- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.721
tebrikler 70 den 48 lere düştün demi peki neslihan merak ettiğim birşey var diyet yapmadığın zmanlar baya abartılı yediğin oluyor demi arada be o serbest günlerden serbestliğin gözünü çıkarıyorumda o bakımdan ne görürsem yiyorum amaç yeterki yiyimmiş gibi :)
Selam kızlar
sabahı zor ettim 2 gün serbestim diye dün çok sıktım kendimi meyve günü hiç çekici değil açıkcası
bugünde vesikalık foto çektirdim ama durum vahim
ya benim gıdım çıkmış ve yaşlanmışım yaaa
geriye doğru saymak istiyorum mümkün müüüü
bu hafta çok sıkı tutacam işi bu sirkeli suyuda yapacam
vitrinlere bakıyom ne güzel kıyafetler var
yanımda kızlar geçiyor fıstık gibi incecik bende öyle olacamm:26:
tatlım sen ve eşin kilo vermedinizmi yazmadın kilonuuu niye kimse kilo bildirimi yapmıyor ben bu 2 haftamda 3 kilo verdim ama serbest diye bi dünya yedim fecimoralim bozuk sankii hepsini aldım hisediyom
kızlar bende 1 kilo verdim. geçen haftayla birlikte toplam 3.5 kg gitti. tabiki devam edeceğim. pazartesi sıkı bir şekilde tekrar başlayacağım. ama bu defa lahana çorbasını da ekleyeceğim diğerlerinin yanına. kızlar beni yalnız bırakmayın !!!
Ya bende tam onu yazmak için girdim sayfaya sen benden önce yazmışsınız ben çorba değilde lahana suyunu içmeyi düşünüyorum sebze gunü dısında pek bu diyete uygun bişey değil gibi görünüyor kizlar bilgisi olan varsa yazsın ama sadece bu diyetlerde olmuyo yanına mutlaka bişeyler eklemek lazımYalnız değilsin canım, pazartesi ben de tekrar yapacağım. Yalnız lahana ile bu ikisi bir arada nasıl olacak. Bi karışıklık olmaz mı ? Bunun protein günün de etin yanında sebze de yemiş olacaksın o zaman..
İnşallah yine işe yarar..
Canım tamam yanına bir şey ekleyelim de bence lahana çorbası olmaz, sonuçta protein yüklediğin gün sadece onu alman lazım, bunu da içersen yanına sebze gelecek... Bu benim şahsi fikrim bence olmaz ama denemek isteyen varsa bakalım sonuç ne olacak.
Ben 3.5 kilo verdim ama her gün 3-5 bardak yeşil çay demledim içtim. Birde şimdi yeni bir şey varmış yağ yakan bi formül, bu hafta da yanında onu içeyim diyorum. Elbet desteklemek daha iyi olur, 2 değil de 4 versek fenamı olur? Ne güzel işte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?