- Konu Sahibi incilideniz
- #14.321
tatlım ihmal etme hemen yarın git bi doktora belki alerjin vardır hiç ummadığın birşeye belli olmuyor bu bi test yaptır sakın ha ihmal etme, geçmiş olsun.
zaten alerji hastasıyım alerji ile ilgili tüm testleri yaptırdım gecen sene alerji yüzünden komaya girdim adrenelinlerle döndürdüler.o yüzden alerjiden çok korkuyorum.
az önceki mesajı yazdıktan sonra çok kızardım bogaz bölgem kabardı.herhalde tavuktan oldum.işten gelir gelmez tavuk yemiştim.öglende tavuk yemiştim.gecen sen york testide yaptırıştım ordada tavuk çıkmıştı ama devamlı yerim .fakat şuan çok kötü durumdaydım birden kabarıyorsun anında gidebilirsin allahtan hiç ilaç içmedigimden okadar korkmadım çünkü ilaç alerjisi 10dk da götürüyor.biraz biraz geciyor gibi.bi iniyor kaşıntıda kızarıklıkta gidiyor bi 10dk sonra tekarar başlıyor.fakat hızı azaldı şuan..oyalanmak için açtım burayıda zaman gecsin diye yoksa panik oldunmmu daha fazlalaşıyor.gecen sene komada bunun agır durumunu yaşamıştım zor döndüm ölümden en kötüsü 3 krizdi digerleride agırdı ama ilk 3 krizde solunum durma noktasına geliyordu ben nefes alamayıp gidiyordum.
aman neyse daha fazla anlatmayayım allah evlatlarıma bagışladı .şimdied o yüzden korktum.hastaneye acile git dedi eşim çocuklar evde tek gidemedim onları çıkarsam dışarı -2 derece.hasta olurlar .bekliyorum o yüzden .ama şideti azaldı kafamda ugultu bile oluyordu oda azaldı
Son düzenleme: