- Konu Sahibi incilideniz
- #12.561
tuz serbestmi bu diyetde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baslardım ama elma dıyetıne basladım.yarın başalamayı düüşünen var mı ?
ben baslardım ama elma dıyetıne basladım.
kızlar bugun başlayan var mı ? ben başladım 69.5 ile ilk patatesimi yedim hiçte sevmem ama yarın sebzeleri tandırda yapmayı düşünüyorum sebze gününde salatadan başka yemek bulan var mı?
ben başlıyorum kilomuz aynıı:))hadii hayırlı olsunn:))![]()
ben bol domatesli semizotu yapıorum yagsız:))veya ıspanak...
bizim burda tandırlar var ekmek yaptıktan sonra onun sıcagına közün içine patlıcan biber domates koyunca müthiş oluyor inşallah bugun yanar yoksa bende semiz otu pişiririm peki salça kullanabilirmiyiz acaba yarın ?
ben bu diyeti birkaç ay önce yapmıştım hiç bozmadım ama hafta sonlarıda dengeli düzgün beslendimm..1.5ayda 7 kilo vermiştimm...sonraa kahretsinn amann çok zayıflamışsıın yeterartık falan filann diiyincee güzelce gaza geldimm ve bıraktımm ..ogün bugündür sanki aç kalmış gibi yedimm:))hoooooooop yine 69 oldumm.yanii diyet bahanee sonrasıı şahaneeee:))verdikten sonra yememe diyeti yapmak lazım asıll:))
kızlar bugun başlayan var mı ? ben başladım 69.5 ile ilk patatesimi yedim hiçte sevmem ama yarın sebzeleri tandırda yapmayı düşünüyorum sebze gününde salatadan başka yemek bulan var mı?
günaydın kızlar bugün fazla kilo verememişm reglim buna bağlıyorum
KİLO TABLOMUZZZ
.............. 12eylül.....13eylül.....14 eylül.....15eylül.....16 eylül
Yaseminm......64.........62.7.........62.6
Hepbera ......78.5.......77.6 .........kilonu bekliyoruz merakla
romromela.....58.........????????? dünkü ve bugünkü kilonu bildirmeni bekliyoruz...