- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.661
cnm bence karıstırmazsan iyi olur ama yiyemem dersen lıght yogurtla yiyebilirsin
ohh afiyet olsun cnm
Canım ben yumurtayı sade yiyemem yogurt yesem onuda sade kasıklayıp yiyemem ikiside migdemi bulandırıyor bende acaba krıstırıptamı yesem diye güsündüm yada yogurda domates dograyıp yesem onu severim
İlginçmiş yoğurda domates doğramak.Ama sebzelerle proteinleri ayırmak gerekiyor. Bir dilim kepek ekmeğiyle ye sen de benim gibi o zaman tutar sanırım mideni.:)
cnm bence karıstırmazsan iyi olur ama yiyemem dersen lıght yogurtla yiyebilirsin
ohh afiyet olsun cnm
Tesekkürederim canım
domatesle yogurdu dene cok güzel oluyorBen cok severim
günaydınnnnnn canlarımmbu sabah tartıldım ve 1 kilo daha eksik cıktım.yani bu hafta toplam 2 kilo vermiş oldum..akşamları çayın yanında bisküvi falan yemeseydim (çünkü çayı içemiyorum)1 kilo daha verirdim eminim..neyse buna da şükür...
günaydın tebrik ederim 2 kg güzel bence
Veeee sonunda diyete başlanııır tum hazırlıklar tamam (wazgecmemek ıcın telkınlerım:) yarın patates ıle dıyetıme baslıyorum bana sans dıleyın lutfeeen.. oğlumun ılk doğum gunune 3ay kaldıı ve benım hala 10kılo fazlam ve koca bı gobeğim var:84::84::84:
ben geçen haftayı bitirdim dün itibariyle 2,3 kg vermiş bulunmaktayım :) biraz canım sıkıldı ama kaçamak yaptım ondan kaynaklandığını düşünüyorum. çarşamba günü yenidenmi başlasam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?