- Konu Sahibi incilideniz
- #12.581
kızlar günü kapattım 7 patates 3 lt su içtim bide kaçamağım oldu çok pişmanım yarın hiç olmaz inşallah
umarım bu ezıyete deger inş kıloları gerı almazsınız.....ben yaptım bıraktıgın anda gerı gelıyor....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günü kapattım 7 patates 3 lt su içtim bide kaçamağım oldu çok pişmanım yarın hiç olmaz inşallah
umarım bu ezıyete deger inş kıloları gerı almazsınız.....ben yaptım bıraktıgın anda gerı gelıyor....
mayıs sonunda yapmıştım sınırlı olanı..ancak hergün kaçamaklarım olduvermem gereken 2 kilom vardı ve 5 günün sonunda 2 kilo verdim..48 kilo oldum
bugün itibariyle hala 48 kiloyum:89:
...
sabah tartıldım 75.6 kiloyum....oley....
tebrik ederim cnmmm bir daha yapacakmısın diyeti bitirince devamlı yapsak zararı olur mu acaba
KİLO TABLOMUZZZ
.............. 12eylül.....13eylül.....14 eylül.....15eylül.....16 eylül
Yaseminm......64.........62.7.........62.6.......62.5...........62.4
Hepbera ......78.5.......77.6 .........77...........76.3........75.6 süpersin arkaaşım çok iyi gidiyorsun
yarın sabah 74 ü görürsün 5 günde 4 kilo vermiş olacaksın![]()
kızlar bu diyette hiç tuz yokmu? gerçekten işe yarıyosa bende yarın başlayabilirim.
tekrar yapamam...bişeyleri ayırarak yemeyi sevmiyorum..bu diyeti deneyerek bunu anladım...ben yine kalori saymaya devam edeceğim..hedefim 60 kilo...4 ayda hedefe ulaşırım..acelem yok ..ben bu kiloyu 2 yılda almıştım..
sürekli yapabilirim diyorsan sen devam et canım.bence bi zararı yoktur..çünkü her besin grubudan yeniliyor..2 gün dinlenmesi var..
teşekkur ederim cnm cvpladıgın için ben sevdim bu düzeni karışık olunca ne yiycem düşüncesi oluyo :)
manken gibisin desene :) bnmde hedefim 55 inşallah 2 gun arayla her hafta yapsam sorun olur mu acaba
...e hadi sana kolay gelsin...sen buldun öyleyse diyetini...
kızlar bu diyeti yaparken ne kadar yürüyüş yapıyorsunuz