5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben bu diyeti yapmıcam çünki bu diyette benm dengem sarsıldı ama hepinize sabır ve bol başarı dilerim :) sağlıklı zayıflamalar

slm kızlar.5 ay önce yaptım bu diyeti.83 kg dan 78 e düşmüştüm.bugün tartıldım.yine 78 im.patatesle başlıyorum bugün.bakalım 2.denemede kaç kg gidecek.umarım yine 5 gider.hepimize kolay gelsin.

günaydın kızlar bakıyorum herkes bırakmış diyeti...
ben devam ediyorum ve gün gün yazacağım çünkü
buraya yazmam beni motive ediyor ve diyete bağlı
kalmalıyım diye hissediyorum

KİLO TABLOM
1.GÜN......64
2.GÜN......62.7

KİLO TABLOMUZZZ

12eylül..........13eylül..........14 eylül..........15eylül..........16 eylül

Yaseminm.......64.................62.7

Hepbera ........78.5..............

romromela......58................

tekrar liste hazırladım kızlar günlük kilolarınızı bekliyorum
hadi bakalım kolay gelsin başaşırız inşallah

aaaaaaaaaaaa 77.6 inanamıyorum....şaka gibi...bu kadar etkili bi yöntem olacağını tahmin etmiyordum..77.6 kiloAllah Allah...hiç bu kadarını beklemiyordum...

sabah karışık acılı bi menemen yaptım.sabah sabah...ilk bikaç lokma berbat geldi...ama bu sonuca değer bacılar....

KİLO TABLOMUZZZ

.............. 12eylül.....13eylül.....14 eylül.....15eylül.....16 eylül

Yaseminm......64.........62.7

Hepbera ......78.5.......77.6 süper gidiyorsun arkadaşım

romromela.....58.........?????????

tekrar liste hazırladım kızlar günlük kilolarınızı bekliyorum
hadi bakalım kolay gelsin başaşırız inşallah

Son düzenleme:
elma diyeti yapan herkes bi sürü kilo vermiş.uzun zaman diyet yapamıyorum moralım bozuluyor bir haftada 1 kilo vermeyi bekliyemıyorum kısa sürede cok kilo veresım var ınsallah kızlar vercem.

sebze günü de bittiiiii....eti çok severim...yarınım güzel geçecek inşallah..tek çeşit yemek ne zormuş...elma diyetine başlayan arkadaşım;Allah senin yardımcın olsun..

teşekkür ederim...sen de süpersin...

sebze günü de bittiiiii....eti çok severim...yarınım güzel geçecek inşallah..tek çeşit yemek ne zormuş...elma diyetine başlayan arkadaşım;Allah senin yardımcın olsun..
kesin öyle ama napıyım artık son care elmaya vercem kendımıkilo vermem lazımtutcaz boğazımızı yoksa olmuyor aylarca diyet yapamam yani.

günaydınlar herkese.dün 78 ile başladım.bugün 76.5 a düşmüşüm.hemde bozmuştum dün biraz.bütün gün patates yiyip gece yatarken bir avuç fındık yemiştim.

günaydın kızlar bugün fazla kilo verememişm reglim buna bağlıyorum
KİLO TABLOMUZZZ

.............. 12eylül.....13eylül.....14 eylül.....15eylül.....16 eylül

Yaseminm......64.........62.7.........62.6

Hepbera ......78.5.......77.6 .........kilonu bekliyoruz merakla

romromela.....58.........????????? dünkü ve bugünkü kilonu bildirmeni bekliyoruz...

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum hatta bikere başlayıp bozmuştum akşama kadar patates yeyip akşam için güzel yemekleri pişirince dayanamamıştım bugün yine başladım ve kararlıyım çok okudum etkili bi diyet olduğunu düşünüyorum başlangıç kilom 74 bende her sabah tartılıp yazılcam daha iyi motive oluruz şuan hedefim 70 olmak daha sonrada eskiden beğenmediğim 60lı kilolara dönmek inş başarılı olurum hepimize kolay gelsin

77 kiloyum...sabah aç karnına tartıldım.bugün et günü..eti severim...kolay geçer bugün...

ben 61 olmuşum..regl donemımdeyken gram oynamadım ya olmaz yanı boyle bışey sınır oldum...neysekı bu sabah tartıldım 1 kılo gıtmış...5li sayıları gormek ıstıyom artıkkkk...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…