5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

abartılı yediğm günler oluyo canım tutamıyorum bazen kendimi (= ama bakıyorum 2 kilo falan almışım hemen dikkat ediyorum yediklerime çünkü kendimi bi daha asla şişman görmek istemiyorum ama dediğin gibi kaçamaklar oluyo olmasıda normal valla yaşlanıncada yok şeker yok kolastrol yok bilmem ne derken yiyemicez en azından şimdi yiyelim demi ama (=

Selam kızlar
sabahı zor ettim 2 gün serbestim diye dün çok sıktım kendimi meyve günü hiç çekici değil açıkcası
bugünde vesikalık foto çektirdim ama durum vahim
ya benim gıdım çıkmış ve yaşlanmışım yaaa
geriye doğru saymak istiyorum mümkün müüüü
bu hafta çok sıkı tutacam işi bu sirkeli suyuda yapacam
vitrinlere bakıyom ne güzel kıyafetler var
yanımda kızlar geçiyor fıstık gibi incecik bende öyle olacamm:26:

kızlar ben sabah 55.3 olmuştum yani2.6 kilo gitti.... tabi bugün baya yedim... haftaya bi kere daha yapsam istediğim kiloya ulaşırım...

dieti şöyle bir okudumda dikkatimi çekti aranızda uygulayanlar var sanırım gerçektende 5 kilo veriliyormu eğer veriliyorsa pazartesi bende başlamak isterim

Arkadaslar beni yanlış anlamazsanız size birsey danışmak istiyorum arkadaslar ben Van Erciş depreminden istanbula geldim depremzedeyim istanbulda gönüllü ailelerin yanında kalıyorum el isleri yapıyorum hem ihtiyacım var hemde birikim yapmak istiyorum aklınızda bulunsun ben el ısı Oya yazma dantel yapıyorum pile takımları yapıyorum eğer ihtiyacınız olursa bana ozelden yazar mısınız aklınızda bulunsun kendimi ve ailemi toparlayabilmem için birseyler yapmam gerekiyor lütfen aklınızda bulunsun her türlü el ıs gelir elimden...

tatlım sen ve eşin kilo vermedinizmi yazmadın kilonuuu niye kimse kilo bildirimi yapmıyor ben bu 2 haftamda 3 kilo verdim ama serbest diye bi dünya yedim fecimoralim bozuk sankii hepsini aldım hisediyom

Kızlar şu 2 günlük rahatlama günlerinin tabiri caizze gözünü çıkarttım. Bulduğum her şeyi yedim :))) Ama verdiğim 3.5 kiloyu geri almamışım, tartıya çıkınca çok mutlu oldum. Aslında bugün tekrar başlamam gerekiyordu ama pazar da aradan çıksın dedim, o yüzden pazartesi tekrar başlayacağım. Bi 5 günlük maraton daha.. Bi 3.5 daha gitse süper olur.

Pazartesi benimle beraber başlamak isteyen var mı?

Kizlar ya giden sadece 1.5 kilo valla moralim çok bozuldu benim kilo vermemde çok zor değil aslında kollay alıp kolay veren biriyim 2sene önce hiç bir sey yapmadan ne diyet ne spor nede yemeklerimden azaltma yapmadan 9 kilo vermiştim gecen sene yine aynı sekilde 5 kilo verdim ama ilk kez diyet yaptım ve sadece 1.5 kilo verdim ac kaldığıma mı yanayım kilo veremedigimemi yoksa birkez daha diyetten sogudugumami kizlar bu Pazartesi tekrar deneyecem sonra başka bir diyetler birdaha deneyecem oda olmadı liposuction yaptıracam yok bu böyle olmuyo bu diyetten baya umutluyum oda olmadı valla çok morelim bozuldu bir arkadas mindivan diye bir macun yazmıştı onu araştırdım biraz onunla beraber yapmayı düşünüyorum bu hafta gerçi buradaki aktardı yok sipariş verecem elime geçmesi en erken çarşambayı bulur var mı bu diyetle birlikte yapabileceğimiz başka bişeyler

Gulcine, canım üzülme yaaa ((

Pazartesi beraber başlarız. Tekrar yapalım belki bu hafta daha çok kilo gider.

Valla ben o kadar şişmanım ki neredeyse on kilo vermeme rağmen hiç vermemiş gibi duruyorum. Çok kalbim kırık ama azimliyim, verecem hepsini. Az önce bir arkadaş yazmış ay da 8 kilo verdiren bi içecek karışımı, an sayfada, bende acaba p.tesi rejime başlarken yanında onu da mı içsek diye düşündüm. İstersen bu hafta yaparken yanında onu da içelim belki daha fazla veririz..

Hem kolay hem lezzetli gibi duruyor..

tatlım sen ve eşin kilo vermedinizmi yazmadın kilonuuu niye kimse kilo bildirimi yapmıyor ben bu 2 haftamda 3 kilo verdim ama serbest diye bi dünya yedim fecimoralim bozuk sankii hepsini aldım hisediyom

pazar akşamları kilo bildirimi yapıyoruz diye yazmadım
77 indim bu hafta zorda olsa 1 kilo verdim
bizimki daha gelmedi
gelince onu tartayım

aslında ben bugün yemeğe saldırırım diye düşündüm ama olmadı canım istemedi
sadece canımın çektiklerinden yedim oda çikolataydı
gittim dankekmidir nedir ondan aldım avuttum kendimi
pilav yedim
etli mantarlı uyduruk bir yemek yaptım ondan yedim
çocuklarla öğlen çarşıdaydık 1 tane sosisli yedim
sabahta ekmeğin köşecağızıyla sucuklu yumurta yedim

yarın en büyük bombamı patlatcam makarna yiyceeeemmmm

kızlar bende 1 kilo verdim. geçen haftayla birlikte toplam 3.5 kg gitti. tabiki devam edeceğim. pazartesi sıkı bir şekilde tekrar başlayacağım. ama bu defa lahana çorbasını da ekleyeceğim diğerlerinin yanına. kızlar beni yalnız bırakmayın !!!

Yalnız değilsin canım, pazartesi ben de tekrar yapacağım. Yalnız lahana ile bu ikisi bir arada nasıl olacak. Bi karışıklık olmaz mı ? Bunun protein günün de etin yanında sebze de yemiş olacaksın o zaman..

İnşallah yine işe yarar..

Ya bende tam onu yazmak için girdim sayfaya sen benden önce yazmışsınız ben çorba değilde lahana suyunu içmeyi düşünüyorum sebze gunü dısında pek bu diyete uygun bişey değil gibi görünüyor kizlar bilgisi olan varsa yazsın ama sadece bu diyetlerde olmuyo yanına mutlaka bişeyler eklemek lazım

Canım tamam yanına bir şey ekleyelim de bence lahana çorbası olmaz, sonuçta protein yüklediğin gün sadece onu alman lazım, bunu da içersen yanına sebze gelecek... Bu benim şahsi fikrim bence olmaz ama denemek isteyen varsa bakalım sonuç ne olacak.

Ben 3.5 kilo verdim ama her gün 3-5 bardak yeşil çay demledim içtim. Birde şimdi yeni bir şey varmış yağ yakan bi formül, bu hafta da yanında onu içeyim diyorum. Elbet desteklemek daha iyi olur, 2 değil de 4 versek fenamı olur? Ne güzel işte :))))

Su yag yakan formülden biraz bahsedermisin

ben önceki sonraki resimlerimi eklediğim msjımda bu karışımdan bahsetmiştim uyguladım ben bu içeceği gerçekten yemeklerden sonra acayip rahatlatan bi içecek ayda 8 kilo verdirmiyo tabiki ama düzenli içildiğinde etkisi görülebilecek bişey.zaten faydalı şeyler var içinde tavsiye ediyorum

kesınlkle pazrtesı gunu baslıorum buna pazrtesı baska baslayack bırılerı warsa lutfen berabr baslayalm

Ya ben ondan tiksindim ya ictim bir ara malzemelerimde dürüyor aslında evde var hepsi neyse ben bakayım yarın lahana bulursam lahanana suyu icecem bulamasam bunu yaparım bir daha deneyeyim bari aslında ben birazda altında kalan tortudan tiksindim birdaha yaparsam iyice bezden geçirerek süzeyim birde öyle deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…