5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

istikrarın dan dolayı seni tebrik ederim aslında herkesin hikayesi benzer ben kıckboks antrenörlüğü yaptım 8 yıl kadar ve sporu bıraktığımda oldummu 87 sor nezaman oldum inan bilmiyorum nası aldığımı fark edemiyorum bende düğündü toplantıydı vs.gibi konularla motive olupp 15-20 kilo arası verdim( lida biber hapı spor ) 3 yaz hep verdim ama beklenne gün geçtiğindee hoooooooopp aldım baştan şu az ye herzman ye teorisini yapamıyorumm evet diyet yapıyorum evet zayıflıyorum ama diyeti bıraktığım an başlıyorum aynen almaya şuan bu diyette iknci haftam ve 7 kilo vermişim 78 im ama sporsuz çünkü bence spor en son aşama olmalııı vücut spora alıştığında bıraktığındada aynen yapamdığın spor yakamadığın kalori vücuduna ekleniyor

ya ben sende gördümde bi arştırıyım dedim ama aslında çokta menun olan yok bence simit diyeti fazla sıkıntıya gelemeyenler için iyi 2 haftada 3 kilo diyo yaaaaaaa ben bu 5 günd ediyetiyle 2 haftada verdim 7 kilo
bence isveç diyetinin üsütüne bi diyet yokta çok katı harfi harfiyen uyucaksın bu rejimi yapıpta
çok verip almayanda gördüm daha sonrasında

tatlım devam et sen bend eilk haftamda 4 ikinci haftamda 3 verdim yorumlara bakarak şunu gördümki 3 hafta verdiriyoo sonrasında alışıyo winstonlıght diye bi arkadaşta öle olmuştu devam derim ben sana bende son hafta yapışım olucak

kızlar ben fena hastayım bugün devam edemedim ama dün bile bırakmadım..bünyem acayip sarsıldı bugün bir tabak çorbayı zor içtim sonuç ne derseniz 52 kiloyla başladım şimdi tartıldım 48.4 çıktım bu yazıyı bile zor yazıyorum herkese iyi diyetler

YÜRÜ BEEEEEEEEEEEEEEEEEE KİM TUTAR SENİ
"Şükür Allahım, bu öğün de DOYMADIM, kilo vereceğim" diye kalktım.
VAY BEEEEEEEEEEEE OLAY BUMUDUR BUDUR :)
BEND ESENİN GİBİ ZATEN İSTEDİĞİMİ YİYEMİYORUM MANTIĞIYLA EN AZ KALORİ ALACAĞIM ŞEKİLDE
DİYETİ UYGULADIM VE 2 HAFTADA 7 KİLO VERDİM FAKAT ŞUNUDA BİLİYORUMKİ BEN VÜCUT AZ KALORİ ALIMINA ALIŞTIĞINDA BİRAZ KALORİYİ ARTTIRDIĞINDA MİSDAL GÜNLÜK 500 KALORİLİ BESLENDİK YA ALIM 800 KALORİ OLMAYA BAŞLADIĞINDA ONUDA YAĞA ÇEVİRİYORMUŞ HALBUKİİ AZ YİYEREK BESLENEN KİŞİ 800 KALORİ ALDIĞINDA KİLO VERMEYE BAŞLIYORR LAFIN ÖZÜ VÜCUDU AZ KALORİYE ALIŞTIRMAKTA KÖTÜ ŞUAN BEN HANGİ DİTETE GEÇİYİM NAPIYIM BİLEMİYORUM AM ASANIRIM ALME DİYETİ YAPICAM

Ya kizlar ben şimdi size bakiyorumda hep 3-3.5-4 kilo vermissiniz ben sabah ac karına tartildim sporla birlikte iki kilo gitmiş tamam şikayetim yok hiç yoktan iyidir ama şimdi bu ilk hafta bu kadar gittiyse ikinci hafta en fazla 1-1.5 gidecek o zaman yaa bendemi bir problem var anlamadım vede bu benim ilk diyetim buna göre daha çok vermem gerekmiyormuydu zayıflamayı koydum kafaya bundan sonra pes etmek istemiyorum ama nasıl yapacağımıda bilmiyorum ay ben biraz karamsarlığa düştüm sanki

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( kızlar ilk üç günüm çok iyiydi. dün acayip boğaz ağrısı grip başladı devam edemedim malesef. ama tabiki yemeğe saldırmadım yine hafif seyler yedim sayılır. ben bu hafta sadece bir kilo verebildim (( geçen hafta tam uygulamıştım 2.5 kg vermiştim. yani toplam 9-10 günde 3.5 kg vermiş oldum. benim metabolizma hızım çok yavaş sanırım zaten normalde de çok fazla yemememe ragmen kilo alıyorum. ben haftaya burdaki lahana diyetine başlayacağım. yani yediğimiz seylerin yanında ekstradan lahana çorbası. durmak yok devam edeceğim çünkü artık 50-52 kg ları görmek istiyorum.

kızlar bende sadece iki kilo verdim.... benim kilom fazla değil acaba ondan mı az veriyorum... metabolizmayı hızlandırmak için önerilerinizi bekliyorum....

Kızlarr ben 2 haftayı aralıksız yaptım ve kilom fazla 85 tim
vede sınırsız yemedim hiç 4 patates 3 kase yoğurt 4 havuç 5 yumurta böle geçirdimm günleri
siizn kilounuzun az olmasıı sonuçta vücudunuzda bize oranla daha az yağ var

bende 2 kılo vermısım cok canım sıkıldı yaa annemle beraber yaptık o ufak tefek kacamaklarda yaptı ama 4 gunde 4 kılo verdı =(

bnde dört kiloya yakın verdim ama yamuldum 1-2-3 farketmez sağlıklısınız şükredin sağlıktan önemli bişey yok sabah ölüyorum sandım kelimei şehadet falan getrdim aman aman şükredin halinize

ama arkadaşım diyeti yapan sensin 48 kg olmuşsun tabiki tansyonun düşer sarsılırsın hedefin 40 mı?anlamadımki diyette bşey yok sonuçta sınırsız sanda yazık yani

ama arkadaşım diyeti yapan sensin 48 kg olmuşsun tabiki tansyonun düşer sarsılırsın hedefin 40 mı?anlamadımki diyette bşey yok sonuçta sınırsız sanda yazık yani

diyet hakkında bişey diyen yok arkadaşım benim bünyem sarsıldı hedefim 48-49du buda benim vücudum için normal bi kilo..ailede herkes hasta banada bulaşınca ide bişey yiyemeyince kaldıramadım ben sadece arkadaşlarıma diyetimin raporunu veriyorum şikayet etmiyorum demek istediğim 1 kilo bile verseniz halinize şükredin ağlanmayın ben 4 kilo verdm ama hastayım diyorum kötü bişey desem sonuna herkese iyi diyetler yazmam

benim anlamadığım sebzelerden herçeşit yiyebiliomuyuz yoksa tek çeşitmi yiyoruz bazıları kabak biber patlıcan közleme yaptım dio karışık ama neyle başladıysak onla bitirmeliyiz dio

Merhaba kızlar :)

Geçen hafta bu rejimi harfi harfiyn uyguladım fakat internetim kesik olduğu için size yazamadım.
5 günde 3.5 kilo gitti. Doktoro gidip ölçüm yaptırdım bunun 1,100 gr mı yağdan erimiş kalanı da kas ve su. Fakat kas oranım her hafta artıyordu bu hafta gidince dr kasların arasında yağlar vardır, vucudun o yağlardan da eritmiş olabilir dedi.

Ben çok memnun kaldım. 3 gündür normal besleniyorum ama geri de almadım. Pazartesi tekrar yapacağım bir 5 günlük maraton daha. İsteyen olursa yine hep beraber yaparız. Çok mutluyum inşallah bi on kilo daha bu diyetle önümüzde ki ay gider. Benim kilom çok yüksek o yüzden fazla vermiş olabilirim. Birde hergün 3-5 bardak falan demleme yeşil çay içtim. Onu da unutmadan söyliyim.

Aman bırakmayalım bunu 4 elle sarılalım, açız ama olsun çok güzel olacağız. Buna inanıyorum. Bu kilolar bizim değil, hepsi gidecek

tebrikler 70 den 48 lere düştün demi peki neslihan merak ettiğim birşey var diyet yapmadığın zmanlar baya abartılı yediğin oluyor demi arada be o serbest günlerden serbestliğin gözünü çıkarıyorumda o bakımdan ne görürsem yiyorum amaç yeterki yiyimmiş gibi :)

kızlar 2gündür giremiyorum işe başladım yorgun oluyorum.ben 3gün yapabildim diyeti ancak ve 53,100e düşmüşüm.Ama devam etmeyi düşünüyorum.birdaha bırakmak yok.siz memnunmusunuz diyetten

evet kızlar hadi bakalım şu kiloyuuuuuuu vernler yazsın bakalım
ben 81 dim 78 oldum
yazında kiloları görelim ben 3 kg verdim 2.haftamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…