5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün başlıyorum sabah tartıya çıktım 59,9 başlangıç cumartesi sabah tekrar tartılıp yazacam..
patateslerim hazır onları daha fazla bekletmiyim.tuz yok tuz yok tuz yok..

Herkese günaydın bayanlar. Diyetler ne durumda? Benim patatesler haşlanıyor. 4. haftama başlıyorum.

Tam 5 kilom gitti. 1 haftada değil 3 haftada gitti ama olsun bu da birşeydir. :)

Herkese güzel br hafta diliyorum.

bende bugun basliycaktim ama sabah bi sancilandim, vazgectim. sonra yinede oglenden yapayim dedim patetesleri hasladim.dunden yemek vardi ziyan olmasin diye ondanda yedim bugun olmadi yani. insallah yarin basliyorum.

slmmm ... bugün patates le başladımmm ... en çok sebze ve yumurta (süt yoğurt) gününden korkuyorum ... 71 kiloyummm ben( bakalım ne olcak ... şu aça bi destek lütfennn :)))

kızlar patates günüm iyi gecti acıkmadım hatta çok tokum şu anda:) sabah patatesleri haşladım ılıyınca limon ve baharatla yedim yanına 2 bardak acık çay içtim limonlu.öglen yine arta kalan haşlanmış patatesleri baharatlayıp yedim.üstüne yeşil çay içtim.akşam da patatesleri elma dilim yapıp baharatlayıp pişirme kağıdının üzerine serip pişirdim çok güzel oldu kıtır kıtır ve yumuşak karışık oldu.sonra 1 fincan kahve içtim şekersiz ilk kez denemiş oldum:S

benim en çok korktugum tuzsuz yiyememkti.ama çok şükür yiyebildim. sabahtan beri 1,5 lt su içtim.bi yarım lt daha içmem lazım yatana kadar..

yarın sebze olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz?

soğan,havuç,karnıbahar,brokoli haşlaması yapıp limonla maydonoz ve baharatla yemeyi düşünüyorum.hafif sarımsak da katabilirim.yanınada limonlu dereotlu kırmızı lahana salatası yapıcam..

mantar yiyebiliyormuyuz bi bilginiz var mı bu konuda?

slm hanımlar benimde bugün 3. günüm bitti ama çok zorlanıyorum günde 1 kase çorba içiyorum bu ikinci yapışım 1 hafta ara vermiştim nedense bu sefer zorlanıyorum 73le başladım bakalım perşembe bitiyo kaç olucam çok merak ediyorum

selam kızlar bende dün başladım bu diyete sabah öğlen akşam patates yedim yanında şekersiz çay biraz peynir domates ve bi kaç zeytin çünkü sadece patates yediğim zaman miğdem bulanıyor bi süre sonra akşamlarıda 10-15 dk egzersiz yapıyorum ve bol su içiyorum umarım gider artık kilolar başlangıç kilom 62 :18::18::18:

bende bugun basladim.simdiye kadar 4 tane patetes yedim. baharatladim limonladim gayet guzel oldu. zaten patetese bayilirim. aksamada iki tane daha yerim.

yarinki sebze gunu biraz zor gecebilir.sebzeyi severim aslinda ama yagsiz tuzsuz iyk.
baslangic kilom 65.5

kızlar ilkgünden 700 gr verdim ama gece çok kötü oldum bikaç kepekli çubukla bastırdım midemi ama sabah sebzeleri zor yedim yemek istemedim hiç.o yuzden bıraktım bu diyeti.tuz olmadan tansiyonum düştü sanırım.tansiyonun ani değiştiricişeyler ilerde yüksek tansiyon hastalığına sebep oluyor diye biliyorum.tamamen tuzsuz yağsız daha zararlı yani.birden değil alıştıra alıştıra azaltmak lazım.devam edenlere başarılar sağlığınıza dikkat edin ...

bende haftaya pazartesi günü başlayacağım şimdi gördümm hafta başı başlayayım dedim.Başladığımd tekrar yazacağm

Merhaba arkadaşlar, bende başlayalı iki gün oldu.patates ve sebze günü geçti ama bugün çok bunaldım,bozmamak için nerdeyse kendimle savaştım ama bozmadım :))
Cuma gününü iple çekiyorum,tartılmak için

bugün 2. günüm arkadaşlar bugünü karnıbahar ve havuç haşlamasıyla bitirdim yarın sınavım var acaba çok etkilermi bu beni gerçi bugun iyiyim ama yarın nasıl olurumki ama bozmak istemiyorum yaa 2 günüm boşa gitmesin et yemekleri için neler yaptınız ve tamamen yapıp bitirip kaç kilo verdiniz merak ettimde ?

kızlar dukan diyetini araştırıyorum.biraz karışık geldi.ama ömür boyu doğru yeme alışkanlığı kazanmak bakımından mantıklı görünüyor.bu 5 günde 5 kilo diyeti çok ilkel,bana hiç bilimsel gelmedi.kaçamak yapmadan bu diyeti uygulamak çok zor.o zamanda diyetin aslına uymamış oluyorsun yakında ben de bir dukanist olabilirm.nereye doğru gidiyor bu diyet merakım görecez :))

yani bunu diyet olarak değilde detoks olarak düşün yani bence tam bir detoks helede sebze gününde resmen arınıyorsun darısı yarına bakalım hiç taviz vermedim sadece çay içtim oda şekerliydi ama başka birşey yapmadım umarım cumaya kadar dayanabilirim :)

patetes de zorlanmadim, yarin sebzede nasil olcak bakalim. sebzeleri buharda pisirmeyi dusunuyorum.sonrada limonla baharatlarla tatlandirip yerim.

bu diyet zaten surekli yapilabilecek bir diyet degil. ben kalori hesabi yapiyorum.cok zevkli oluyo hiç kasmiyorum kendimi.bunuda kilo vermem durdu diye biraz vucudu sasirtayim diye yapiyorum.

heyt be bir gunde 600 gr gitti.dun aksam eger bu sabah tartida bi degisiklik olmasaydi birakma karari almistim, sabah bu motivasyonla sebzelerimi buharda pisirdim.iki tanede patlican közledim, iki tanede domatesi dilim dilim dogradim yagsiz teflon tavada cevirdim.hepsini karistirdim limonladim hazir salata sosu vardi toz seklinde biraz ondan ekledim.ilk lokmalar iyiydi guzel geldi ama sonradan cok tiksindim.aksam kalani yiyebilir miyim bilmiyorum.
bide kacamagim oldu bir tane armut yedim.dunde bir dilim ekmek yemistim kepekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…