5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Olur mu arkadaşım zaten benim hedef 55 değil 54 ve boy farkını unutma hepimiz bomba gibiyiz bence benim yarın sabaha en fazla 500 gr. gider

Kızlar bugünü bildireyim sebze günümdü göbek salata yedim sabah öğlen akşam 3 kere abartmadım, fena değildi kızımla dışarıdaydık hep sizlerin nasıl geçti herkezi tebrik ederim arkadaşlar süper gidiyoruz

süper ya okudum kısmen yazdıklarınızı baya kilo veren var.. bende 67 kiloyum 7 si gitse oh dicem ama gidemiyor bir türlü.. yarın şhirdısına cıkacagım inşallah geldiğimde baslayacagım.. çok heyecanlandım :) görebilirmiyim tekrar acaba 58 li günlerimi inşallahhhh...... hadi hepinize kolay gelsin..

birde bu tarz beslenme sonrası bırakıp kilo alanınız yok mu?
meyve gününde sadece karpuz yesek?
ben et yemem o güne ne koyacagım?
yumurta olan gün sabahtan akşama kadar istediğimiz kadar yumurtamı?

ben yumurta gününde aşağı yukarı on on iki yumurta yedim sanırım:) öyle yapacağımı bildiğim için de sarılarını çıkarmayı yeğledim, ne de olsa sarısı yağ. ben rejim yaparken kedim tombik oldu

az bile yemişsin sadece yumurtamı? başka hiçbir şey yok mu? ben hayatta doymam ki artı çok sarısını yemek safra kesesine zarar diye biliyorum..

olsun canım telafi edersin sonra dikkat et ama

canım ben de 82.7 çıktım bugün

hım en kısa zamanda başlayacagım biraz önce bir tartılıyım dedim demez olaydım 68.8 şu şehirdısına gidip geleyim hemen başlıcam inşallah..ömrüm çürüdü şu diyetlerle falan. hayatımda hiç istediğim kıvamda olamadım.. hep bi diyet savası verdim.. kendimi bildim bileli hemde.. ahh ahh ne cok isterdim yiyp yiyip kilo alamamayı..
tuzsuz tatsız olunca bir doyuyorsun ki , beğenerek yemediğin için tıkıyor sanırım

............ başlangıç 25 temmuz
mutedeyyin...80.7 / 79.9 / 79.4
mevhibe34....62.1 / 61.3 / 60.2
aksakarya.....67 / 65.6 / 65
denizyerlitas .80.5 / 79.5 / 79.3
annesi .........60.5 / 59.9 /
dryrgp .........91.1 / 89.9 /
gaselle.........60 /? /(baskül yok fırsatı olunca gidecek bebişleri var :))
grifinaco ......76.6 / 76.2 /
nurefsani .....72.5 / ? /71.5
twillight11 ....62.6 / 62.1 / 61.4
nepertes ......55.8 / 55 / 55
mcrgozde......84 / 83.5 / 82.7
suskunkız......114 / 111 /(5 günün sonunda tartılacak)

....................başlangıç 27 temmuz
beyaz16.......65

merhaba kızlar uzun süredir bu konuyu takip ediyorum ama sanırım biraz geç kaldım :2: ben pazartesi başlamayı düşünüyorumda ramazan ya nasıl bi yol izlesem fikri olan varmı. bide platese başladım çok yararı olan bi spor tavsiye ederim

hoşgeldin canım evet ramazanda bu diyet yapılmaz bence,ramazanda hamur işi ve tatlıyı yemezsek bir problem olmaz bence..ramazana kadar yap sende 3 günlük yap mesala...platesi bende yapmayı çok istiyorum ama malesef ınt sınırlı..sen ebru şallıyı mı yapıyosun yoksa spor salonuna mı gidiyosun

ebru şallının videosunu indirdim malzemeleride aldım rahat oluyor evde 400 kalori yaktırıyor yarım saat falan sürüyor.ya benim başlangıcı regl dönemine denk geliyo acaba değerlendirsemmi 6 günlük süreci zaten bu sıcaklarda sudan başka bişeyle iftar olmuyorki :44:

bende reglken başladım bir problem olmuyor benim şişkinliğim olmadı bu sefer.

slm
bu diyeti ilk defa duydum sabahtan beride araştırıyorum bende başlamaya karar verdim yarın başlıyorum kilom 96 inşallah bendede etkisini gösterir

sonuçta tartıda yanıltır bir tek sonra düzelir nasıl olsa üşenmedim gittim patates aldım bu saatte hem yürüyüş oldu yarın başlıyorummmmmm

Kızlar sabah evden çok erken çıktım tartılamadım.. ama bugun meyve günümdü bozmadım.. eve demin geldim. kilomu bilmiyorum sabah tartılıp yazıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…