5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

konu sahibi kızacak ama ben tuz kullanıyorum arkadaşlar...yiyemedim napiimm..ama hergün denedim.ilk patatesi,ilk sebzeyi,ilk eti tuzsuz hazırladım.ama afedersiniz kusacaktım neredeyse...zaten ekmek yok,yanında değişik ek bişey yok....ben bugün bu diyetin mantığını anladım:)))aynı şeyleri akşama kadar yedirerek,o yiyecek grubundan bıkmamızı sağlıyor:)))böylece diyeti bıraksak bile kilo almıyoruz:)))

inanın..ne patates,ne sebze ne de et göresim var:((((yarınki meyve gününü hasretle bekliyorum.inşallah yarın akşam aynı şeyleri meyveler için de yazmam...

kızlar bugun başlayan var mı ? ben başladım 69.5 ile ilk patatesimi yedim hiçte sevmem ama yarın sebzeleri tandırda yapmayı düşünüyorum sebze gününde salatadan başka yemek bulan var mı?

bizim burda tandırlar var ekmek yaptıktan sonra onun sıcagına közün içine patlıcan biber domates koyunca müthiş oluyor inşallah bugun yanar yoksa bende semiz otu pişiririm peki salça kullanabilirmiyiz acaba yarın ?

sanırım koyulabilir yagsız ve tuzsuz olmak şartıyla :))inşallah veririz :):52:

ben bu diyeti birkaç ay önce yapmıştım hiç bozmadım ama hafta sonlarıda dengeli düzgün beslendimm..1.5ayda 7 kilo vermiştimm...sonraa kahretsinn amann çok zayıflamışsıın yeterartık falan filann diiyincee güzelce gaza geldimm ve bıraktımm ..ogün bugündür sanki aç kalmış gibi yedimm:))hoooooooop yine 69 oldumm.yanii diyet bahanee sonrasıı şahaneeee:))verdikten sonra yememe diyeti yapmak lazım asıll:))

ben bu diyeti birkaç ay önce yapmıştım hiç bozmadım ama hafta sonlarıda dengeli düzgün beslendimm..1.5ayda 7 kilo vermiştimm...sonraa kahretsinn amann çok zayıflamışsıın yeterartık falan filann diiyincee güzelce gaza geldimm ve bıraktımm ..ogün bugündür sanki aç kalmış gibi yedimm:))hoooooooop yine 69 oldumm.yanii diyet bahanee sonrasıı şahaneeee:))verdikten sonra yememe diyeti yapmak lazım asıll:))

evet canım haklısın ya hep dikkat etmek lazım bende verdim daha onceler sonra bırakınca alıyosun bu diyeti ilk defa deniycem eger başarılı olursam dugune kadar hep bunları yemeye razıyım :)

kızlar dün 77.6 kiloymuşum..sabah tartıldım..76.3 kiloyum...protein daha hızlı verdiriyor demek ki....:52:ya ben kalori sayarken 1 haftada veremiyordum bu 1 günde verdiğimi:53:inanılmaz...hakkaten inanılmaz...

kızlar bugun başlayan var mı ? ben başladım 69.5 ile ilk patatesimi yedim hiçte sevmem ama yarın sebzeleri tandırda yapmayı düşünüyorum sebze gününde salatadan başka yemek bulan var mı?

ben acılı menemen yapmıştım..sabah akşam ondan yedim...öğleyin patlıcan salatası yaptım közledim...değişiklik olsun diye ondan yedim...

günaydın kızlar bugün fazla kilo verememişm reglim buna bağlıyorum
KİLO TABLOMUZZZ

.............. 12eylül.....13eylül.....14 eylül.....15eylül.....16 eylül

Yaseminm......64.........62.7.........62.6

Hepbera ......78.5.......77.6 .........kilonu bekliyoruz merakla

romromela.....58.........????????? dünkü ve bugünkü kilonu bildirmeni bekliyoruz...

yaseminmcim nerdesin...

KİLO TABLOMUZZZ

.............. 12eylül.....13eylül.....14 eylül.....15eylül.....16 eylül

Yaseminm......64.........62.7.........62.6.......62.5

Hepbera ......78.5.......77.6 .........77...........76.3

regl olduğumdanmı böyle anlamadım kilo vermem durdu

Back
X