- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.301
günaydın kızlarrr bende 61.4 olmuşum 700 gr..listeyi herkes kilo bildirimini yapınca akşam hallediyim olur mu?
özlem seni de listeye ekliyim mi canım..mevhibe tatlımm çok iyi gidiyorsun maşallah sana zor yetişirim..ufff ben alttaki gülücükleri kullanamıyorum bende açılmıyorum sanırım bilgisayarımda hata varrr
Olur mu arkadaşım zaten benim hedef 55 değil 54 ve boy farkını unutma hepimiz bomba gibiyiz bence benim yarın sabaha en fazla 500 gr. gider
ben yumurta gününde aşağı yukarı on on iki yumurta yedim sanırım:) öyle yapacağımı bildiğim için de sarılarını çıkarmayı yeğledim, ne de olsa sarısı yağ. ben rejim yaparken kedim tombik oldu
Kızlar ben utancımdan iki gündür giremedim buraya, takip etmedim sizleri.
Pazartesi ve dün yediklerimi buraya yazsam, 1 sayfa falan tutar herhalde. Abarttım da abarttım artı hiç spor yapmadım.
Ama bir gram bile almamışım
Bu sabah korka korka tartıldım ve kilom hala 82.8. Bu diyeti 5 gün yaptıktan sonraki kilom yani
............ başlangıç 25 temmuz
mutedeyyin...80.7 / 79.9 / 79.4
mevhibe34....62.1 / 61.3 / 60.2
aksakarya.....67 / 65.6 / 65
denizyerlitas .80.5 / 79.5 / 79.3
annesi .........60.5 / 59.9 /
dryrgp .........91.1 / 89.9 /
gaselle.........60 /? /(baskül yok fırsatı olunca gidecek bebişleri var :))
grifinaco ......76.6 / 76.2 /
nurefsani .....72.5 / ? /
twillight11 ....62.6 / 62.1 / 61.4
nepertes ......55.8 / 55 /
mcrgozde......84 / 83.5 /
suskunkız......114 / 111 /
....................başlangıç 27 temmuz
beyaz16.......65
az bile yemişsin sadece yumurtamı? başka hiçbir şey yok mu? ben hayatta doymam kiartı çok sarısını yemek safra kesesine zarar diye biliyorum..
tuzsuz tatsız olunca bir doyuyorsun ki , beğenerek yemediğin için tıkıyor sanırım
hoşgeldin canım evet ramazanda bu diyet yapılmaz bence,ramazanda hamur işi ve tatlıyı yemezsek bir problem olmaz bence..ramazana kadar yap sende 3 günlük yap mesala...platesi bende yapmayı çok istiyorum ama malesef ınt sınırlı..sen ebru şallıyı mı yapıyosun yoksa spor salonuna mı gidiyosunmerhaba kızlar uzun süredir bu konuyu takip ediyorum ama sanırım biraz geç kaldım :2: ben pazartesi başlamayı düşünüyorumda ramazan ya nasıl bi yol izlesem fikri olan varmı. bide platese başladım çok yararı olan bi spor tavsiye ederim
ebru şallının videosunu indirdim malzemeleride aldım rahat oluyor evde 400 kalori yaktırıyor yarım saat falan sürüyor.ya benim başlangıcı regl dönemine denk geliyo acaba değerlendirsemmi 6 günlük süreci zaten bu sıcaklarda sudan başka bişeyle iftar olmuyorki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?