5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

oyyy bebegım sende baya degısımler olmus :nazar: sonunda ıdeal kılona gelıceksın darısı basıma :) metabolızmamı hızlandrmak ıstıyorum ama nasıl olcak:( ısvec dıyetı yapıyorum 2 gundur tabı bırakmazsam..

tsk ederim cnm:16:
insallah verirsin yesil cay ic derim baska 2 -3 satte bisey ye meyve kuru kaysi erik gibi yani :64:
bende baya bi degisim yasadim cnm da simdi ins hedefe yaklastim valla kendime cok sahip oluyorum bende krizlere giriyorum ama asla pes etmicem bu yola bas koydum sizlerinde destegiyle basaricam insallah

:1:

tsk ederim cnm:16:
insallah verirsin yesil cay ic derim baska 2 -3 satte bisey ye meyve kuru kaysi erik gibi yani :64:
bende baya bi degisim yasadim cnm da simdi ins hedefe yaklastim valla kendime cok sahip oluyorum bende krizlere giriyorum ama asla pes etmicem bu yola bas koydum sizlerinde destegiyle basaricam insallah

:1:
insallah canım ınsallah yesılcay hep elımde zaten bırakmam onu:) iş beyınde bıtıyo kafaya koydugumuz zaman hepsını basarırız aslında:) değişimlerı yaz buraya destek olurum herzman:17:

insallah canım ınsallah yesılcay hep elımde zaten bırakmam onu:) iş beyınde bıtıyo kafaya koydugumuz zaman hepsını basarırız aslında:) değişimlerı yaz buraya destek olurum herzman:17:

cok tesekkür ederim bende sana her zaman destek olurumm cnm :16:
ne demek insallah hep beraber bütün isteyenler zayiflasin amin..
cnm ben kilo cizelgemi kaydedemiyorum sen anlarmisin kaydolmuyo neden acaba

cok tesekkür ederim bende sana her zaman destek olurumm cnm :16:
ne demek insallah hep beraber bütün isteyenler zayiflasin amin..
cnm ben kilo cizelgemi kaydedemiyorum sen anlarmisin kaydolmuyo neden acaba

amin amin inşallah hep bırlıkte zayıflarız:) bende yapamıyorum canım ya dun baya ugrastım olmadı:14:

Merhaba arkadaslar bende bugun basladim kilom dün 70.8 di bugün 70.3 bakalim yarin ne olacak bi yerden Sonra patates bayiyo az kaldi ins birakmam sizde yazin hergün kilolar ne durumda oldugunu heves edip basaralim insss :66:

ramazanda zar zor 1.8 kilo vermiştim dün tartıldım ne yazıkki geri almışım bende bugün başladım buna patates fena baydı beni de ama biraz verirsem benim için de moral olur sonra normal diyete dönerim yarın tartılıp sonucu söylerim size sizde yazın olur mu

kızlar acaba sağlıklı mı bu diyet yani güçten düşme falan olmasın sonra ben de düşündüm yapmayı ama proteinden eksik beslenince kaslar eriyomuş kızlar hatta kalp kasları ve beyin de zarar görüyomuş o yüzden yapsam mı bilemedim?

bi de bişey sorucam

60 kiloyla başlayıp da 5 kilo veren oldu mu acaba?

nasıl geçiyo beş gün çok zor oluyo mu?

kızlar acaba sağlıklı mı bu diyet yani güçten düşme falan olmasın sonra ben de düşündüm yapmayı ama proteinden eksik beslenince kaslar eriyomuş kızlar hatta kalp kasları ve beyin de zarar görüyomuş o yüzden yapsam mı bilemedim?

bi de bişey sorucam

60 kiloyla başlayıp da 5 kilo veren oldu mu acaba?

nasıl geçiyo beş gün çok zor oluyo mu?

canım öncelikle 5 gün içerinde zaten 2 gün protein le besleniyorsun bence çokda az değil 2. benim ilk gün bugün bir sıkıntı yaşamadım güçten düşme filan olmadı bu diyeti yapıp da tam 5 kilo veren bir çoğunlk yok geneli 3-3.5 vermiş ama 5 kilo da veren var son olarak da bugün yaşadığım tek zorluk bir süre patates yemeyeceğim geçici bir soğukluk yaşıyorum :) o kadar

ben ve eşim birlikte bu diyeti denemeyi düşünüyoruz pazartesi başlıyoruz ;) haydi bakalım paylaşırım burdan tüm gelişmeleri bu arada boy 1.69 kilom 65 önce bir kaç hafta bu diyeti yapıp ardından sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanabileceğim uzun vadeli başka diyetlerle bir kaç ay devam etmeyi düşünüyorum zayıflama maratonuma eliptik bisiklet ve plates ile diyetlerimi desteklemeyi planlıyorum hedef 55 ve sımsıkı bir vücut ;)

Ben bi ara yapmıştım bu diyeti ve 5 günde 3 kilo falan vermiştim sporsuz :10: Ve yine vermem gereken 2-3 kilo daha var.. :31: Pazartesi bende başlıcam.. Hergün gelişmeleri yazarım :55:

Son düzenleme:
Back
X