- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.321
Kızlar Günaydın bugün ki kilom 59,8 1 yıl sonra kilomun başı 5 ile başlıyor buna seviniyorum 400gr. vermişim benim bugün vermem bayağı azalmış biraz moralim bozuldu ama olsun önemli olan aşağı doğru gitmek.
Bugün kayınvalidemin yazlığına gidiyorum yarın sabah kilo bildirimi yapamayabilirim çünkü baskülümle gitmek komik olacak biraz, cuma akşamı döneceğiz cumartesi son kilomu bildiririm, ama ordan takip edeceğim sizi.
İnşallah siz benim gibi az kilo vermemişsinizdir.
Bugün meyve günü öperim hepinizi kolay gelsin
Benim dün et günümdü ama sadece bir öğün tavuk yedim.Yinede 400 gram vermişim...
1.gün: 80.7
2. gün: 79.9
3. gün: 79.4
4. gün: 79.0
Ya bu arada dedimlki yagdan mı sudan mı gidiyor bu kilolar diye bakayım kendimi ölçeyim dedim.. Geçenlerde kendimi ölçtüğümde 2 cm falan incelmiştim. Bu sabah aynı cıktı.. Sabah şişliğimi anlamadım.. Yoksa kilolar sudan mı gidiyor...
günaydın kızlar bende bugün az vermişim 400 gr..denizyerlitaş canım annen kaç kilo acaba onudaa listeye yazsak?bide yeni katılan arkadaşlar akşama sizi de eklerim..
aslında büyük marketlerde yağ oranını gösteren tartılarda tartılsak süper olur ben bugün dışarı çıkıyorum kızlar akşama anck gelirim ve bugün dışarda ne yiceksem artık biraz kaçamaklı gün olcak sanırım
gözün aydın tatlım :)))))))
Başlangıç Kilom:
91.3 kg
1. gün: 91.3 kg
2. gün: 89.9 kg
3. gün: 89.6 kg
4. gün: 89.2 kg
4 günde 2.1 kg vermiş görünüyorum.
yeter artar bile
günaydın canım,
bence mezurayla ölçmek çok sağlıklı değil, birkaç santim oynayabilir sonuçta. bence sen en iyi elbiselerinden anlarsın.
benimkiler her geçen gün daha da bollaşıyor :)))
ama çok su içiyorum, 3-4 lt kadar.
bu diyeti daha önce de yaptım. 500 gr geri almıştım. ama tabii ki dikkat etmiştim. sonra da üstüne almadım.
ama unutmamak lazım ki, hangi diyet olursa olsun, diyeti bırakınca abanırsak yemeye mutlaka geri alınır kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?