- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.341
Arkadaşlar...
Şu yumurta günü yerine başka bir şeyler yesek olmaz mı acaba???Yumurta beni çok düşündürüyor.Kolesterol açısından çok tehlikeli.Henüz yok birşey ama varsa da onu tetikler bu kadar yumurta.Hem bu sıcaklarda da yemek imkansız gibi birşey... Beyazı derseniz beyazıyla da tüm gün durulmaz ki:26::26: Ev de olsam dururum fakat çalışınca insanın tansiyonu düşer valla....Acaba ne yenebilir?Eğer onun yerine birşey bulabilirsek ben de başlıycam bu diyete
1.sayfada yumurta yerine süt yada yoğurt diyor canım
Evet canim haklisin pek saglikli oldugu soylenemez ve ben sporsuz bu diyeti uygulayarak yag yakilacagini sanmiyor sporla desteklersek yagdan verebiliriz aman neyse mutluyum hergun biraz daha inceliyorum diyet yapmama gerek kalmiyor yaz zaten bisey yenmiyorgünaydın,
bu sabah 63.5 çıktım.
başlangıç kilom: 67
1. gün: 65.6
2. gün: 65
3. gün: 63.9
4. gün: 63.5
yani 4 günde 3,5 kg.
bugün 5. gün. yani diyetin sonu ama 6. gün de yapmayı düşünüyorum. eşim c.tesileri çalışıyor. sorun olmaz sanırım. pazar mola.
bazı arkadaşlar sudan mı gidiyor diye işkillenmiş. verilen kiloların belki tamamı yağ değildir ama bir kısmının yağ olduğu kesin. zira ben çok inceldim ve giyemediğim giysiler olmaya başladı. göbeğim neredeyse yok oldu.
ancak bence daha önemlisi bu ve benzeri diyetlerin çok da sağlıklı olmaması ve bünyeyi fazlaca zorlaması. bu yüzden en fazla 2 hafta tekrar edilebilir. sonrasında uzunca bir süre, belki 1 ay falan ara vermek lazım bence.
o yüzden önümüzdeki hafta da yapıp bırakacağım ben.
herkese de fazla abartmamayı öneririm.
kolaylıklar.
günaydın herkese.dün kötü bir haber aldım
dedemi yoğun bakıma almışlar.annemler teyzemler
hepsi gitti.moralim alt üst oldu ne olur dua edin dedeme
Ben hala 79... farkeden bişi olmadı..
kaçamak yaptın mı canım bende dünkü kilomla aynıyım ama dün uygulayamadım diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?