- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.681
Canım gecen ay 22 günde kaç kilo verdin birde başka diyet denedin mı ben bir hafta daha bu diyeti yaptıktan sonra başka bir diyete gecmek istiyorum sonra tabi yine bu diyete çünkü su ana kadar gördüğüm en iyi diyet bu ben yemek çok seçen biriyim çok sebze yiyemem kabak pirasa mantar gibi cogu diyet listelerindede hep bunlar var ondan bu diyet daha mantıklı geldi bu arada kizlar son durumum 1.5 kilo bence 3 gün icinde gayet iyi 5 günede rahatlıkla 2 kiloyu görürüm Buda bana hem yeter hemde daha sağlıklı olur zaten bu diyete baslarkende 5 günde 5 kilo veremeyeceğimi biliyordum
merhaba arkadaslar. winstoncugum nasılsın kaybettik birbirimizi. isveç tutmadı ya. aslında kilo verdim ama 2 kilo.96,4oldum sabah baktıgımda. yarın muzaffer kuşhanın su 2 haftalık diyetini yapoacam. ondan sonra yine 5güne baslayacagım. aslında rekorumuz iyi. 1 ayda 9 10 kilo mükemmmel. herkes bnbelin incelmiş popon gitmiş diyor. ama gözüm doymuyor daha ince demeliyim.80ni bi göreyim bakalım ne olacak. heyecan bastı. haydin kızlar hepberaber gelelim su kiloların hakkından
ben ortalama olarak sormuştum canım çünkü yumurtayı sevmiyorumve meyvede midemi ağrıtıyor bi soru daha soracağım kızlar patatesi kaç tane yediniz?bence herkese göre değişirr
Kizlar simit diyetini duydunuzmu sonuc gerçekse bu diyette çok iyi biraz baktim bu diyettede vernler var şimdi bana bir fikir verin Pazartesi tekrar bu diyetimi yapsam yoksa hiç bünyeyi alıştırmadan Pazartesi simit diyetine mı geçsem yani bir hafta o bir hafta bu bide su pirinç lapasi diyetide aklıma yattı aralarda 2gunde onumu yapsam metabolizmamı dahada hizlandirirmiyim acep
simit diyetini bende okudum
çokta severim simidi
ama susamın kalorisi çok işe yarar mı kii
iyi akşamlarrrrr
Bir de 22 gün yapınca, ne tok tutar, ne tutmaz, yediklerimin kalorisi falan da ajandamda yazılı, onları inceleye inceleye, sporun da canına okuya okuya bu yoldan gideceğim.
Onları buraya da yazar mısın rica etsem? Ben yeni başladığım için ne yesem bilemiyorum aç geziyorum..
Patates gününde sabah 1, akşam bir patates.İnce inde dilimleyip 15 dakika fırında bol pul biber ve kekik eşliğinde pişirip yiyordum.Haşlamasından kat be kat lezzetliydi.Gün boyu yeşil çay ve bol bol su.Kalori =140 kalori (orta boy patates 70 kaloridir)
Sebze günü; sabah 2 domates, 1 havuç (acayip tok tutuyor), 2-3 çarliston biber.Bol su, yeşil çay.Akşam da aynısı.200 kalori toplamda eder.Bir sebze günümde mor lahanalar var ya, ondan yedim.Sabah yarısını, akşam yarısını.O da çok tok tuttu.Bir sebze günümde ise sebze çorbası yaptım.(havuç, soğan, lahana ile yaptım, mercimek çorbası gibiydi, hem de sıcak bir şeyler geçti boğazımdan)
Meyve günü; sabah. öğle akşam 1 portakal.Yeşil çay, bol su.Günlük 150 kalori. (ya da 3 mandalina)
Et günü; içinde 10 tane küçük nuggetsların satıldığı paketlerden aldım.Sabah 5 nuggets, akşam 5 nuggets.Ortalama 400 kalori.Bol su, yeşil çay.Başka et gününde kurbanlık dana eti vardı, sabah, öğle akşam ondan yedim.Bir başka et gününde 2 parça olan shnitzelden almıştım, sabah 1, akşam diğer parçasını yedim.
Süt ürünleri günü; sabah-öğle-akşam birer kase yoğurt.Bol su, yeşil çay.Ortalama 300-400 kalori (yoğurdun türüne bağlı değişir)
Özetle; kaçamak yapılmazsa, yağ, tuz kullanılmazsa, azcık da sporla desteklenirse şahane bir diyet.Tabii ben çalışmıyorum, evdeyim.Bu dediklerim çalışan insanları ayakta tutmaz, kalorileri çok düşük.
Ama şu da var, eğer patates gününde biri oturur da nasılsa limitsiz diye 10 patates yerse, eder 700-800 kalori.O zaman ekmekli, peynirli şahane 1000 kalorilik diyetler var, ayda 2-3 kilo verdiren, burada boşa zaman geçirmiş ve istediği miktarda kilo verememiş olur.O yüzden tamam benim gibi 2 patatesle günü geçirin demiyorum ama abartmamak, kaçamak yapmamak ve full iradeyle yola devam etmek gerekiyor.
Bir de açlık olmalı, olacak, leptin hormonu salgılanacak, insan doymayacak, yemekten aç kalkacak, yatana kadar aç olacak, uyanana kadar metabolizma çalışacak, açlıktan hatta insan uyuyamayacak.Ben 22 gün boyunca evde "açıııım, açımmm üleyyn" diye gezdim.Her öğünden sonra "Şükür Allahım, bu öğün de DOYMADIM, kilo vereceğim" diye kalktım.Yatarken insan koyun sayar ya, ben koyun yerine ekmek, makarna, pilav, çukulata saydım Yani acı yoksa gelişme de yoktur. "Ay tuzsuz iğrenç", "ay yağsız berbat", "ay bunu ekledim şunu çıkardım" lar ancak bizi daha da yavaşlatacak şeyler.Ne olur yani bir ay hiç tuz kullanmasak? Yağ kullanmasak? Kaçamak yapmasak? Demekki zamanında çok kullanmışızki şimdi bu haldeyiz.Kendimizi tatlandırıp, kendimize acıyarak aslında kendimize zarar veriyoruz.Tuzsuz ye arkadaş, tuz yemediği için kimse ölmemiş, ama yediği için ölen çok.
Okulda şişko şişko geziyoruz, eşlerimizin yanında ablaları-anneleri gibi iri kıyım dolaşıyoruz, oramızda buramızda selülitler, yağlar bıngıl bıngıl. İstemez miyiz daha genç, daha sağlıklı ve fit olmak? Bunlar için dayanacağız, sabradeceğiz, iki dakikalık zevk için yemeyeceğiz, aynada mümkünse her sabah soyunup vücudumuza bakacağız.Taaki kendimizi beğenip, estetik ve fit bulana kadar.
Kendimize yeni bir beden sunacağız, daha özgüvenli ve mutlu olacağız.Eski kıyafetlerimize gireceğiz, güzel şeyler alıp, alışverişlere gönül rahatlığıyla çıkacağız.Tüm bunları, güzel günleri bir parça çukulata,ekmek, tuz ve yağla geciktirmeyelim.
Sağlıkla, iradeyle zayıflayıp, mutlu olalım.
arkadaşlar biliyorum çok şey soruyorum ama bu diyeti yapıp kabızlık çeken oldu mu
ben çok kötü durumdayım 1 haftayı geçti karnım ağrıyo artık günde nerdeyse 3 litre su içiyorum
0 ekmek neden böyle oluyo ya
şimdi kızlar bişey sorucam size yaa
ilk haftam bu hafta ve çok diyet yaapan biri olarak bundan güzelini iyisini çabuk sonuç verenini hiç görmedim
5. günüm ve bu sabah içine gremediğim pantolonumu giyerek işe gelmenin mutluluğu paha biçilemez =)))
hepinizi çok teşekküürrlerr burda okuduklarım olmasaydı hayatta yapamazdim =)
ama şimdi bi sorum var önümüzde ki hafta regl tarihime denk geliyor devam mı etsem bi hafta bırakıp sonra genemi başlaasam bilemedim
aklım çok karıştı zaten en fazla iki kere daha yaparım ara ara mı yapsam bilemedim bi yardımcı olur musunuz
boyum 1.70 kilo başladığım da 74.5 bu sabah 70.5
yanii öyle en fazla iki kere dah yaparımm
napiimm çok aklım karıştı yaa :2:
regl dönemi vücut acayip su topluyor. iştahın acayip açık oluyor. bu diyeti yaparak kendini frenlersin. ama bu hafta 4 kilo vermişsin. regl döneminde bu kadar veremezsin. eğer moral motivasyonu bozmam dersen biraz gevşeterek devam derim.
yaa şimdi kilo veremezsem bu kdar da moralim bozulucak bidaha yapmak istemiycem bu diyeti
ondan korkuyorum ki yparım bunu yani
onun için en azından gevşeterek gene çok yemeyerek devam mı etsem acaba haftaya gene başlarım yapmaya
canavar kız ben seni geçmiş sayfalarda gördüm sen baya öncesind ekaçmışsın kaç olmuşsun nasıl olmuşsun azcık bilgilendirsen bizi vayyyyyy verenler var desek azim etsekk heeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?