeyyin ... 80.7 ---> 79.9
Mevhibe34 .... 62.1 ---> 61.3
Aksakarya ..... 67 ---> 65.6
Denizyerlitas . 80.5 ---> 79.5
Annesi ........ 60.5 --->
Dryrgp ........ 91.1 ---> 89.9
Gaselle ........ 60 --->
Grifinaco ...... 76.6 --->
Nurefsani ..... 72.5 --->
Twillight11 .... 62.6 ---> 62.1
Nepertes ...... 55.8 --->
Mcrgozde ...... 84 --->
Sagol canim ye ye afiyet olsun spor yapali hertarafim agriyorya az uyuyam dedim bebelerden bikalk biyat salak oldum kaldim resmen ya havaya namazida kacirdim kalkip kilayim komsumda geldi az once cok iyisin ne diyeti diyo ama dogumdan sonra baya gobegime takip durmustu sinir basim catliyo kizlar tartida 500 grda olsa zayifladigimi gormedikce birakasim geliyooor
Sagol canim ye ye afiyet olsun spor yapali hertarafim agriyorya az uyuyam dedim bebelerden bikalk biyat salak oldum kaldim resmen ya havaya namazida kacirdim kalkip kilayim komsumda geldi az once cok iyisin ne diyeti diyo ama dogumdan sonra baya gobegime takip durmustu sinir basim catliyo kizlar tartida 500 grda olsa zayifladigimi gormedikce birakasim geliyooor
eline sağlık, sağol arkadaşım.
başlangıcım 67 idi. bu sabah tartıldım . 65.6 çıktım.
dün hiç kaçamak yapmadım, 6 adet yumurta yedim. 3, belki de 4 litre su içtim. 2 fincan sade ve şekersin neskafe içtim.
spor yapamıyorum bu sıcakta. böyle sporsuz deneyeceğim.
bugün patates günü...
gunaydin kizlar twilight11 eline saglik canim mevhibe uyumak ne mumkun hasret kaldim valla 6dedinmi oglum uyaniyor ee gelde uyu bagirip kizida uyandiriyor buarada gozun aydin 1gun icin harika 800gr kacamak yaptinmi hic? Dun kocis baya zorladi beni bozar gibioldum ama yilmak yok bugun kacamakta yok meyve gunum kalkip evi toparliycam 1saat spor+tempolu dans gidicek bu kilolar baska yolu yok
liste için rica ederim kızlarr son hali daha güzel olmuş elline sağlık mutedeyyin..süperrr ya ilk günden süper kilolar verilmiş tebrik ederimmm inşallah devamı böyle gelir bende 500 gr vermişimm...bugün sebze günü yapıyorum bamya yemeği yiyorum az yağlı bakalım yarın hata yapıp yapmadığımı anlarım :)
mevhibe senin başlangıcınn oldummm
dün bende başladım bu diyete ve dün patates günümdü bu günde sebze günüm dün 2 fincan yeşil çay içtim 1,5 litre de su içtim akşam üstü ve cam silip evi temizledim bu gün sadece domates salatalık yedim o kadar birazdan bi fincan yeşil çay demlicem ve sabahtan beri hiç bişi yapmadım tembel tembel oturdum ve sonuç 3 kilo vermişim 114 den 111 e indim aaa şok oldum hani belki bu diyeti yapamam yada yapsamda kilo vermem rezil olurum diye adımı yazdırmamıştım ama sonucu görünce yazayım dedim çok mutluyum
Evet kiskandigi kesin kendisi oturunca 3katli ev gibi oluyor gobegi diyet yap dedim gecen aaa benim neyim var diyo dogum yaptigim halde onda 4sanırım bi kaç kilo fazlan var canım.ver tabi daha sağlıklı güzel
olursun.kıskanıyodur da ondann
Süpersin maaaşallah allah nazarlardan saklasın yarınkini de bekliyorum sabırsızlıkla
............ başlangıç 25 temmuz
Mutedeyyin ... 80.7 ---> 79.9
Mevhibe34 .... 62.1 ---> 61.3
Aksakarya ..... 67 ---> 65.6
Denizyerlitas . 80.5 ---> 79.5
Annesi ........ 60.5 --->
Dryrgp ........ 91.1 ---> 89.9
Gaselle ........ 60 --->
Grifinaco ...... 76.6 --->
Nurefsani ..... 72.5 --->
Twillight11 .... 62.6 ---> 62.1
Nepertes ...... 55.8 --->
Mcrgozde ...... 84 --->
Arkadaşım süpersin maaşallah1,5 kilo şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?