• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

mutlaka şişkinlik vardır ancak daha önce de yazmıstım bu dıyetlerle verılen kilolar bıraktıgın anda gerı döner diye.....çünkü bende yaptım bıraktım normal dıyetıme devam ettım hopp gerı geldı kilo bu dıyetle kaybedılen vucutta ki sudur zaten....

galiba haklısın cunku aynısı bana oldu ozamn ben bu diyeti düğünden 5 gun once mi yapsammm:52::52:

Merhaba Arkadaşlar Benim 5 günlük diyetim bitti. Ve Günlük Kilo Grafiğim Şu şekilde oldu:
63
62.1
61.6
60.9
60.5
60.5 C.tesi sabah

toplam: 2.5 Kg
Son 3 gün Tuvalete gidemedim malesef..:43: muhtemelen 59 kilo cıvarıyımdır aslında..

Merhaba Arkadaşlar Benim 5 günlük diyetim bitti. Ve Günlük Kilo Grafiğim Şu şekilde oldu:
63
62.1
61.6
60.9
60.5
60.5 C.tesi sabah

toplam: 2.5 Kg
Son 3 gün Tuvalete gidemedim malesef..:43: muhtemelen 59 kilo cıvarıyımdır aslında..

tebrik ederim yaa... coook güzel bi sonuc.. ben de bi dayanabilsem keske yapcam da patatesle basliyor ya ben iste o gün birakiyorum yaa :50::50::50::50::50: sevmiyorum patatesi.. peki iki gün dinlenip yine devam etcek misin??? bu diyeti birden birakmak iyi olmuyor sanirim..

Regen, Evet 1 hafta daha yapacağım en azından.. dediğin gibi iyi olmayacağını düşünüyorum çünkü bu hafta su vermiş olabilir vucut..ancak 2. hafta artık yağlara geçer diye düşünüyorum..Başlayacağım P.tesi tekrar.. Yemek günlerindende En zorlandığım et günü oldu... Patates ve Meyve günü en güzelleriydi Sabret canım, napalım kilolardan başka türlü kurtulmak zor... :43:

Regen, Evet 1 hafta daha yapacağım en azından.. dediğin gibi iyi olmayacağını düşünüyorum çünkü bu hafta su vermiş olabilir vucut..ancak 2. hafta artık yağlara geçer diye düşünüyorum..Başlayacağım P.tesi tekrar.. Yemek günlerindende En zorlandığım et günü oldu... Patates ve Meyve günü en güzelleriydi Sabret canım, napalım kilolardan başka türlü kurtulmak zor... :43:

evet cok haklisin.. et gününde ben de kahvalti yapmam heralde ya da ton baligi felan anca yerim.. pazartesi esimin de izini bitiyor artik, ben de öyle yapcam napalim dayanmak lazim.. baska türlü yolu yok. hamile kalmadan bu aldigim fazla kilolari vermek zorundayim yoksa bilmiyorum ne olurum sonunda :50::50::50::50: iki ayim kaldi korunma sürecinin bitmesine, bir kac hafta bu diyeti yapsam zaten fazla kilolar gider kalan sürede de sabitlenme dönemine gecersem muhtesem olur.. hadi bakalim pazartesi baslayim ben de insallah :52::52::52::52:

evet cok haklisin.. et gününde ben de kahvalti yapmam heralde ya da ton baligi felan anca yerim.. pazartesi esimin de izini bitiyor artik, ben de öyle yapcam napalim dayanmak lazim.. baska türlü yolu yok. hamile kalmadan bu aldigim fazla kilolari vermek zorundayim yoksa bilmiyorum ne olurum sonunda :50::50::50::50: iki ayim kaldi korunma sürecinin bitmesine, bir kac hafta bu diyeti yapsam zaten fazla kilolar gider kalan sürede de sabitlenme dönemine gecersem muhtesem olur.. hadi bakalim pazartesi baslayim ben de insallah :52::52::52::52:

Ben Et gününde sabah hindi füme yemiştim sonra kekli biraz tavaya su koyup baget pişirdim.. öyle yaptım ama tüm gün 4 parça yedim ondanda 4 ten sonra bişey yiyemedim...miğdem bulanmaya başladı.. umarım bu 2. hafta daha iyi geçicekk ikimiz içinde:21:

Bu arada haftaya tekrar etmekten vaz gectim bu diyeti 1dilimde olsa ekmek yiyebilmek bir luksmus bunu anladim :)) kalori hesabi yaparak kendi diyetimi yapip tum fazlaliklardan kurtulmayi planliyorum hedefim 55 ve bu hedefe saglikli bir beslenme programi ve bol sporla ulasicam

Son düzenleme:
Evet dun son gunumdu bu sabah tartildim

Sonuc: baslangic:66.8 bitis:64.3

2.5 kilo hem emziriyorum hemde spor yaptim 5gun boyunca. kendi kalori hesaplayarak yaptigim diyetimde haftada 1.5 kilo veriyorum vede hic yasak ve kisitlama duygusu yasamiyorum hemde kilolar geri gelmiyor tavsiye ederim sevdiginiz yiyeceklerle kalori hesaplayin ve bol spor herkese basarilar arkadaslar ben 55 olana kadar azimle devam edicem arada bu tarz sok diyetler denemeyi dusunuyorum tabiki

Geçen hafta yaptığım 5 günün ardından verdiğin 2.5 kg'nin 1.2 kg sini geri almış olduğumu görmekteyim....:43:oysaki hafta sonu spor yapıp dikkat ettim:19: ...Bu diyetin doğruluğunu anlamak için 1 hafta daha şans veriyorum :85:.. ve bugün tekrar başlıyorum... Şuan kilom 61.9 umarım bu 5 günün ardından artık 50'lere düşebilirim...

Günaydın, ben de bu diyeti yapmaya karar verdim. 3 kilom var vermek istediğim. 56 kiloyum, boyum 1.64. dukan diyeti denedim ama başarılı olamadım. bugün başladım bu diyete. sabah patates yedim. Bana da destek olursanız sevinirim. Çünkü bu yapacağım ilk ciddi diyet olacak.

Back
X