- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.521
bende katılıyorummerhaba arkadaşlar yarın birçok arkadaş katılacak galiba bu diyete
ben diyorum ki gün gün kilo bildirimi yapalım ve diyet yapanlara ait
bir tablo çıkartayım 5 günde ne kadar kilo vermişiz takip ederiz ve
birbirimizi motive ederiz...
eveetttt
yarın kim başlıyor??????????????????????????????????????????????
bende varım yarın başlıycam şuan kilom 69 sporda yapıorum l carnitine de kullanıorum inşallah hasta olmam aslında special k aldım ona başlayacaktım bunu görünce merak ettim deniycem
1-2 çubuk kraker şu ana kadar.
boyun kaç yaşın kaç evlimisin bekaRMISIN ÇALIŞIYOMUSUN ÖĞRENCİMİSİN tanıt kendini de kaynaşalım
23 yasındayım kasımda düğünüm var allah kısmet ederse kilo vermem lazım spora gidiyorum l carnnitine kullanıyorum yeni basladım 69 kiloyum en az 60 olmam lazım
çok güzel bi gelin olmanı dilerim .bende 17 yaşındayım inş bende kilo veririm ve ünive zayıf başlarım :)
ben tam bilmiyorum kalori cetvelini ama meyvelerden muz üzüm incir in kara listede olduğunu duymuştum ama araştırdım bir patlıcan sadece 28 kaloriymiş bu çok mu ki bide kök tarçık içiyoruz ya kaç kalori onuda biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz şimdiden çok sağolun :)arkadaşlar közlenmiş patlıcan diyorsunuz ama biçok diyetisyen meyvelerden muz-incir-üzüm ve sebzelerden patlıcanı kara listede de tutuyor,,onun yerine kabak soteleyin..ben öyle yapmıştım..4 buçuk kilomu bu diyetle verdim 2 hafta önce,,geride almadım ,,şimdi isveç dietiyle devam ediyorum.ben bu diyet boyunca her sabah bir yemek kaşığı zeytinyağı yuttum bu arada,kabızlığı önlüyor,metobalizmayı hızlandırıyor,,inşallah hepiniz istediğiniz sonucu alırsınız,bu listeyi yazan arkadaştan da allah razı olsun ..demeden geçmiyim bacım
KİLO TABLOMUZZZ
12eylül 13eylül 14 eylül 15eylül 16 eylül
Yaseminm.......64
songulu..........59.5
sukran88........69
romromela......58
herkese kolay gelsin arkadaşlar bugün haşlanmış patates günü şimdi patateslerimi haşlıyorum bol zayıf günler
merhaba arkadaşlar yarın birçok arkadaş katılacak galiba bu diyete
ben diyorum ki gün gün kilo bildirimi yapalım ve diyet yapanlara ait
bir tablo çıkartayım 5 günde ne kadar kilo vermişiz takip ederiz ve
birbirimizi motive ederiz...
eveetttt
yarın kim başlıyor??????????????????????????????????????????????
geçmiş olsun cnm inşallah çabuk verirsin bende tatile 57.5 olarak gittim 59.5-60 arası döndüm .bide okullar açılacakdün gece tatilden döndüm..74 kiloyla gitmiştim(((16 günde 4.5 kilo alınır mı yahu
geçmiş olsun cnm inşallah çabuk verirsin bende tatile 57.5 olarak gittim 59.5-60 arası döndüm .bide okullar açılacak
Şu anki diyetim bitince bunu yapmayı düşünüyorum hadi bakalım seç beğen diyet al
benim bugün çok başım döndü o yüzden 1 kibrit kutusu peynir 2-3 çatal da pırasa yemeği yedimyarın bir tava yağsız menemen yapayım diyorum kızlar..akşama kadar yerim onu..yanında light kola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?