5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ilk günden 800 gr gitti.55 çıktım.bugün bi hata yaptım sabah domates salatalık marul yedim.öğlen fasulye kavurdum sarımsaklı sonrada onla devam ettim en sonda yine domates yedim.yani öğlen yediğim sabahkilerin arasında yoktu.inşallah sorun olmaz.bu arada 3 gündür ara verdiğim sporuma devam ediyorum.2 kilo versem çok sevincem yaa

............ başlangıç 25 temmuz

suskunkız ... 114 ---> 111
Mutedeyyin ... 80.7 ---> 79.9
Mevhibe34 .... 62.1 ---> 61.3
Aksakarya ..... 67 ---> 65.6
Denizyerlitas . 80.5 ---> 79.5
Annesi ........ 60.5 --->
Dryrgp ........ 91.1 ---> 89.9
Gaselle ........ 60 --->
Grifinaco ...... 76.6 --->76.2
Nurefsani ..... 72.5 --->
Twillight11 .... 62.6 ---> 62.1
Nepertes ...... 55.8 --->55
Mcrgozde ...... 84 --->83.5

1.gün patates ıyyyy bidaa yemem
5 patates yetti ama 2 kasık yoğurt yedim
bişi olmaz ins ben en son gün tartılcam
ama biraz basım döndü bugün
cok kilolular galiba 5 kilo veriyodur ben 56 yım
2 kilo bile yeter bana insss
kolay gelsin

Merhabalar arkadaşlar.Hepinize kolay gelsin:)

Uzun bir süredir takip ediyorum bu konuyu.Ben de denedim gizli gizli Ne kadar zor bir diyet bu böyle,aman Allah'ım dedim içimden.Ama sonuçları harika.Her ne kadar kısa süreli diyetler zararlı dense de bana göre tam tersi.Çünkü uzun vadede yapılan diyetler sonuca varamadan bizi pes ettiriyor.Ve bu gerçekten güzel bir diyet.En azından sağlığımla oynamadan uygulayabildim.Vee sonuçlar güzeldii

Ben de deneyimimi paylaşmak istedim sizlerle.
İyi akşamlar

yarın bakalım kilocuklara ben bugün düzgün beslenemedim. yoğun bir gün geçirdim..

kaçamak olarak 3 kayısı 4 çorba kaşığı yoğurt yedim.. o da çok geç geldim eve demin geldim yani çok acıkmıştım akşam bişey yiyemediğim için. mecburen yedim yoksa uyuyamazdım :78:

ben de yapmak istiyorum bunu. cidden sonuç alanlar var mı?
hiçbirşey yemediğim halde kilo alıyorum. astım hastasıyım ilaçlar ve serum çok aldırırmış öyle diyorlar. ama emin değilim. bileklerim falan çok ince mesela.

Kızlarrrr günaydın 2. kilomu bildiriyorum 60.2 yani 1.1 daha gitmiş 2 günde toplammmmmm 1,9

Dün yaklaşık 800gr. yoğurt yedim. Kaçamaklarım 3 kayısı gece yatmadan 1 bardak light süt

Bugün sebze günü yapacağım ben

Haydi sizin sonuçlarınızı bekliyorum

Kızlar endişem acaba kaslardan ve sudan veriyoruz ya geri fazla fazla alırsak naparız ben ilk defa böyle birşey yapıyorum ama geçmişi okudum geri almadık diyorlar siz ne dersiniz

Öpüyorum hepinizi

canım kendimizi motive etcez işte.
ramazanda oruç tutcam allahın izniyle.
inşallah dediğin gibi abartmadan hafif geçirirsek
bayramda fıstık oluruz.

günaydın kızlar.bende tartıldım sabah
79,3 çıktım.ama kabızlık var hala 3 gündür doğru
düzgün gitmedim tuvalete.su içiyorum
yeşil çay,form çay ama fayda etmiyo

bende bugün başlıyorum bu diyete,başlangıç kilom 65.meyve ile başlıyorum bakalım.5 günlük ya bu diyet ben 6 günlük yaptım kendime,1 gün serbet,6.günde sütle mısır gevreği koydum kendime1 gün serbet olunca verdiklerimin azını geri alırım diye düşündüm 2 gün çok

hoşgeldin canım.zaten serbest günde de pek açılmamak
gerek bakalım ben napcam.saldırmıyım da tatil diye

kabızlık varsa meyve gününe kirazla başlayıp üzerine bol bol su içmeni tavsiye ederim. işe yarar kesinlikle.

Herkese merhaba,

Uzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum başlığı. Bugün yarın derken bir türlü başlayamadım. Ama pazartesi günü ben de başladım. Aslında 5 gün dolmadan yazmayacaktım. 5. günün sonunda yapacaktım bununla ilgili yorumumu ama dayanamadım. Her sabah tartılıyorum dayanamıyorum=) Sonuç -2 kg 2 günde. Oldukça iyi benim için bu. Üstelik ben listedeki günlerin yerini değiştirdim, hatta iki günde de liste dışında şeyler yediğim oldu Eminim bu başlığı takip eden yazan yazmayan, deneyip denememeye karar veremeyen bir sürü kişi vardır. Bu durumda bir olumlu yorumun bile ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Binlerce sayfayı tek tek okuyarak ben şu kadar kilo verdim bununla diyenleri aradım saatlerce. Bu nedenle bu yorumu yapma gereği duydum. Bence oldukça başarılı hızlı kilo verdirme konusunda

Kızlar ben utancımdan iki gündür giremedim buraya, takip etmedim sizleri.
Pazartesi ve dün yediklerimi buraya yazsam, 1 sayfa falan tutar herhalde. Abarttım da abarttım artı hiç spor yapmadım.
Ama bir gram bile almamışım
Bu sabah korka korka tartıldım ve kilom hala 82.8. Bu diyeti 5 gün yaptıktan sonraki kilom yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…