• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bugun basladim ilk denememde daha ilk gunden bir yemek daveti yuzunden bozmak zorunda kalmistim bu sefer asla birakmak yok bugun ortalama 4 haslanmis patates yedim aci pul biber, karabiber, nane ile tatlandirarak oglen turk kahvesi aksamda sekersiz cay bugunu boyle kapattik . Ayrica 30 dak parkta yuruyus yaptim ve evde 30 dak plates

BASLANGİC KİLOM : 66.8 (1.800 gramini son 1haftada aldigim icin 5 kilo veerebilecegime inaniyorum ben )

HEDEF: 62 kilo

ıyı geceler arkadaslar off moralım okadar bozukkı Bende zayıflamak ıstıorm :(( öyle mutszumkı aglamak ıstıorm suan Kocamda begenmıor benı artık ne yapıp ne edıp zayıflamam lazım benım :(
ben et yerıne baska bısı yesem olmazmı ?
Suan taaaam 95.9kg gelıorm hıc azalmıor hep dahada cok kılo alıorm Allahım sen bana yardm der
Sısgo olmak cok kotu bısı arkadaslar yaa ....
Iyı Geceler ...

ıyı geceler arkadaslar off moralım okadar bozukkı Bende zayıflamak ıstıorm :(( öyle mutszumkı aglamak ıstıorm suan Kocamda begenmıor benı artık ne yapıp ne edıp zayıflamam lazım benım :(
Suan taaaam 95.9kg gelıorm hıc azalmıor hep dahada cok kılo alıorm Allahım sen bana yardm der
Iyı Geceler ...

Lütfenn üzülme, moralini bozmaa, birşey yok atalatıcaksın istersen öncelikle doktorlada başlayabilirsin, hormanal kontrol ederler eğer herşey yolundaysa ozaman güzelce bir diyete başlarsın.. bu diyet gayet güzel..isterse 5 gün uymaya çalış bir gör nasıl sonuç alıcaksın.. Ayrıca en önemli şey moralin, sakın stress yapıp moralini bozma! Böyle yaparsan stresten de kilo vermen yavaşlar. o yüzden planla öncelikle doktor, sonra güzel bir diyet spor.. bride eşinle pozitif ol.. hep güler yüzlü, kilolar yüzünden moral bozukluğu yapma :20: onunda dikkatini o yöne çekme..rahat oll <3 Allah yardımcın olucak inshallah.. iyi geceler arakadaşım

yarın bende başlıyorum kızlar bu diyete bakalım haftaya durum nasıl olcak

Iyı Geceler ...

Merhaba bu veya baska bir diyet farketmez emin ol sen kendine guvendikce ve coskuyla her sabah uyanip basariya bir adim daha yaklasiyorum diyerek gune basladikca mutlaka ama mutlaka olumlu sonuc vericektir. Ayrica hep sunu dusun bugun baslasan 3 ay sonra fistik gibi zayif bir bayan olursun aglanacak kadar buyuk bir dert olsaydi bu kadar kisa surede kurtulabilirmiydin sence ;)

Arkadaşlarım diyetim bu sabah itibari ile bitti.
86.2 ile başlamıştım 83.5 oldum.Süper bir sonuç değil ama 5 gün için hiç de fena değil.Daha önce ki hafta da kalori hesabı yaparak diyet yaptığım için çok veremediğimi düşünüyorum.Yarın tekrar başlayacağım.Deneyimlerimi paylaşırım.Sevgiyle kalın...

Lütfenn üzülme, moralini bozmaa, birşey yok atalatıcaksın istersen öncelikle doktorlada başlayabilirsin, hormanal kontrol ederler eğer herşey yolundaysa ozaman güzelce bir diyete başlarsın.. bu diyet gayet güzel..isterse 5 gün uymaya çalış bir gör nasıl sonuç alıcaksın.. Ayrıca en önemli şey moralin, sakın stress yapıp moralini bozma! Böyle yaparsan stresten de kilo vermen yavaşlar. o yüzden planla öncelikle doktor, sonra güzel bir diyet spor.. bride eşinle pozitif ol.. hep güler yüzlü, kilolar yüzünden moral bozukluğu yapma :20: onunda dikkatini o yöne çekme..rahat oll <3 Allah yardımcın olucak inshallah.. iyi geceler arakadaşım

Slm eevet moralımı cok bozyorm doktora gıttım 4 kılo vermıstım 1 ay ıcerısınde sonra gıtmez oldm kucuk bebegım var zor oluor oyuzden kendım basarmak ıstıorm benım en buyuk hatam dengelı beslenmemek hep 1 ögun yıym ıstıorm ama Sonucu goruyoruz ıste...
Dogum kılolarımda kaldı uzerımde allah hayırlısını versn
benı bole motıve ettıgınız ıcın cok tsk ederım sıze ben bu ısı basarıcam ınanaıorm kendıme ..

Merhaba bu veya baska bir diyet farketmez emin ol sen kendine guvendikce ve coskuyla her sabah uyanip basariya bir adim daha yaklasiyorum diyerek gune basladikca mutlaka ama mutlaka olumlu sonuc vericektir. Ayrica hep sunu dusun bugun baslasan 3 ay sonra fistik gibi zayif bir bayan olursun aglanacak kadar buyuk bir dert olsaydi bu kadar kisa surede kurtulabilirmiydin sence ;)

bıraz dişimi sıkıcam napalım ınsallah sızlerle burda guzel zaman gecerırım
bugun sabah uyandıgımda cok farklı kalktm bıle zaten bır sevınce bır merak var ...
tsk ederım

Iyı Geceler ...

Canım üzülmene gerek yok ya... :34: Panik yapma, ne kadar kilolu olupta verenler var.Tanıyorum bir arkadaşım 105 kiloydu,şu an 80 kilo ve hala devam ediyor zayıflamaya.. sen neden vermeyeceksin ki :33:
Verirsin,yeterki gercekten iste ve iradene hakim ol... Azıcık boğazını tutup,spor yaptın mı gerisi gelir zaten... :64:

86.2 ile başlamıştım 83.5 oldum.Süper bir sonuç değil ama 5 gün için hiç de fena değil.Daha önce ki hafta da kalori hesabı yaparak diyet yaptığım için çok veremediğimi düşünüyorum.Yarın tekrar başlayacağım.Deneyimlerimi paylaşırım.Sevgiyle kalın...

maşallah :nazar: tebrik ederim seni :16:

Benimde bugün 3. günüm ama görümcelere gidecekmişiz :44: O yüzden gitmeden bol bol sebze yiyip, ordada salata ve sebze yemeklerinde yemeyi düşünüyorum.İnş. bi aksilik olmaz :59:

Cuma günü bitecek zaten.. 1 gün dinlenip pazar günü yeniden başlayacagım :))

Iyı Geceler ...

ya benim esim de dalga gecmeye basladiii :59::59::59::59: ben de disimi sIkIp vermem lazim aldigim kiloyu bu hafta boya badana isleri yüzünden hem düzensiz yedim hem de yedigim hesabini tutamamdim.. seni cok iyi anliyorum canim benim üzülme sakin, kilo aldigimda takmamistim taki esim sen iyice sisko oldun diyene kadar ki o zaman su halimdem bikac kilo daha zayiftim :84::84::84::84: sonra bi azimle 3 kilo verdim demez mi esim, ha söyle o bi ara halin neydi öyle diye... simdiki psikolojimi sen düsün...

simdi sicak kahve iciyorum, gecen birinden duydum.. dediki: ben yemegimi hep soguk seylerle yerim, su ayran vs gibi, eger sabah ac karnina mideme sicak bir sey degerse bütün gün dogru dürüst bir sey yiyemem, zayiflarim o yüzden.. kilo alinca sabahlari ve aclik hissettikce bi iki bardak cay icerim o benim bütün gün istahimi keser.. iki gündür ben de sabahlari sicak bir seyler iciyorum tabi sekersiz felan.. sen de dene sbi kac gün sonra tekrar haberleselim ise yarar bakarsin istah kesilir :52::52::52::52::52:

hayiiiir bence 5gün icin süpppeeerrrr bi sonuc.. ben 5günde 5kilo vermeyi hic beklemiyorum zaten böyle coook asiri kilosu olan verebilir anca.. o da bünyenin yaktigi enerji normalden cok oldugu icin.. benim mesela 7-8 kilo fazlam var 5günde hayatta 5kilo veremem.. ama sen 3kilo vermissin coook güzel bi sonuc tebrik ederim seni :46::46::46::46::46::46:

=))) sıze bısı sorucam yaa ben et yerıne baska bısı yesem olmazmı tavuk balık et bunları hıc yıyemem beeeennn .. helede sabahtan baslıorsun ayyy kusarım ben :2:
ben sankı buralarda yemek tarıfı gordum o nerdeydı ?? bırı bana yardmmmmm etsnnn =)))

Son düzenleme:
Evet yaklaşık kilo gitti...Ben bu diyetten gerçekten memnu kaldım.Yapmayı düşünen arkadaşlar hiç düşünmesin.
Spor yapamadım.Çok yoğun çalışıyorum çünkü.2 gün ara vericem.Özellikle akşam çok hafif şeyler yiyerek dengelemeyi düşünüyorum.
Sonra tekrar başlıycam.Daha öncede yazmıştım patatesi haşlamadım.fırında kabuklarıyla pişirdim.Kumpir gibi oldu.Tavuk gögüs etini kuşbaşı doğradım az su ile pişirdim.meyve gününde biraz lor peyniri yedim.mide bulantısı olmasın diye.sebzeleri de fırınladım.
Ama yeni hafta da az yağlı çok az su ile sebze yemeği yapmayı planlıyorum.zeytin yağlı gibi ama yağsız.Yumurta yemedim activya yoğurt yedim.ve sonuç fena değil.

tadı güzel..yumurta günümde denedim.haşlanmış yumurtadan bıkmıştım.değişik bir tad oldu.

arkadaşım, 90 kg dan 75 'e düşmüşsün grafiğinde ne kadar sürede oldu bu ? çok süperr sadece bu diyetmi yaptın ? ben şuan bu diyette 3.günümdeyim, sence buna hafta başa devam etmek mi güzel yoksa daha iyi bir diyet var mı ?

yok canıııımmm...mucize diyet diye bişey yok tabi ki...5 ay boyunca kalori saydım..ve çok azimle tavizsiz ...mesela sadece 2 kere 1200 kaloriyi geçtim..yerleşmiş kiloları vermek zaman alıyor..beş günde beş kilo diyetini de geçen hafta çıktığım tatilde aldığım 3.5 kiloyu vermek için denedim.işe yaradı.şimdi yine kalori sayıyorum.

bi 15 kilo daha vermeyi hedefledim.inşallah 2012 mayısında 60 kilo olacağım ve doğumgünümde 40 yaşına 60 kilo olarak basacağım..90 kilo olarak değil:65:

yok canıııımmm...mucize diyet diye bişey yok tabi ki...5 ay boyunca kalori saydım..ve çok azimle tavizsiz ...mesela sadece 2 kere 1200 kaloriyi geçtim..yerleşmiş kiloları vermek zaman alıyor..beş günde beş kilo diyetini de geçen hafta çıktığım tatilde aldığım 3.5 kiloyu vermek için denedim.işe yaradı.şimdi yine kalori sayıyorum.

ya benimde hatam.. tatlıyı dondurmayı çok seviyorum:56: o kadar çok yemiyorum zaten ama yani 1 magnum yersem üstüne diğer şeyler günlük kaloriyi aşıyorum ..bir kaç ay önce 57 kg dim hemen kilo alıyorum vuducum kilo almaya çok musait :43:..hep dikkat emem lazım hayatım boyunca..şimdi birde evleneceğim hayırlısıyla, mümkün olduğu kadar vermek istiyorum 2 ayda..

Back
X