5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm cnm bnim gözlemlediğime göre hiç spor yapmayanlar 2-3 verio yuruyus yada spor yapanlar4 e kadar verio günde bi saat tavsiye ederim vaktin varsa hersey sınıırsız halsiz düşmezsin ama spor yaparsan daha zinde olursun suyuda ihmal etme en az 2 lt iç bence kolay gelsin

sağol canım pazartesi başlıcam yazarım bende umarım başarırım bu hafta vaktim olur sanırım yürürüm 1 saat .ama merak ettiğim yağdan gidiyor dimi sudan falan gitmiyor umarım verdiğimiz kilolalar farfk edliyormu :)

sağol canım pazartesi başlıcam yazarım bende umarım başarırım bu hafta vaktim olur sanırım yürürüm 1 saat .ama merak ettiğim yağdan gidiyor dimi sudan falan gitmiyor umarım verdiğimiz kilolalar farfk edliyormu :)

sen yeteri kadar suyunu içip yürüyüşünü yaparsan yağda gider bence pazartesi yazacam ebnde toplam kaç kilo verdim

bende basladım bakalım bu dıyete..suan 74 kusurum...sabah spora gıttım ...2 orta boy patates hasladım yedım..sımdı yıne patates haslıyorum...bakalım yapacam haftaya 70 olmam sart..

selam millet...sabahtan beri misafirlerim vardı.yazmaya fırsat bulamadım.dün son günümdü.sabah tartıldım...74.8 kiloyum.:24::nazar::62::64::65:

hedefim 75 ti...çok şükür...kızlar kendinize iyi bakın..hepinize bol kilo vermeler diliyorum..bu sabahtan itibaren kalori sayımına geri dönüyorum...:71::54::80:

ben de bugün basliyorum insallah sonuna kadar giderim :97::97::97::97: hepimize kolay gelsin...

Arkadaşlarr Günaydın, merhaba... :)) Bende Bugün başladım..Kilom 62.9 bu sabah. Asıl hedefim 53 kg ... Hergün tartılmayı düşünmüyorum..sizce hergün sabah not almak mı iyi en son gün mü ??? :10:

kızlar verdiğim kiloyu hala geri almadım.kalori saymaya başladım ondan sonra...geri alırsınız,sudan verirsiniz diyenlere inanmayın...hakkaten güzel ve etkili bi yöntemmiş...mute,beyaz..ikinize de başarılar diliyorum canlarım benim...

Patates Günümü 6 patates 2.5 litre su 2 bardak bitki çayı ile bitirdim :) Aç hissetmiyorum, zorlanmadım hiç bugün. Yarım saat yürüş yaptım, evde temizlikte yaptım..sabahta 20 mekik.:66:

selam kızlar :16:
ben bu diyeti 2 sene önce deneyeyim demiştim,ilk gün yumurt yapayım dedim,benim haşlama yumurtaya alerjim var gibi bişey :25:
akşama doğru tüm yumurtaları çıkarttım :84:
bi dahada yapmadım.
şimdi gene başlamak istiyorum ama yumurta yerine başka bişey yemek istiyorum ben :56:
mesela diğer günler yenen bi besini yumurta günü yerine yesemde olur mu?
ya da çok az yumurta çok az da salatalık falan yesem?
bu arada yarın başlayan varsa beraber takip edelim :29:
ben yarın başlayacağım ve hedefim 5 kilo :122:

selam kızlar :16:
ben bu diyeti 2 sene önce deneyeyim demiştim,ilk gün yumurt yapayım dedim,benim haşlama yumurtaya alerjim var gibi bişey :25:
akşama doğru tüm yumurtaları çıkarttım :84:
bi dahada yapmadım.
şimdi gene başlamak istiyorum ama yumurta yerine başka bişey yemek istiyorum ben :56:
mesela diğer günler yenen bi besini yumurta günü yerine yesemde olur mu?
ya da çok az yumurta çok az da salatalık falan yesem?
bu arada yarın başlayan varsa beraber takip edelim :29:
ben yarın başlayacağım ve hedefim 5 kilo :122:

ölesine gezinirken gördüm yani bu diyeti yapmıyorum :32: ama söyliyim.yumurta yerine süt veya yoğurtta yiyebilirsin.ilk sayfada yazıyordu sanırım :10:

Back
X