• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

patatese yoğurt katmadım canım..akşama kadar haşlanmış olarak yedim..

bugün sebze günü değil mi bacım..yoğurt yok..cıss...
sabah tartıldım...69.7 kiloyum kızlar..giden 300 gramcık..ama olsun..sabah menemeni yaptım.çayla yedim..ikindiye doğru ancak acıkırım..patlıcan salatası yaparım belki..belki yine menemen yerim..

karıştırdım o zaman biri öyle yapmıştı okudum yani yemekte zorlanınca yoğurt eklemiş
peki sabah ne yiosan tüm öğünleri öyle yapmam gerekmezki canım tabii sen bilirsin ama menemenle ve sonra patlıcan salatası daha tek düze yemelisin yada 1. sayfa listesine göre sölüoum bana alınıp kızmanı istemem tabiki :38:

karıştırdım o zaman biri öyle yapmıştı okudum yani yemekte zorlanınca yoğurt eklemiş
peki sabah ne yiosan tüm öğünleri öyle yapmam gerekmezki canım tabii sen bilirsin ama menemenle ve sonra patlıcan salatası daha tek düze yemelisin yada 1. sayfa listesine göre sölüoum bana alınıp kızmanı istemem tabiki :38:

menemende soğan,biber,domates,patlıcan,sarımsak vardı dilekcim..yok alınmam,kızmam canım..tabi ki birbirimize yardım edicez..

yaseminm -----61.1---61--
MorLady ------81.5---80.4--
hepbera ------70-----69.7--
dilek ----------59------?
busra ---------75------?
elff -----------68----67.3--

belli günler kötü geçio sanırım yani yiyeceklerin ağzına uymadığı günler dün ben pattis haşlamasında çok zorlandım ama akşam fırında yaptım o beni kendime getirdi epeyde yedim aç yatmadıım yani
bugün tavukla da aram iyi
yarın brokolide zorlanabilirim
prş yoğurtta aç kalırım die düşünüoum
cuma meyve ii gecer
cmtside abartmıcam birden yüklenmem yani hafif şeyler yicem
duruma göre diğer hafta daha farklı bişiler yada buna devam ederim 7-8 kilo yani hftada 4 / 4 versem :8:

sen kaç kilosun ve kaça düşmek istiosun daha önce uyguladın mı böle şeyler :44:

ben 89um 70 e düşsem sonasıda gelir heralde ama oda yeter heralde tam bilmiorum hele bi 70i göriimde diorum :9:
bide akşam kaça kadar yiyebiliorus biz akşam 8de en erken yiyebiliyoruz da

ben 89um 70 e düşsem sonasıda gelir heralde ama oda yeter heralde tam bilmiorum hele bi 70i göriimde diorum :9:
bide akşam kaça kadar yiyebiliorus biz akşam 8de en erken yiyebiliyoruz da

ben dün 20,30da yedim pattisleri 12de de yattım
19 kilo 4 sefermi yapmayı planlıosun bunu 5er kilo verirsen tabi 4 seferde 20 eder buda yeterli boyun kaç?

kızlarrr açlıktan resmen başıma ağrılar girdi.
şekerli bişeyler yesem miii??:44:

canım sebze olarak ne hazırlamıştın..ondan ye..çay,kahve..ne bileyim..öyle bişeyler iç..aç kalma...bugün sabah kaç kiloydun..ben göremedim..

ben dün 20,30da yedim pattisleri 12de de yattım
19 kilo 4 sefermi yapmayı planlıosun bunu 5er kilo verirsen tabi 4 seferde 20 eder buda yeterli boyun kaç?

heh saa sorunu yoksa ii sewindim:)
işte 70 görünce yeterli gelirse bırakırım ama görene kadar durmak yok :) boyun 1,67 ama etim sıkı gören 89 demio:D

hayır yememeye çalış sen sebze gününde misin?

zaten bi ikimiz varız sanırım tartılamayan durumumuz nedir bilmiouz sabret kuzum yaa bitki çayı iç hadi :7:

YEMEDİİİİİİMMMM.OLEYYY.:46:SU İÇTİM , işyerindeki diğer arkadaşları bi ziyaret ettim geçti tatlı krizi.
canım tartıldım gece ama 100 gram vermişim gözüküyordu.tartının yanlış olduğunu bildiğim için yazmadım kilomu.
bugün eczanede tartılacağım tekrar.o zaman yazarım.

canım 70e inde hayırlısıyla sonra yavaştan 65 yaparsan :23:

evet düşüncem o inş. bi 67yi görmüştüm çok ii oluo o zaman :D dün annem saolsun bi espri yaptı kocamın yanında inanılmaz moralimi bozdu lahana çorbasına başlicaktım ama kızım var haftasonu bozarım die korkuorum bide haftasonu iş yapıorus evde haliyle güçsüz düşmeyim

bugünü nerdeyse bitirdik
hiç aç diilim canım arada çikolata istio sonra gecio
eve gidip ne yicem bilmioum tavuk salatam hala var aslında onu yiyip bitki çayı falan içerim belkide

yarına brokoli haşlaması fırında kabak ve havuç yapcam :56: ne kaa mükemmel dimi :27:

saatler 19.00 u gösteriyo en son yemeğimi 16.45 civarında yedim ve sebze günü benim için bitti kızlar şimdi kilit zamanıı :1: tabii kilidi şekersiz içecekelr için açabiliriz ben sinamekimi içeceğim şimdi spordan geldim, sinameki içtikten sonrada evdeki bisikletimi yapacağım 10 dakika. benim için gün bitti yarın için tavuklarım hazır tefal in makinesini biliyorsunuzdur actifry hani şu 1 kaşık yağ ile 1 kilo patates aleti tavukları onun içine hiç ama hiç yağ katmadan atıyorum enfes oluyor, yarın onu yiyeceğim. ama başka önerisi olan varsa onada hazırım , değişik tarifler var mı ? :29: hepimize başarılar gitsin kilolar gelsin mayolarrr :))

ben acayip kaşınıyorum kaşıdıgım yer şişiyor ve tek bir yer deil mubarek geziyor vucudumda kafamda bile yani.kaşıdıkça tatlı tatlı kaşınasım geliyor.acaba dündü acılı ezme yemiştim patatesle omu yapmıştır.aklıma başka bişey gelmiyor.dün başladı kaşıntım bugun daha çogaldı.

fikri olan?

ben acayip kaşınıyorum kaşıdıgım yer şişiyor ve tek bir yer deil mubarek geziyor vucudumda kafamda bile yani.kaşıdıkça tatlı tatlı kaşınasım geliyor.acaba dündü acılı ezme yemiştim patatesle omu yapmıştır.aklıma başka bişey gelmiyor.dün başladı kaşıntım bugun daha çogaldı.

fikri olan?

tatlım ihmal etme hemen yarın git bi doktora belki alerjin vardır hiç ummadığın birşeye belli olmuyor bu bi test yaptır sakın ha ihmal etme, geçmiş olsun.

bugunki yeme işini sonlandırıyorum keza ağzıma uzun süre karnıbahar süremiycem heralda ben sabah salata yedim öğlen karnıbahar akşam karnıbahar ve salata acaba doğrumu yoksa sadece tek salata yada karnıbaharmı olmalıydı yarın bende tavuk yapcam kahvaltıda da tavuk yenmezki ne çeşit yapsam yaa haftasonu gel gel

Back
X