- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.641
aynen benimde karnım cok gurulduyo..dün gece bayagı uyuyamadım meyve günümdü ve actım resmenşimdi tavuklarımı yedim de biraz sustu
hoşgeldin cnm..yag ve tuz koymasan iyi olurdu çünkü biraz dışına cıkınca verilmiyo ..başarılar diliyorum diyetinde
Teşekkürederim ben tam kuralları bilmiyorum bizim takımda bir arkadaş bahsetti artık kurallara uyacagım
Mart başında gelinlik pravam olacak 50 olmak istiyorum 2 haftata 5 kilo bile yetecek bana
o arkadaş ben oluyorum
pazartesi aranızdayım canlarım bekleyin beni
ama bişey dicem sebze gününde zorlanırım gibime geliyo yağ yok tuz yok nasıl yicem ben haşlanmış brokoli karnıbahar vs çiğ yenilebilecek sebzelerde malum :44: sebze gününden korkuyorum bide yumurta gününde alerji olmaktanama yinede denicem 5 günde ölmem herhalde
:13: Bekliyoruz canım :13: Sebze gününde ben lahana salatası domates salatalık ve havuc haşlamayı düsünüyorum canım
Ama yumurta günü benide korkutuyor haşlama yumurtayı sevmemde
aa salata çeşitleri hiç aklıma gelmemişti artık işe gelirken bir kova salata getirirm yoksa nasıl tok kalınır ki
2 haftada cok rahat verirsin cnm 5 kilo..bu diyetin mantıgı sabah neyle başlarsan tüm gün onu yiyiyorsun.yag tuz şeker yok..yumurta yiyemezsen ogün sadece yogurt veya süt içebilirsin..et gününde et sevmem dersen köfte ızgara yapabilirsin.. yeşilcay kahve cay serbest yani..bol su içmek gerekiyor birde spor yaparsan cok iyi sonuç alırsın.leslie-zumba giibi evde yapabilecegin seceneklerTeşekkürederim ben tam kuralları bilmiyorum bizim takımda bir arkadaş bahsetti artık kurallara uyacagım
Mart başında gelinlik pravam olacak 50 olmak istiyorum 2 haftata 5 kilo bile yetecek bana
o arkadaş ben oluyorum
pazartesi aranızdayım canlarım bekleyin beni
ama bişey dicem sebze gününde zorlanırım gibime geliyo yağ yok tuz yok nasıl yicem ben haşlanmış brokoli karnıbahar vs çiğ yenilebilecek sebzelerde malum :44: sebze gününden korkuyorum bide yumurta gününde alerji olmaktanama yinede denicem 5 günde ölmem herhalde
hoşgeldin başarılar diyetinde..yumurta yerine süt veya yogurt yiyebilirsin cnmMerhaba kızlarrr,
Bende varım.Yarın başlıyorumm.
Kilom 6558 kilo olmam gerek
yumurta yerine başka bişey yesek olmaz mı
2 haftada cok rahat verirsin cnm 5 kilo..bu diyetin mantıgı sabah neyle başlarsan tüm gün onu yiyiyorsun.yag tuz şeker yok..yumurta yiyemezsen ogün sadece yogurt veya süt içebilirsin..et gününde et sevmem dersen köfte ızgara yapabilirsin.. yeşilcay kahve cay serbest yani..bol su içmek gerekiyor birde spor yaparsan cok iyi sonuç alırsın.leslie-zumba giibi evde yapabilecegin secenekler
pazartesi bekleriz canım sende gel kalabalık olalım motive oluruz
hoşgeldin başarılar diyetinde..yumurta yerine süt veya yogurt yiyebilirsin cnm
bu arada kendinize acilen diyet çizelgesi yapın..oradan kilolar düştükce daha motive oluyor insan
Teşekkürederim birsey soracagım :44:nasıl sabah başladıgımız gibi devam edecegiz 5 sebzeyi yerken besinide aynı andamı yiyecegiz:13:
şuan açımm karnım gurul gurulll ama canım hiçbişey istemiyor. sabah et günüm oleyyy.. sizlerin günü nasıl geçti bu arada
şu elma diyetini bende düşünüyorum yaaamerhaba hatunlar,, aslında canım sıkkın iki gün diyetim harika gidiyor sonra illa ya bi misaifri yada ben gitmek zorunda kalıyorum pastalardı yemeklerdi derken azıcık dahi yesem yinede diyetimi bozmuş oluyorumki buda benim çok canımı sıkıyor..pazartesi patatesle tekrardan başlıycam ..şuan elma diyeti yapıyorum akşam aç yatmak çok zor olsada sabah başarmanın mutluluğuyla uyanmak harika bir duygu içimde tuhaf biheyecan var günler geçse yaz gelse ve güne zayıflamış olmanın sevinciyle başlasam gördüğünz gibi saçmasapan ruh hali içerisindeyim
günaydın kızlaarr nasılsınızz bende bugün yogurt günü yapıcam
cnm bence karıstırmazsan iyi olur ama yiyemem dersen lıght yogurtla yiyebilirsinBirsey soracagım haşlanmış yumurtayı yogurtlasak olmazmı???
Günaydın herkese. Ben de yoğurt günü yapıcam yumurta yiyemeyeceğime karar verdim. :) 3 kaşık lşght yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği yedim. Doydum sanırım.Bi de aralarda yerim diye probiyotik yoğurt aldım. Yarını iple çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?