5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar Günaydın bugün ki kilom 59,8 1 yıl sonra kilomun başı 5 ile başlıyor buna seviniyorum 400gr. vermişim benim bugün vermem bayağı azalmış biraz moralim bozuldu ama olsun önemli olan aşağı doğru gitmek.

Bugün kayınvalidemin yazlığına gidiyorum yarın sabah kilo bildirimi yapamayabilirim çünkü baskülümle gitmek komik olacak biraz, cuma akşamı döneceğiz cumartesi son kilomu bildiririm, ama ordan takip edeceğim sizi.

İnşallah siz benim gibi az kilo vermemişsinizdir.

Bugün meyve günü öperim hepinizi kolay gelsin

Benim dün et günümdü ama sadece bir öğün tavuk yedim.Yinede 400 gram vermişim...

1.gün: 80.7
2. gün: 79.9
3. gün: 79.4
4. gün: 79.0

Ya bu arada dedimlki yagdan mı sudan mı gidiyor bu kilolar diye bakayım kendimi ölçeyim dedim.. Geçenlerde kendimi ölçtüğümde 2 cm falan incelmiştim. Bu sabah aynı cıktı.. Sabah şişliğimi anlamadım.. Yoksa kilolar sudan mı gidiyor...

gunaydin kizlar Insallah yarin tartilcam ama iyibirseyler gorecegimi sanmiyorum cok kacamak yaptim adet siskinligide var baya cikacak gibi tarti birkeresinde 63dum adet oldum 1hafta sonra tartilmistim 61 cikmistim adet cok etkiliyor biran once olsamda kurtulsam siskinlikten ama ramazana adetli gircem galiba gelen giden yok hala olmam lazimdi simdiye

günaydın canım,
bence mezurayla ölçmek çok sağlıklı değil, birkaç santim oynayabilir sonuçta. bence sen en iyi elbiselerinden anlarsın.
benimkiler her geçen gün daha da bollaşıyor :)))
ama çok su içiyorum, 3-4 lt kadar.
bu diyeti daha önce de yaptım. 500 gr geri almıştım. ama tabii ki dikkat etmiştim. sonra da üstüne almadım.
ama unutmamak lazım ki, hangi diyet olursa olsun, diyeti bırakınca abanırsak yemeye mutlaka geri alınır kilolar.

kızlar günaydın bugün bende başladım tartı 70 gösteriyo inanmıyorum ya 15 kilo vermiştim ne güzel 1 yıl korudum nasıl oldu anlamadım sabah patatesleri kavurdum hafif tavada tabiki yağsız biraz kekik biraz karabiber ve birazcık haşhaş açık şekersiz çay güne iyi başladım bakalım ne olucak ramazanda da devam ettirmeyi düşünüyorum

Başlangıç Kilom:

91.3 kg

1. gün: 91.3 kg
2. gün: 89.9 kg
3. gün: 89.6 kg
4. gün: 89.2 kg

4 günde 2.1 kg vermiş görünüyorum.

yeter artar bile

............ başlangıç 25 temmuz
mutedeyyin...80.7 / 79.9 / 79.4 / 79
mevhibe34....62.1 / 61.3 / 60.2 /59.8
aksakarya.....67 / 65.6 / 65 / 63.9
denizyerlitas .80.5 / 79.5 / 79.3 / 78.7
annesi .........60.5 / 59.9 / 60 / 59.9
dryrgp .........91.1 / 89.9 / 89.6 / 89.2
gaselle.........60 /? /(baskül yok fırsatı olunca gidecek bebişleri var :))
grifinaco ......76.6 / 76.2 / 77.5 / 77
nurefsani .....72.5 / ? /71.5
twillight11 ....62.6 / 62.1 / 61.4 / 61
nepertes ......55.8 / 55 / 55
mcrgozde......84 / 83.5 / 82.7
suskunkız......114 / 111 /(5 günün sonunda tartılacak)

....................başlangıç 27 temmuz
beyaz16.......65

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende bugün az vermişim 400 gr..denizyerlitaş canım annen kaç kilo acaba onudaa listeye yazsak?bide yeni katılan arkadaşlar akşama sizi de eklerim..
aslında büyük marketlerde yağ oranını gösteren tartılarda tartılsak süper olur ben bugün dışarı çıkıyorum kızlar akşama anck gelirim ve bugün dışarda ne yiceksem artık biraz kaçamaklı gün olcak sanırım

canım dün 60
bugün 59,9
ondada kabızlık var ya bizim sorunumuz bu zaten
neyseki ben dün akşam bugün çıktımwc ye

bugün sebze günüm kızlar akşamdan annem taze fasulye
yapmıştı yağsız tuzsuz.ama ben sabah aceleyle çıkınca
unuttum.iş yerinde mecburen mantar çorbası içtim.onun
kalorisine baktım 160 kalori 1 kasesi.bozuldu büyü.neyse akşam
taze fasulye yicem

Son düzenleme:

ya kıyafetlerim bol geliyor azar azar... iyi madem o zaman :)) benimde moralim bozlmustu :))

molayı bitirdim. sağlam mola vermişl olmalıyım yada beş kilonun yarısı açlık kilosuydu ki iki buçuğu geri geldi. bugun tekrar başlıyorum. 64 kiloyum boyum 170. beni de eklermisiniz arkadaşlar

banane ya oynamıyorum ben bugünde 55 çıktım.bence bu diyette yağdan gitmiyor.sadece fazla su ve şişkinlik gidiyor çünkü bu diyete başlamadan 1 hafta öncesi isveç diyetini bitirmiştim.4 kilo vermiştim.1 haftada 1.5 kilosunu geri alınca buna başladım ama topu topu 800 gr gitti.o da su kaybı olsa gerek.sizler fazla kilo verdiniz ama ben sizin verdiğiniz su kaybını isveç diyetiyle yaptığım için az verdim galiba.valla başka bi mantık geliştiremedim.bu diyeti bitirdikten sonra yorum yapan çok yok.acaba onlar hemen geri alıyorlarmı kilolarını yoksa kalıcı bi şekilde mi zayıfladılar merak ettim.of ya topu topu 2-3 kilo vermek istiyorum çok şeymi istiyorum yaaaaa :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…