• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aslında bende reaktif hypoglisemi var..gün içinde çok fazla şeker tüketme ihtiyacı hissediyorum.her akşam ben de bir magnum yiyorum.ama mini olanından..tatlı ihtiyacımı günde 6 öğün yiyerek atlatabiliyorum.

yok canıııımmm...mucize diyet diye bişey yok tabi ki...5 ay boyunca kalori saydım..ve çok azimle tavizsiz ...mesela sadece 2 kere 1200 kaloriyi geçtim..yerleşmiş kiloları vermek zaman alıyor..beş günde beş kilo diyetini de geçen hafta çıktığım tatilde aldığım 3.5 kiloyu vermek için denedim.işe yaradı.şimdi yine kalori sayıyorum.

hım.. sen o yüzden bu kadar cok vermişsin bu hafta :44: aferin kız sana :))

bi 15 kilo daha vermeyi hedefledim.inşallah 2012 mayısında 60 kilo olacağım ve doğumgünümde 40 yaşına 60 kilo olarak basacağım..90 kilo olarak değil:65:

inş. canım.. bende 8 marta kadar 60 olmak istiyorum ama bakalım olacak mı? :43:
5 ay 2 haftam var.Vermem gereken 16 kilo var su an.. inş. veririm ... :44:

Son düzenleme:
Bugun sebze gunum marul salatalik domatez salatasi ile kahvalti yaptim az once biraz aciktim (14:30) 1 salatalik 1domatez birkac yaprak marul yedim bugun biraz zor geciyor bilgisayar basinda calistigim icin konsantre olamiyorum isime , haftaya sebze gunumde firinda sicak sebzeler dusunuyorum salata aciktirdi

Bugun sebze gunum marul salatalik domatez salatasi ile kahvalti yaptim az once biraz aciktim (14:30) 1 salatalik 1domatez birkac yaprak marul yedim bugun biraz zor geciyor bilgisayar basinda calistigim icin konsantre olamiyorum isime , haftaya sebze gunumde firinda sicak sebzeler dusunuyorum salata aciktirdi

Evet bencede salata cok azıktırıyor.. bütün gün salata olmaz zaten :))

Haftaya kırmızı biber patlıcan közle, yada taze fasulye yap yagsız..
Yada fırın poşetine doldur sebzeleri,pişsin öyle ye :))

Yumurta gününe geldin mi sen? Ya o kadar tok tutuyorki anlatamam.Ben dün sabah 11 de, 3 yumurta 2 bardak süt içtim, Saat 4 e kadar hiç acıkmadım ya... sonrada 19.30 da 2 yumurta daha yedim azıcık yogurtla... bitti günüm :))

Benimde bugün sebze günümdü.Misafirliğe gidecektik ama kaldı ve kötü taraf ben kahvaltımı yaptım :44:
Ama olsun , diyetle alakası olmıcak ama ben yinede akşama kadar kemke yemektense sebze yiyeceğim..

ben de 60 olmuşum ya acil 5kilo vermem lazım ama bunları yersem tuvalete hiç çıkamam gibi geliyo zaten çok kabızlık çekiorum.hani sadce kahvaltıyı 1dilim ekmek peynirle yapıp güne yazılankarla devam etsek olmaz mı ya da kabızlık çekmemek için ne yapılabilir

ben de 60 olmuşum ya acil 5kilo vermem lazım ama bunları yersem tuvalete hiç çıkamam gibi geliyo zaten çok kabızlık çekiorum.hani sadce kahvaltıyı 1dilim ekmek peynirle yapıp güne yazılankarla devam etsek olmaz mı ya da kabızlık çekmemek için ne yapılabilir

ben bu diyeti sevdim şahsen :)) 63 le başladım bugün 61.6 yım 3. günüm.. bugün bende tuvalet sorunu yaşadım halen çıkamadım form çayı içmeye başladım. yani form çayı içebilirsin, ve de ılık su yatmadan önce bir kaç bardak.. sorunu çözeceğini düşünüyorum..

ben kendımı cok kotu hıssedıyorum,,hıç halım yok bıtkinim :(( bu dıyetten cok umutluydum ama nıye beceremedım nıye veremedım anlamadım 3.haftammı 4.haftammı ne bugun kafam durdu artık bugun bozdum,,şuan klavyenın tuşlarına bıle zor basıyorum halim yok,,ve çok şişkinim nedense hep açım yag yok tuz yok hamur işi yok nıye zayıflayamadım ben ..2,5 kılo vrdım sadece ama hiç belli olmuyor dış gorunuş olarak...ne yapıcam bılmıyorum:(( çook üzgunum şuanda..:( 62 kıloyum,52 olmaktı amacım..................

baharat var yani tuz hiç yok mu:53: şeker ok ama tuzsuz ben de yapamam hele tuzsuz patates et asla yiyemem

Yumurta gününe geldin mi sen? Ya o kadar tok tutuyorki anlatamam.Ben dün sabah 11 de, 3 yumurta 2 bardak süt içtim, Saat 4 e kadar hiç acıkmadım ya... sonrada 19.30 da 2 yumurta daha yedim azıcık yogurtla... bitti günüm :))

Benimde bugün sebze günümdü.Misafirliğe gidecektik ama kaldı ve kötü taraf ben kahvaltımı yaptım :44:
Ama olsun , diyetle alakası olmıcak ama ben yinede akşama kadar kemke yemektense sebze yiyeceğim..
Bugun 2.gunum en son gun yumurta gunu yani ctesi gun icinde bir ara en son mesajimdada yazdigim gibi aclik bitkinlik gelir gibi oldu misss gibi bir fincan turk kahvesi ve oglumla 30 dakika yuruyus ardindan plates derken kendime geldim bomba gibiyim aksam yemegi icinde domatesleri firinda biraz baharat ve sarmisak ile tatlandirarak pisirdim super oldu bir bardak form cayi icerek gunu tamamlamayi dusunuyorum

geçen sene ben de 1haftada 5kilo vermiştim ama çok sağlıksız oldu ya, acı biber hapı almıştım deli gibi spor yaptım 1haftada 5kilo verdim sonra 2hafta vücut direncim düştü gripten ayağa kalkamadım acaba bu haftada 5kilo olayı baya fazla kilolular için mi daha mantıklı benim boyum 1.68 kilom 60

geçen sene ben de 1haftada 5kilo vermiştim ama çok sağlıksız oldu ya, acı biber hapı almıştım deli gibi spor yaptım 1haftada 5kilo verdim sonra 2hafta vücut direncim düştü gripten ayağa kalkamadım acaba bu haftada 5kilo olayı baya fazla kilolular için mi daha mantıklı benim boyum 1.68 kilom 60

Benimde boyum 167 kilom 61 ...şuan 63 le başladım bu diyete 3. günüm...bakalım 5 gün sonra kaç kg vercem.. 53 olmak istiyorum...buarada evet tuz yok malesef.... ama her türlü baharat..ben patatesi karabiber kekik pul biber kimyon atarak zenginleştirdim..bugünde et günümdü sabah hindi füme öglem ve akşam içinde tavuk bageti kekik soslu hafif suda pişirdim...böyle yani..

Bugun 2.gunum en son gun yumurta gunu yani ctesi gun icinde bir ara en son mesajimdada yazdigim gibi aclik bitkinlik gelir gibi oldu misss gibi bir fincan turk kahvesi ve oglumla 30 dakika yuruyus ardindan plates derken kendime geldim bomba gibiyim aksam yemegi icinde domatesleri firinda biraz baharat ve sarmisak ile tatlandirarak pisirdim super oldu bir bardak form cayi icerek gunu tamamlamayi dusunuyorum

Günaydn ... kendımı okadar mutlu hısedıorumkı bugun anlatamam =))
bugun benım sebze gunum Ve ben 95.5 basladm bugun sabah tartıldm 94 kılo gelıorm gozlerıme ınanamadm =)))

Arkadaslar bugun 3. Gunumdu et gunu yani ciddi manada zorlandim kahvaltida tavuk haslama yemek cok fena biseymis :( tum gun enerjimi toparlayamadim benim gibi kahvaltida yumurtasini peynirini sebzelerini eksik etmeyen biri icin bu diyet cidden zorlayici geciyor. Sanirim zorlanmamda emziriyor olmaminda etkisi buyuk diger arkadaslarin hevesini kirmak istemem.

ayda 2 kere yapmak sakıncalı olur mu acaba 1 hafta once yaptım ama 2 kilo verdim onuda geri aldım sonra 2 gunluk detox yaptım geri verdim yada adet gunum gecio şişkinlik var ondan mıdır acaba?

ayda 2 kere yapmak sakıncalı olur mu acaba 1 hafta once yaptım ama 2 kilo verdim onuda geri aldım sonra 2 gunluk detox yaptım geri verdim yada adet gunum gecio şişkinlik var ondan mıdır acaba?

mutlaka şişkinlik vardır ancak daha önce de yazmıstım bu dıyetlerle verılen kilolar bıraktıgın anda gerı döner diye.....çünkü bende yaptım bıraktım normal dıyetıme devam ettım hopp gerı geldı kilo bu dıyetle kaybedılen vucutta ki sudur zaten....

Back
X